Şimdi Ara

// iphone 4 ışık sensoru çalışmıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonu aldığım ilk günden beri koruyucu jelatinle kullanıyorum ( kamera ve hoparlor kısmı açık olan jelatinlerden)

genel ayarlardan otomatik parlaklık açık konumda ama ekranın daha bugune kadar hiç tepki verdiğini görmedim yani karanlıkta kısılma açık alanda ışığın yukselmesi gibi en ufak bir kıpanma yok..

acaba donanımsal bir arızamı yoksa jelatinden dolayımıdır

saygılar

• Konuşma sırasında kulağına dayadiginda ekran kapanıyor mu , ya da sensöre elini koy ekran kapanıyorsa sıkıntı yok demektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Konuşma sırasında kulağına dayadiginda ekran kapanıyor mu , ya da sensöre elini koy ekran kapanıyorsa sıkıntı yok demektir..

hocam ışık sensorun derken o yakınlık sensorunden bahsetmedim...ekrananın parlaklığını ayarlayan ışık sensoru bu telefonda yok mu bu ozellik...sonuçta parlaklık kısmında otomatik ayarla diye bir kısım var
  • Yakınlık sensörü ile ışık sensörü aynı seyler zaten. Ben mı yanlış biliyorum?

Edit : Farkli seylermis ben de öğrenmiş oldum biraz araştırınca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 21 Aralık 2010; 20:51:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
    Yakınlık sensörü ile ışık sensörü aynı seyler zaten. Ben mı yanlış biliyorum?

Edit : Farkli seylermis ben de öğrenmiş oldum biraz araştırınca..

Proximity ve Ambient sensorlari farkli algilayicilardir. İlki cihazin ilgili yuzeyinin baska bir cismin yuzeyine yakinligini olcer, digeri ise ortam isiginin siddetini olcer ve buna gore ekran parlakligini ayarlar cihaz.

Edit: ben yazana kadar siz zaten arastirip bulmussunuz. (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnificus -- 21 Aralık 2010; 20:56:13 >
  • Benimde yakılık sensörü çalışmıyor ne yapa bilirim 4.3.1 iphone 4
  • jelatin telefonun sol üst köşesini kapatıyor mu(ön kısımın)? sensörler orda çünkü.ilk olarak onu teşhis ederseniz alanı daraltmış oluruz.
    http://farm4.static.flickr.com/3001/2691282597_da2816dee1.jpg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben karbon kapladıktan sonra çalışmamamya başladı
  • arkadaşlar bazı ekran jelatinleri yada ekran değişimlerinden sonra bu sorunlar ortaya çıkmakta. ekran değiştiren var ise bu sensörlerin üst kısımlarında (ekranın altında siyah bir bant vardır bu ışığı odaklar) bu bant kaldırılmış olabilir. bunu kendiniz çözmek istiyorsanız ;
    http://www.youtube.com/watch?v=pTVPrxkNWhk

yada

http://www.youtube.com/watch?v=A-H8YMg-VVg

izleyereek yapabilirsiniz.

• ios 6da o sensörün işlevi daha farklılaştı bi arkadaş açıklamıştı ama bende iphone 5de çalışmıyormu diye endişelenmiştim edit: şimdi aklıma geldi parlaklığı en düşüğe al otomatik parlaklık açık olsun sonra telefonu açma kapama tuşundan kilide al açınca otomatik ortamdaki ışığa göre ayarlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supportaydın -- 8 Ocak 2013; 13:00:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.