Şimdi Ara

İphone 4 İOS 7'den İOS 4.1'e düşme (SHSH kaydı ile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun bir süredir İphone 4 de İOS 7'den İOS 4.1'e yani telefonu aldığım zamandaki firmware nasıl dönecegimi araştırmaktaydım. Sonunda başardım. Bunu yapmamım bir nedeni İOS 7'nin telefonu çok kasması öyleki artık kullanamamaktaydım. Diger bir nedeni ise gerçekten böyle bir şey olabilir miydi? Yani 2010 yılında telefonu aldığım zamandaki firmware dönebilir miydim? Vee sonunda oldu. Ancak bazı şeylerden feragat etmek gerekiyor. İOS 4.1 den sonra çıkan programları kulanamamak. Başta Whatsapp ve digerleri.....

Geri dönüş için gerekli programlar :

1- İfaith programı
    2- İreb r7
    3- SHSH kayıtları (İfaith programı ile alabilirsiniz).
    4 - İOS 4.1 firmware
    5- İtunes 11.0.5.5

Uygulama :

1- Öncelikle İfaith programı ile SHSH kayıtlarınızı alın.Eger kayıtlarınız varsa gerek yok. Program vasıtasıyla SHSH kayıtlarınızı İOS 4.1 programına gömün.
    2- Eski itunes programı ile alakalı herşeyi program Ekle/Kaldır'dan kaldırın. Bu arada Belgelerim ->Müzikler ->İtunes klasörünü silin. (İçerisindeki verilerin gitmesini istemiyorsanız bir yere kopyalayıp daha sonra silin).
    3- Host dosyasını degiştirip alt satırına 74.208.105.171 gs.apple.com yazısını ekleyip kaydediyoruz.
    4- Telefonunuzu ireb programı ile DFU moduna alın. Eger 1600.1601.1602.1603 hatalarını alıyorsanız telefonu home+power tuşuna basarak açın tekrar ireb ile DFU moduna almaya çalışın.
    5- İtunes DFU modda bir telefon bulundu deyip geri yükleme seçenegini gösterir ise SHİFT tuşuna basarak İOS 4.1 firmware gösterip arkanıza yaslanın ve İtunes'in yüklemesini bekleyin.
    Bu yaptığım benim telefonum içindi. Sizler İOS 4.2.1, 4.3.3, 4.3.5 içinde bu İtunes'i kullanabilirsiniz. Ama diğer İOS firmwareleri için farklı İtunes versiyonları gerekir.

Resimleri ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexting -- 8 Ekim 2016; 22:49:23 >

• İkinci el iphone 4 almaya gidiyorum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 7 döner mi?

• Hocam başarınızı ve azminizi takdirle karşılıyorum fakat günümüz çağında Whatsapp için yeni telefon alan insanların sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Whatsapp ve benzeri uygulamalarsız idare edebilecekmisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Olkacan

Hocam başarınızı ve azminizi takdirle karşılıyorum fakat günümüz çağında Whatsapp için yeni telefon alan insanların sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Whatsapp ve benzeri uygulamalarsız idare edebilecekmisiniz ?

Şuan face,instagram,tango çalışıyor. Dediginize katılıyorum. Bir süre böyle idare edecegim. Bakalım çok zor bir hal alırsa İOS 6.1.3 e yükseltebilirim. Aslında bütün bunlar zorunluluktan oluyor. İos 7.1.2 ile facebook kullanmak imkansız bir hale gelmişti.Whatsapp 5 dakikada ancak açılıyordu. E bizde yeni telefon alamayacağımız için imkanları zorladık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexting -- 8 Ekim 2016; 22:57:00 >
  • alo demek için 3310 alsanız daha iyi hem şarjı uzun gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.