Şimdi Ara

iPhone 4 icin WRAPSOL ULTRA ALACAKLARA UYARI !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
12.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • valla sorma ya önceki resmen işkence gibiydi :)

    bide dediğiniz gibi bu gelenin kutusu farklı. ve içinden çıkan üründe soyup çıkardığımız kısım şeffaf yerine beyaz olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalkahvesi82 -- 26 Ocak 2012; 18:27:23 >
  • siz siz olun sakın sulu koruma uygulamayın iphone 4 ve se
  • Wrapsol urunleri iphone da kuru uygulamadir
    Bu sayede daha cabuk ve kolay uygulanir
  • bu urunle alakalı aklımda soru ısaretlerı var acaba bu parayı verıp almaya degen bir ürün mü? hiç şikayetçi olan var mı?
  • kalite olarak çok kaliteli. uygulama yaparken toz kaçırmamaya dikkat ederseniz bir sorun çıkmaz. piyasadaki incecik filmler gibi değil
    daha kalın. bir sakarlık yoksa filmsiz kullanım daha güzel. ben bundan önce 2 farklı telefonun ekranını çatlatıp kırdığımdan mimliyim o yüzden aldım :)
  • Wrapsol ultra ekran ve govde koruyucu al dostum. Ben şahsen bu urunleri yerden yere vuanların bu urunleri aldıgını sanmıyorum.
  • kendinden solisyonlu yada direk solüsyonlu ürünleri kesinlikle kullanmayın

    telefonlarınızda ciddi hasarlara sebep olabilir, özellikle wrapsol ve benzeri koruycuları kullanmayın, sıvı temasıyla telfonlarınız garanti dışı bile kalabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizzin

    kendinden solisyonlu yada direk solüsyonlu ürünleri kesinlikle kullanmayın

    telefonlarınızda ciddi hasarlara sebep olabilir, özellikle wrapsol ve benzeri koruycuları kullanmayın, sıvı temasıyla telfonlarınız garanti dışı bile kalabilir

    Wrapsol 2011 yilindan itibaren iphone modellerinde solusyonlu uygulamayi kaldirmistir ve Wrapsol urunleri sadece kuru uygulama olarak satisdadir
    Kuru uygulama hem kolay uygulama saglamakta hemde portakalimsi goruntu olusumunu engellemektedir
  • galaxy note için 50 liraya sahibinden den aldım.wrapsol muş.abi bu kadar dandik bir şey yok.yada adamlar beni kandırdı.çıkarttığım gibi toz kaptı.iğrenç görüntü oldu.

    http://www.elmasepeti.com/ adam buranın sahibi sanırım bana satan.uzak durun derim.hiç 50 liraya deymez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlhkrc -- 13 Şubat 2012; 22:51:18 >
  • Arkadaşlar 2 gün önce Türkiye resmi satış sitesinden satın aldım ve 1 saat önce elime ulaştı.







    Yanları taktıktan sonra dananın kuyruğunun koptuğu yere geldim ve ön tarafı uyguladım. Hava kabarcığı falan hiç bir şey yoktu, çektim koruma jiletinini ve ekrana bi baktım ki, ekranın üzerinde kalan asıl jiletinin neredeyse tamamı su damlası gibi, suyun yüzeyinde yağ yüzer ya aynı o misal deformasyonlar var. Nereden, hangi açıdan bakarsan bak kabak gibi meydanda.. Aradım adamları anlattım, maille fotoğraf istediler ve geri yollayın bize, bizde size yenisini yollayalım dediler. Bana artık dönüşü bunun 4-5 günü çok rahat bulacak ve şu an resmen ekran korumasız kaldı, bu da canımı pis sıkmakta. Umarım yeni yollayacakları ürün defosuz olur. Konuştuğum kişi "Bizde asla defolu ürün olmaz" dedi. Bilmiyorum belki haklıdır ama ekran rezalet.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonarT -- 30 Mayıs 2012; 17:35:47 >




  • Bende aldım, alıpta pişman olduğum nadir şeylerden biri oldu wrapsol, çok iyi koruma olduğunu iddia ediyorlar, bu kadar kalın bi kıçıkırık plastiğin korumamasına imkan yok zaten, resmen hayal kırıklığı, sadece 2 hafta dayanabildim, ekrandaki wrapsolla telefon resmen çin malına döndü, plastik bir telefon kullanıyormuş hissi veriyor. benim gibi eli terleyen biriyseniz bunların üstüne iz yapıyor, çok pis bir görüntüsü oluyor, yani olmaması gereken ne varsa bu wrapsolda, tavsiyem uzak durun. Ben şu anda sadece arkasında kullanıyorum bumper la, oda sürekli yanlarından kalkıyor.
    Kısaca adamlar resmen pazarlama politikasyıla 5 para etmez şeye 50 tl alıyorlar.
  • arkadaslar ovende var yerende urunu turkiye dagiticisindan direk aldim. hatta rica ettim kendileri uyguladilar. sene basindan beri kullaniyorum. isin gercegi biraz pimpirikli biriyim filmi kapladiktan sonra birde kilif icerisine sokmayi planliyordum ama film, film degil plastik bir tabaka. ilk baslarda telefonun kaliteli hissini birazz oldurdugunu dusunuyordum ama kilif almaktan vaz gectim tek basina cihazi koruyacak gucte oldugunu hissettiriyor. 6 aydir sadece film ile kullaniyorum. wrapsol bazi eksileri olsada kristal berrakligindaki goruntusu ile bana keyif veriyor. kafa ustu dusurmedikce gunuk kullanimin butun etkilerinden koruyor tek eksigi dokundugunuzdaki hissi. bununla birlikte ekran kullanimi yokmus gibi en azindan bana hic bir sorun cikarmadi.
  • Şahsen bu ürünühttp://www.dealextreme.com/p/protection-film-kit-with-cleaning-cloth-for-iphone-4-2-piece-set-42340 wrapsol veya bodyguardz a tercih ederim bende bir dönem bu tür koruyucudan kullandım uygulaması işkence ve sadee 1 gün dayanabildim 50 tl çöpe gitti ben bu üründen 5 tane alıp eskidikçe değiştiriyorum arkalı önlü koruma sağlıyorum uygulaması da çok kolay kesinlikle baloncuk v.s kalmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 6 Haziran 2012; 11:05:15 >
  • Edit: hatalı mesaj



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoc@n -- 9 Ocak 2013; 0:34:39 >
  • [simage]wrapsol[/simage] ekran koruma filmi yalnızca iphone 4s ve 4 için mi var acaba? Ben galaxy SII veya SIII için mevcutsa bir denemek istiyorum. Malum cihazlar pahalı reklamlarında da gördüğüm kadarıyla hunharca cihazı yerden yere vurmuşlar tık yok Açıkçası etkilendim tabi ürünü tanımamak bir handikap ama cihazı riske atmaktan daha önemli, değil kanımca. Ben bu konuyu bir araştırayım
  • Burdaki yorumlari okuduktan sonra alip almamak arasında çok gelip gittim çesitli videolarını da izledim daha sonrasinda wrapsolu almaya karar verdim. Aldım uyguladım ve şunu söyleyebilirim ürün gayet güzel. Bana ürünü satan arkadaş uygulama videolarına bakıp yapmamı söyledihttp://www.wrapsolankara.com/?page_id=166 izledim yaptım ne kabarcık kaldı altta nede toz gayet şeffaf duruyor cam gibi oldu kasayıda koruyor kılıf olmadan iphonun heryerini koruyan bişeyi kim istemezki. Bazı arkadaşlar bence uygulayamadıklarından memnun kalmamışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    iPhone 4S için @sarierdem'den Wrapsol Ultra gövde koruma aldım fakat henüz uygulamadım. Biraz pahalı olduğu için uygulama hakkındaki herşeyi öğrenmek ve ondan sonra uygulama işlemine geçmek istedim. Özellikle dikkat etmem gereken birşey varsa söyler misiniz? Ya da deneyimlerinizden yola çıkarak tavsiyeleriniz varsa almak isterim. Yan tarafları saran kısımla ilgili anlamadığım birşey var, bu linkteki uygulama videosunu izlediğimde yan tarafı saran jelatinin sim kart yuvasını da kapattığını görüyorum. Yani biz bu uygulamayı yaptıktan sonra zaman sim kartımızı değiştiremeyecek miyiz ya da değiştirmek için wrapsol'u çıkartmamız mı gerekecek.. Ben mi yanlış görüyorum? Ayrıca henüz uygulamadan telefonun üstüne tuttuğumda da sim kart yuvası için bir boşluk kalmadığını görüyorum.. Çerçeveyi saran jelatinlerin tam ortasında olan uzun parçadan bahsediyorum.. Uygulamaya geçmeden önce yanıtınıza ihtiyacım var, bir bilgi alabilirsem çok memnun olacağım, teşekkürler..




  • Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak?.. Bu wrapsol iPhone 4S'e uygulandığında sim kart yuvasını kapatıyor mu yoksa kapatmaması mı gerek? Kapatmıyorsa izlediğim videoda neden kapatacak şekilde uyguluyor?..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur77 -- 30 Ağustos 2012; 1:26:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur77

    Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak?.. Bu wrapsol iPhone 4S'e uygulandığında sim kart yuvasını kapatıyor mu yoksa kapatmaması mı gerek? Kapatmıyorsa izlediğim videoda neden kapatacak şekilde uyguluyor?..

    Sağ kısımda yer alan sım kart yuvanızın üstü kapanmamaktadır film ile.Paket içerisinden hem Amerika kullanıcıları için sim kart yuvasını kaplayan film hemde sim kart yuvası acık kalabilmesi için sağ kısıma iki ayrı yan film çıkmaktadır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.