BIS* paketim bitmedi daha, bitince turkcell 4gb düşünüyorum. 3G üstünden görüntülü ve ayrıca sesli olmak üzere epey telefon trafiğim oluyor. *(BIS 4gb)
aylık cepnet 7.99
Turkcell 250 mb kullanıyorum ama ay sonu gold plus tarifesine geçeceğim için iptal ettircem.
Turkcell 4 gb. Ve aşmanında imkansız a yakın olduğunu söylemek isterim Sahsen 1.5 gb yi gecemedim ugrasmama ragmen.
süpersin sayende bugun 89 luk tarıfeye gectım bosu bosuna aynı pakete 20 kusur lıra vermekten kurtardın benı saolasın
Bende turkcell 1 gb paketi var ama yetmiyor. Ayrıca evde 8 mb 15 gb a kadar telekomun tarigesi var onunda kotası 20 gb da suan. ayrıca telefon hattınada gereksiz para ödüyorum.
Limitsiz ve hızlı bir mobil diğeri sabit 2 tane paket lazım bana tavsiye edebilecek var mı?
Turkcell 4 gb. Ve aşmanında imkansız a yakın olduğunu söylemek isterim Sahsen 1.5 gb yi gecemedim ugrasmama ragmen.
Benim 1 gb 10 günde doluyor uğraşmama ma rağmen
Şuan turkcell'in hediye verdiği 100MB'yi kullanıyorum. Bunun kalan mb'sini nereden öğrenebiliriz. Bu bitince 1 yada 4 GB'lık paketi düşünüyorum. Turkcell'e biraz baktım. Şu sayfadaki paketler 30 Kasım'a kadar geçerliymiş. 1GB 19TL, 4GB 29TL . 2 ay 4GB'lık paketi alırım herhalde. Sonra bunu iptal edip kontratsız IPhone aldığımız için 25 TL'ye verilen 1GB+2 saat konuşmayı alacağım.
Birde bu 25TL'ye verilen kampanyayı en son 31 Mart 2011 tarihine kadar almamız gerekiyor doğrumudur?
vodafone kamu midi
500 her yöne 500 vodafonlularla + vodafone cepnet
38 tl :)
Iphone4 kontratli buyuk paket oldugundan 4 gb ama youtube izleyip xhamster'a bile girsem 2 gb'i bile daha dolduramadim..bu arada ipadimde de 4 gblik VINN modemin simkarti takili...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme