Şimdi Ara

iPhone 4 için kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyleer yarın ankaraya geçecem ankamall electro worldden bi kulaklık almak istiyorum en çok istediğim özellik iyi bass vermesi ve temiz ses olması bütçe yaklaşık 100 120 tl civarı kulakiçi kulaklık artık sennheiser mı iyi olur kross falanmı pek bilgim yokda bunlar hakkında bi yardımcı olursanız sevinirim

• sennheiser cx 300 tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

sennheiser cx 300 tavsiye ederim.

güzel kulaklıklar, eğer ulabilir ve bütçen yeterse cx 500'lerde çok güzel çok kaliteli... sennheiser'ların birde iphone uyumlu, mikrofonlu yani arama geldiğinde cihazı cebinden çıkarmadan cevaplayıp konuşabileceğin modelleride var: MM 50 IP, MM 70 IP... 70 versiyonu pek bulunmuyor kur yüksekliği yüzünden satılamayabilir diye, ama 50yi öneririm ;)
  • mm50i (siyah) iyi bir seçenek olabilir. Bence beyaz kesinlikle almayın çünkü zamanla çok kirleniyor.
  • iPhone a özel bişey değil, konu yanlış yerde bence. Kulaklık bölümünde ses ile ciddi anlamda ilgilenen arkadaşlar var.

Şahsi fikrim ise Audio Technica CKS70 ve CKS90 kullanmış biri olarak bu kulaklıklar çok sağlam fakat CX 200 II al derim. Şu an kullanıyorum f/p oranı çok iyi.
  • bence aş kendini önce beats by dr.dre studio al sonra müzik dinlemekten keyif al
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem03

bence aş kendini önce beats by dr.dre studio al sonra müzik dinlemekten keyif al

evet dr.dre de sağlam kulaklık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler simdi sennheiser cx 200 veya cx300 arasinda kaldim hangisi daha iyi bass verir sizce ve hangisini önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewalt310

Beyler simdi sennheiser cx 200 veya cx300 arasinda kaldim hangisi daha iyi bass verir sizce ve hangisini önerirsiniz

cx 300 daha iyi bass verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewalt310

Beyler simdi sennheiser cx 200 veya cx300 arasinda kaldim hangisi daha iyi bass verir sizce ve hangisini önerirsiniz

Cx-200 street 2 kullaniyorum darty de indirim varken 70 tl ye almıştım. Harikulade benim icin. Bas ve tizler tatmin edici tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.