Şimdi Ara

iphone 4 home tuşu sorunu için çözüm olabilir.benim galiba düzeldi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
15.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

hocam belki 20 ye yakın yöntem denedim..uflemı ıslemını cok fazla denedım.supurgeylede cektım hıcbsy olmadı :)tek denemediğim sizinde dediğiniz ucucu alkol dokmek..sanırım home tusunun calısmama nedenlerınden bırıde tusun etrafından ıcerıye kır gırmesınden dolayı oluşan temassızlık..benim telefonunda o bolgesının bıraz kirli oldugunu dusunuyorum ve bir temassızlık var.home tusunun ust kısmına agırlık vererek bastırınca işliyor cunku..o alkolu en kısa zamanda alıp denicem..telefona bi zarar verir mi acaba onu dusunuyorum..2 3 yerde okudum bu yontemı ama hıc uygulayıpta sonuca ulasan bırının yorumunu okumadım..sırf yontem dıye telefona alkol dokmekte ıstemıyorum acıkcası :)

Burada Deneyen Bir Arkadas Var fafafa Nickli Arkadas anlatmıs.

http://forum.donanimhaber.com/m_53468374/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53499591

@fafafa

1- Eczaneden 500 ml si 5 TL olan isopropyl alcohol alacaksınız
    2- Telefonu tamamen kapatacaksınız
    3- Home tuşunu bir mendil veya ekran silme bezi ile temizleyeceksiniz
    4- isopropyl alcohol ü Home Tuşu nun üzerine 2 veya 3 damla damlatacaksınız
    5- Baş parmağınızla yaklaşık bir dakika kadar Home Tuşu na basılı tutarak tuşu ovacaksınız ( Böylece alkol içeri girmiş olacak)
    6- Ovma işlemi bitince tuşun etrafında fazla kalmış olan alkol varsa onu sileceksiniz
    7- Telefon u 3 dakika bekledikten sonra açacaksınız.
    8- Tuş ta ciddi bir düzelme olacak, istediğiniz seviyeye kadar belli aralıklarla deneyebilirsiniz çünkü her telefonda farklı tepki veriyor. Bazı telefonda ilk bazı telefonda 2. denemede bazı telefonda 3. denemede çok iyi sonuç veriyor. Ben benim,eşimin ve arkadaşlarımın telefonunda denedim ve hepsinde de işe yaradı. Bu formülü ben bulmadım, yabancı bir sayfadan aldım. Özellikle isopropyl alcohol olması gerekiyor bunu unutmayın. Sanırım (tamamen tahmin) uçuculuğu yüksek.
    9- Bende telefonumu değişime verecektim çünkü tuş çok bunaltıyordu hatta telefondan bile soğutmuştu ama microsim olayından dolayı başka telefona takamayacağım ve servisten gelene kadar bekleme durumunda kalacağım için risk alıp denedim ve işe yaradı. Şuan çok iyi çalışıyor.
    10-Dediğim gibi sorumluluk sizin.
    11-SAYGILAR !!!

Üstad ben de bendeki telefonu yaptırmayı düşünüyordum, home tuşuna biraz alta doğru ve bastırarak basınca algılayan bir iPhone 4 vardı bende. Isopropyl alkolü alarak (Eczane 10 liraya satıyor vitamin kutusu kadar olanını) home tuşuna damlattım ama biraz fazla kaçtı, sildim fazlalıkları ve home tuşunu ovaladım bir dakika kadar. 3 dakika bekleyip açtığımda çok belirgin düzelme vardı, bir daha aynı işlemi yaptım, iyice ovalayarak ve tuşun altına geçmesi için tuşa bastırarak. Bu sefer ilk günkü hassasiyete kavuştu. Çok teşekkürler.

• birde ben bi yöntem soyleyım arkadaslar;

home tusuna parmagınızla vurun. evet bu kadar bayaa ıse yaıyo. vurdukca altındakı tozlar dısarı cıkıyo cunku hatta videosu;
    http://youtu.be/_vUjA88EdsE
  • iPa ile silin yani ısopropil alkol, iPhone 5'den daha iyi bir orta tuşunuz olsun. Ipa makineleri temizlemek için kullanılan bir alkol türüdür . En kolay Perpa da bulabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aha da bu konuda mesajım bulunsun
  • Bende bugün etil alkol ile denedim sonuç muazzam, önceden tuşu çalıştırabilmek için hulk gücü uygulamak gerekiyorken şu an bir bebek bile kullanabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.