Home tuşunu multitaskingden dolayi bayaa cok kullaniyorum. Bu tus zamanla bozulur mu? Kullanirken nelere dikkat etmeliyim?
Evet. JB li ise Activator kur.
Peki JB'siz kullananlar için home tuşunu kullanmayı azaltacak bir program yok mu?
Ne yazıkki iPhone 4 lerde home tuşu sorunu çıkabiliyor.Fark ettiyseniz iPhone 4 lerde home tuşu daha hafif 3G veya 3Gs de daha sert en azından bana öyle geldi
iphone 2g de 3 senede bozabilmiştim, iphone4 te 9 ayda bozdum.
hersey gibi oda bozuluyor, gunde hic kullanmasak 200 kere basiyorumdur. malum bir zamandan sonra, bozulmasi beklenen bir durum.
o tus bence de kesin bozulacak ve garantiden degisecek ama ne olursa olsun telefonun servise girmesi mide bulandirici bence.
Activator kurdum artık home tuşunu çoook az kullanıyorum.
Birsey sorucam mesela oyundayken activator ile ana ekrana nasıl dönülüyor saat çubuğu yok sonuçta ekrandaki parmak hareketine goremi oluyor. Birde çok Sbsettings ile çok şarj yiyor diyolar
şarja bir etkisini görmedim ama çubuk olmadığı zaman home tuşunu kullanıyorum mecburen.
quote:
Orijinalden alıntı: ondercok
Birsey sorucam mesela oyundayken activator ile ana ekrana nasıl dönülüyor saat çubuğu yok sonuçta ekrandaki parmak hareketine goremi oluyor. Birde çok Sbsettings ile çok şarj yiyor diyolar
cihazı sarsarak menüye dönmeye ayarlar iseniz, sarstıgınızda menüye döner. sn settings n-hakan kardeşimizin dediğine göre, %5 daha fazla yiyormuş şarjdan.
jb yap activator kullan tuşa gerek kalmasın
Oyun oynarken gestures kullaniyorum ben
Merhaba arkadaslar 8kasimda genpadan aldigim iphone4 ün home tusu aldigim gunden beri iyi basmiyordu artik iyice problem cikarmaya basladi, servise veriyim diyorum fakat bu konuda bir bilgim yok,
Hala servislerde parca sıkıntısı varmi? Serviste home tusunun degisimi yapiliyormu yoksa direk cihazimi degistiriyorlar? Ayrica benim cihazimda sari ekran problemide mevcut diger iphone4ler daha parlak sizce ne yapmaliyim?
Merhaba. Bütün forumlarda iPhone 4 home tuşu sorunu başlığında arama yaparken sürekli başka bir tavsiyenin çıkması gerçekten de forum kullanma kültürünün daha oturmadığını gösteriyor. Yazık. Ben düğme çalışmıyor diyorum adam bana ACTİVATOR, CYDİA diyor. Be Apple diyorum, o bana 3. şahıs yazılım diyor. Neyse. Tavsiye edilen RESTORE olayları ve HARD RESET olaylarından sonra bunlarla ilgisi olmadığını gördüm. Arkadaşlar HOME tuşuna daha sert, daha hızlı ve daha çabuk basarsanız, yani, güçlü bir bas- bırak yaparsanız bu sorunu yaşamazsınız. Aslında ne cihazda ne de yazılımda bir sorun yok. Adamların HOME tuşunu sadece HANZO-SAFE yapmışlar. Ben ve benim gibiler cihazını üzmemek istediği için yavaş basıyoruz bu da altındaki, aslında güzel olan HOME tuşu PAD'ine tam baskı uygulamadığı için basmıyor veya çift basıyor. Tuşa basarken duyduğumuz ÇIT sesi o PAD'in sesi, yani birazcık sert olan yumuşak lastiğin çıkardığı sestir. Zaten bu sesin çıkması onun ne kadar dayanıklı bir malzemeden üretildiğini ıspatlar. Korkmayın. HOME tuşu, iP3 ve iP3 GS göre biraz daha oynak gibi, ancak oynaklığı basma derinliğinin biraz daha yüksek olmasından. Yani bir eksi değil, hatta belki artı. Kısacası, düğmeye alışkın olduğumuzdan daha sert,yani tatlı sert bir şekilde BAS-ÇEK yaparsak veya ÇİFT basarken de aynı şekilde arka arkaya, HOME TUŞUNUN aslında sağlıklı işlediğine şahit olacağız.
Kesin kararım yazılımsal, bilgisayara baglı iken su gibi akıyor çalışıyor, bilgisayardan çıkarınca öküzleşiyor... dün akşam çıkarırken home tuşuna basarak çıkardım kabloyu şu an daha tutukluk yapmadı, alkolle yıkamaktan da vaz geçtim. Böyle devam ederse android e döneceğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme