Şimdi Ara

İphone 4 Home Tuşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4 üm yaklaşık bir aylık fakat iphone'umun home tuşu diğer iphone 4 lere göre yavaş kalıyor bunun sebebi ne olabilir acaba yardımcı olabilirmisiniz??

• Yazılım sorunu olabilir. Bence ilk olarak restore etmeyi deneyebilirsiniz. Eğer bundan bir sonuç almassanız garantisi varsa garantiye verin.
  • ulan ne aletmiş bi tuşu bile değerli. yazılımsal kardiş benimki de çift tıklayınca multitaskingi açarken biraz geç algılıyo
  • arkadaşlar home tuşunun bozulması garanti kapsamına giriyor mu ? benim cihazın home tuşu 4-5 kez basınca anca çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celfatih -- 8 Temmuz 2011; 16:57:29 >
  • valla ister inanın ister inanmayın benim iphone da su son 1 haftadır 10 kere bassam 2 si duzgundu. ya basmıodu ya çifter basıdu multitask acılıyordu falan..

hem home tutunun ustunden hemde dock kısmından ufledim ufledim bide biraz emme yaptım.. şimdi 3 gundur kullanıyorum 1 kere hata yapmadı...
    demekki arada bole meme yapıo havasını almak lazım :)
    tabi ilk once restore yapın yazılımsal değilse bu soylediğimi yapın...

ayrıca wifisi eskisi gibi cekmeyenlerede buzluğa koyup 3 dakika bekletince canavar gibi cektiği soylenio.. bnm wifi de sorun olmadığından denemedim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.