Bildirim
İphone 4 Home Tuşu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yazılım sorunu olabilir. Bence ilk olarak restore etmeyi deneyebilirsiniz. Eğer bundan bir sonuç almassanız garantisi varsa garantiye verin. -
ulan ne aletmiş bi tuşu bile değerli. yazılımsal kardiş benimki de çift tıklayınca multitaskingi açarken biraz geç algılıyo -
arkadaşlar home tuşunun bozulması garanti kapsamına giriyor mu ? benim cihazın home tuşu 4-5 kez basınca anca çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celfatih -- 8 Temmuz 2011; 16:57:29 > -
valla ister inanın ister inanmayın benim iphone da su son 1 haftadır 10 kere bassam 2 si duzgundu. ya basmıodu ya çifter basıdu multitask acılıyordu falan..
hem home tutunun ustunden hemde dock kısmından ufledim ufledim bide biraz emme yaptım.. şimdi 3 gundur kullanıyorum 1 kere hata yapmadı...
demekki arada bole meme yapıo havasını almak lazım :)
tabi ilk once restore yapın yazılımsal değilse bu soylediğimi yapın...
ayrıca wifisi eskisi gibi cekmeyenlerede buzluğa koyup 3 dakika bekletince canavar gibi cektiği soylenio.. bnm wifi de sorun olmadığından denemedim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X