Şimdi Ara

iPhone 4 Gmail sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iPhone 4 kullaniyorum, Gmail hesabima Safariden erisebiliyorum fakat iPhone,un icinde bulunan Mail bolumunden kullanici adi ve sifreyi dogru yazmama ragmen (10 kere denedim) kullanici adi ve parola dogru degil diyor. (imap etkin). Bu sorun neden kaynaklaniyor olabilir? İyi forumlar.

• bende yıllardır sorunsuz kullanmama rağmen bugün ilk defa benimde başıma geld.

bilgisayardan sorunsuz giriyorum ama mail programından kullanıcı adı veya parola doğru değil hatasını alıyorum.
  • iphone ios 5 cihazlar jb limi ?
  • Benimde Başıma Geldi.Tüm Ayarları Sıfırla Dedim Düzeldi
  • bende dünden beri mailleri kullanamıyorum E-posta Denetleniyor... yazıyor sürekli ama gelen giden bişey yok genel bir sorun mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan35

bende dünden beri mailleri kullanamıyorum E-posta Denetleniyor... yazıyor sürekli ama gelen giden bişey yok genel bir sorun mu acaba?

Telefonumda 2 adet gmail hesabı kurulu daha biraz önce gmail kutumdan mail okudum, sıkıntı yok, iOS 5 jb yok
  • Sorun bende ki Exchange hesabındaymış sildim Gmail hesabımdaki mailler gelmeye başladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 16 PM Ekran sorunları
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sorunu bende 2 haftadır yasıyorum.
  • arkadaşlar yukarda belirtmiştim sorunu yaşadığımı. ertesi gün denediğimde kendiliğinden düzelmişti. bilginize
  • Iphone mail için 7 8 ayda bir catcha sorunu yaşamak doğal, şifreniz doğru masaüstü bilgisayarnızdan aynı şifre ile login olabiliyorsunuz ama apple ürünüyle login olamıyorsanız şu adresten captcha kodunu girerek kilidi kaldırıp eskisi gibi giriş yapabilirsiniz.

https://accounts.google.com/DisplayUnlockCaptcha
  • Gmail hesap ayarlarından uygulamaya özel şifre oluşturun ve oluşan kodu iphone'da gmail şifreniz olarak girin sorun çözülecektir.
    (gmail->hesap ayaları->Uygulamalara ve sitelere yetki verme)
  • ben de gmail mailimi açarken (docktaki ikondan, safari ile sıkıntı yaşamıyorum) önce imap.gmail sonra o olmadan yanlış parola hatası alıyorum. Yetki verme ayarını bulamadım Desteklenen IMAP istemcileri listesi diye bir şey buldum ama anlayamadım daha açıklayıcı bir çözüm sunabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latour

Iphone mail için 7 8 ayda bir catcha sorunu yaşamak doğal, şifreniz doğru masaüstü bilgisayarnızdan aynı şifre ile login olabiliyorsunuz ama apple ürünüyle login olamıyorsanız şu adresten captcha kodunu girerek kilidi kaldırıp eskisi gibi giriş yapabilirsiniz.

dostum her kimsen allah senden binkez razı olsun. verdiğin link ilaç gibi geldi (sanki büyülü sihirli birşey) verdiğin linke tıkladım 10 dakika sürem varmış hemen ipad e normal kullandığım mail şifremi girdim ve sorun çözüldü.
    allah belasını versin bu gmail in bu ne salak bir şey ya 3 saattir uğraşıyordum hiç bir sonuç alamamıştım.
    vallahi buraya böyle sorun çözmek için yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
    özellikle Latour sana çok çok çok teşekkür ediyorum, verdiğin linkle resmen büyü yaptın...

• Ayarlari sifirlarsaniz duzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Iphone mail için 7 8 ayda bir catcha sorunu yaşamak doğal, şifreniz doğru masaüstü bilgisayarnızdan aynı şifre ile login olabiliyorsunuz ama apple ürünüyle login olamıyorsanız şu adresten captcha kodunu girerek kilidi kaldırıp eskisi gibi giriş yapabilirsiniz.

Bende bu şekilde hem iPhone hem Blackberry de sorunumu halletmiş oldum.
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim bendede aynı sorun vardı halletim, çok sağolun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde gmail olsun hotmail olsun mail geldigi zaman hicbirsey yapmiyor uyari vermiyor gunde 5-6 defa giriyorum maillerime 10 larca mail geliyo sms gibi geldiginde direk uyari nasil verdirebilirim birde sms geldigi zaman eskiden ekrana gelirdi simdi otuyo mesajlara girince bir bakiyorum 2-3 tane mesaj gelmis haberim yok jb siz kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sağol oldu
  • Latour L kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.