Şimdi Ara

Iphone 4 gevey 4.2.1'i güncelleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, yaklaşık 2 senedir gevey ile iphone 4 kullanıyorum. Aldığımda 4.2.1 versiyonuydu, o günden beri de update etmedim şahsen telefonu herhangi bir sorun çıkarmasın diye (teknoloji konusunda pek bir cahil olduğum gerçeği de var tabi ) Ancak son zamanlarda Whatsapp olsun Facebook olsun çoğu applicationı artık sürümüm fazla eski diye kullanamaz olduğum için artık iphoneu güncelleştirmem gerekiyor, en son Whatsapp'ım kapanınca farkettim bunu.

Whatsappın en son sürümü için ios 4.3 gerekiyor sanırım. Bu yüzden ios 4.3.3'ün direct linkini bilgisayara indirdim. Soruyu sormadan önce biraz forum içinde araştırdım aslında gevey ile sorunsuz 4.3.3'ün yüklendiğini yazmış bir arkadaş (http://forum.donanimhaber.com/m_48789089/tm.htm) ama yine de sormak istedim emin olmak için çünkü baseband koruma vs. konusunda pek bir bilgim olmadığı için updatei yaptıktan sonra dönüşüm yok gibi geliyor.

Kısaca ios 4.2.1'den ios 4.3.3'e geveyli iphone 4'te direkt olarak update edip sonra telefonu tekrar açtığımda normal bir şekilde hattım tekrar gelecek mi yoksa başka bir yol mu izlemeli miyim? Ayriyetten ios 6 için nasıl bir yol izlemem gerekiyor, bir tek AT&T'ye mail atıp locku kaldırtma olayını bulabildim şu ana kadar aradıklarımdan.

Şimdiden teşekkürler.

• Merhaba,Bir onceki msjimi oku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum ama benim ana sorumla alakalı olan bir cevap değil, ben 4.2.1'den 4.3.3'e güncelleştirebilir miyim problemsiz diye soruyorum geveyde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keisukehonda

Okudum ama benim ana sorumla alakalı olan bir cevap değil, ben 4.2.1'den 4.3.3'e güncelleştirebilir miyim problemsiz diye soruyorum geveyde.

sordugun sorunun cvbı var orada ama buradan yazayım.

eğer teline ait 4.3.3 shsh kaydı var ise evet mümkündür 4.3.3 basebandını gevey destekliyor.

Not:5.1.1 shsh kaydın var ise 5.11 e geç 4.3.3 den daha iyi daha sorunsuzdur,lakin 5.1.1 e gecerken basebandı koruman gerekir.yoksa tel bloke olur.
  • Sizin cihaz hangi oparator cikisli yardimci olmaya calisirm.

• İngiltere'den unlocked getirtmiştim, orange sanıyorum.

Trakonya; abiciğim kusura bakma çok cahilim bu konularda. SHSH kaydı için telefona jailbreak yapmak gerekmiyor mu?
  • quote:

İngiltere'den unlocked getirtmiştim, orange sanıyorum.

Trakonya; abiciğim kusura bakma çok cahilim bu konularda. SHSH kaydı için telefona jailbreak yapmak gerekmiyor mu?

Cihaz unlocksa niye geveyle kullanıyorsunuz ki ? Yada siz unlock diye aldınız kilitlimi çıktı ?
    İmei gönderin yarın pc basına geçince bakıp yardımcı olabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geveyli bir şekilde geldi tanıdıktan 2011 Nisan'ı gibi, o günden beri de sorun çıkarmadığı için hiç öyle kullandım hep :D
  • quote:

Geveyli bir şekilde geldi tanıdıktan 2011 Nisan'ı gibi, o günden beri de sorun çıkarmadığı için hiç öyle kullandım hep :D

Sizin cihazı kontrol ettim unlockmus geveyi çıkarıp atın itunesle yedeklerinizi alın güncellerin son versiyona uğraşmayın hiç bişeyle :) yanlış iOS 6da hala jailbreak yok

• Çok sağol üstad, teknoloji cahilliği başa bela vallahi
  • Son bir soru; şu anda geveyi çıkarıp tekrar açtım iphoneu ama geçersiz sim diyor turkcell mikrosimine. Itunes'a bağladıktan sonra mı görür acaba?

Edit: Hallettim, yardım için çok teşekkür ederim tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keisukehonda -- 29 Aralık 2012; 0:37:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.