Merhaba, bugun 1 yillik iphone 4um cebimden kaldirima ucmak suretiyle on camini kaybetti. Dokunmatikte yada ekranda bi sorun yok sadece tuzla buz bi goruntu var on camda.
Simdi internette biraz arastirdim evde kendiniz de degistirebilirsiniz gibi oneriler var ama ben orjinal olmasini istiyorum, 300 liraya kadar karsilarim gibi dusunuyorum fakat turkiyede bu servisi verecek direk Apple store gorevi gorecek bi yer var mi?
Bir de soyle bi sorun var, ben bu telefonu ingiltereden almistim bir sene once. Seri numarasini kontrol ettim, garantisi zaten bitmis ki bitmese bile buyuk ihtimal bunu karsilamazdi garanti. Kullanici hatasi sonucta.
Soyle de bi secenegim var, arkadasim iki gun sonra amerikaya gidecek, ve onunla gonderebilme sansim var apple storeda degistirme yapmak icin, ama telefon ingiltereden alindigi icin acaba amerikada degisim yaparlar mi? Tam bu sorunun cevabi olacak bir bilgi bulamadim :((( Bazen garanti bitse de apple store un ucret almadan degistirme yaptigi gibi durumlar oluyormus. Sizce ne yapmaliyim? Tabi eger tamamen telefonu degistirirlerse bu sefer de imei kaydettirme sorunu olcak yeni telefon icin o ayri:)
Hocam eger eliniz yatkin degilse kendiniz degistirmeye calismayin. Ufak bir tavsiye
yok zaten kendim degistirmeye hic niyetim yok. mumkunse en orjinal elden degissin:D
hocam bende 3gs vardı ekran kırıldı 30 tl ye ekran aldım kendim değiştirdim inanki ben bu işin uzmanıyım diyen aradaki farkı ayırt edemez ama 4 te ekran retina ve fiyat biraz daha yüksek bilgin olsun diye yazdım değiştirmektede çok zorlanmadım sadece herşeyi sakin ve yavaş bi şekilde yaptım uzun sürdü ama sıkıntı olmadı
diğer sorun hakkındada pek bilgim yok fakat tahmini olarak o işin olumlu sonuçlanacağına pek ihtimal vermiyorum ama şöle bi olay duymuştum garantisi biten arızalı cihazlar belirli ücret karşılığı (350 $ sanırım yani az para değil) sıfırıyla değişiyormuş
Ya ben ekran koruyucu filmi bile takmayi beceremedigim icin kendim girismek istemiyorum pek.
Evet 4 lerin ekrani biraz daha pahali dogru ama el mahkum bi turlu yaptircaz bu mereti..
hocam eğer arkadaşın gidiş/dönüş süresi çok uzun değilse yurtdışına gönderip önce orada dene şansını,oradan sonuç alamazsan burada da servis ile falan uğraşmadan biraz araştırma ile bu konuda isim yapmış referansı sağlam bi teknik servise taktır derim açıkcası..
Telefon Oralara kadar gideceğine internetten parça siparişi ver burada birine yaptır..Tavsiye edilen bir iphone tamircisi mutlaka vardır..
ya sanırım gonderme işi yatacak gibi, bakalım yaptıracak bir yer bulduk, tanıdık varmış. olmadı baktım ebay de cidden bayaa ucuz, tüm takım taklavatı da veriyorlar yanında. Bu işlerde becerikli birini bulurum ekranı alırsam. Pazartesi once tanıdıkla bi konusalım da. Ahh ahh, boyle gun boyu kullanıyorum hiç bi şey olmamış gibi ama:D inanılır gibi değil ekran:D aslında ekran hepten gitse etkisi daha fazla hissedilirdi telefon eksikliğinin ama:D mukemmel olmasa bile işe yarıyor meret:DDD
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme