Şimdi Ara

İphone 4 dokunmaktikteki garip sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar şu sıralarda İphone'mun alt kısmında hassasiyet kaybı yaşanmaya başlandı. Başparmak ile iyi basmıyorken işaret parmağı ile gayet akıcı bir şekilde dokunmatiği kullanabiliyorsun. Mesaj yazarken aynı şekilde başparmağı kullanırken kendi kendine harflere basıyor( Sadece sağ alt kısımda) işaret parmağı ile yapınca böyle bir sorun yok. Telefonu kendi üzerinden formatladım fakat herhangi bir gelişme olmadı. Sizce hatanın sebebi nedir ve biliyorsanız nasıl çözülür ?

• Up
  • Muhtemelen baş parmağınızda nasır vardır. Sıkıntı yok geçince biter:)
  • bas parmak geniş olduğu için, algılamıyor bazen 5 te de oluyor kenara denk geliyor algılamıyor napim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: senqua

Muhtemelen baş parmağınızda nasır vardır. Sıkıntı yok geçince biter:)

Her iki baş parmakta ve işaret parmaklarında da aynı sıkıntı var. Sadece işaret parmakları biraz daha hassas oluyor. Genel olarak fark yok. Birde şimdi karıştırırken büyütme seçeneğini aktifleştirdim 3 parmak ile küçülttükten sonra garip bir şekilde dokunmatiği düzeldi. Çok kısa bir süre sonra gene gitti
  • baş parmakla basınca dışına deyiyodur kesin
    önemli bir sorun değildir.
  • rahmetli steve jobs olsaydı "parmağın bozuk, basmayı bilmiyorsun" derdi. kafaya takmayın diğer parmağınızla akıcı çalışması ekranın sağlam olduğunu gösteriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 8 tuhaf mikrafon sorunu.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Basparmaginiz ölmus haberiniz yok canli hucreyle calisiyo cunku ekran :D saka bi yana parmaginizda nasir falan olabilir veya kuruluk falan olabilir ama 2parmak arasinda algi farki varsa ekranda sorun oldugunu sanmiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.