Şimdi Ara

İPHONE 4 ''AĞ KAYBOLDU'' MESAJI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar;GEN-PA'dan aldığım cihazımda dün akşam itibariyle ''ağ kayboldu: seçtiğiniz hücresel ağ artık yok,ayarlardan başka bir ağ seçebilirsiniz.'' mesajı görüntülenmekte ve ''servis yok'' pozisyonundayım.

Not: İMEİ kayıtlı ve cihaz 4.3.3 versiyona jailbreak yapılmıştır.
    Not 2: 3G açtığımda şebeke geliyor fakat kapattığımda şebeke gidiyor.
    Not 3: Bu sabah itibariyle şebeke geri geldi,3g ile eskisi gibi problemsiz internete bağlanabildim.Fakat cihazımı bilgisayarıma bağladığımda yine şebeke logosunun yerini ''servis yok'' ibaresi aldı ve aynı sorun baş gösterdi.
    Not 4: Cihaz restore edildi problem devam ediyor.Cihaz jailbreak yapıldı problem devam ediyor.Cihaz versiyonu yükseltilip düşürüldü problem devam ediyor.

bu durumu yaşayan arkadaşlar fikirlerini belirtirlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 5 Ağustos 2011; 12:27:10 >

• Muhtemelen versiyon dusurmusseniz ondandir. cunku oyle hatalar genellikle versiyon dusururken-jb yaparken hata olmus versiyonlardir ki ios 5 betadan 4.3.3 e dusurdugumde ayni sorunla karsilastim restore etmenizi oneririm.
  • Bu hata bu aksam itibariyle bas gosterdi ,onun disinda version-jailbreak-cihaz 3'lusu adina sikinti yoktu.Fakat ogrendigim kadariyla vodafone hatti iphone4'e tanimladiginda sorun cozuluyormus,sabah halledecegiz artik.
  • Arkadasim 3g acikken telefon cekmeye basliyorsa bizim gibi senin oldugun bolgedeki baz istasyonunda da calisma vardir…sabret duzelene kadar da 3g acik kullan
  • şebeke seçimini otomatiğe alın düzelir.
  • operator logosunu resimli olarak değiştirdin sanırım o sırada çıkıyor bu problem
  • Yarabbim;kimse yaşamadı mı bu problemi?
    Şebeke seçimim otomatik olarak seçili ve manuel seçmeye kalktığımda ''ağ kayboldu'' uyarısı veriyor.
    Operatör logosunda herhangi bir değişiklik de yapmadım.
    Vodafone müşteri hizmetleri bölgemde herhangi bir çalışma olmadığını belirtti.
    Cihazım 4.3.3 versiyon ve jailbreaklidir.
    Çözüm restore olabilir mi acaba?

İnanın inanamıyorum,bu koskoca forum kendini tekrar eden ve cevapları belli olan tüm sorulara şakır şakır yanıt bulur ama gel gelelim bu probleme çözüm bulunamıyor.Çok sinir oluyorum çooook.... :((((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jailbreakli cihazlarda bazen boyle problemler olabiliyor, cydia eklentilerinin yan etkisi diyebiliriz. Genellikle sorunun en temiz cozumu restore etmektir.
  • Kardeşim ben yaşıyorum ama vodafone çekmiyor diye yaşıyorum . camın kenarında sorun yok . odanın ortasında aynı senin mesajdan geliyor. jb siz telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 27 Temmuz 2011; 13:00:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphonella

Yarabbim;kimse yaşamadı mı bu problemi?
    Şebeke seçimim otomatik olarak seçili ve manuel seçmeye kalktığımda ''ağ kayboldu'' uyarısı veriyor.
    Operatör logosunda herhangi bir değişiklik de yapmadım.
    Vodafone müşteri hizmetleri bölgemde herhangi bir çalışma olmadığını belirtti.
    Cihazım 4.3.3 versiyon ve jailbreaklidir.
    Çözüm restore olabilir mi acaba?

İnanın inanamıyorum,bu koskoca forum kendini tekrar eden ve cevapları belli olan tüm sorulara şakır şakır yanıt bulur ama gel gelelim bu probleme çözüm bulunamıyor.Çok sinir oluyorum çooook.... :((((

operator logosunu forumda anlatılan şekilde değiştirdinmi?sorunun büyük olasılıkla bununla alakalı
  • Arkadasım yolda oldugum icin gec cvb veriyorum. Dedigim gibi problemin baz istasyonu ile alakali gibi görünüyor. Telefonunu al yanina sehirde dolas. 3g kapali olarak tabi. Eger cekmeye basliyorsa problem dedigim gibi 3 g calismasindandir. Yada vodafonu arayarak o bolgede calisma var mi diye sorabilirsin. Benim problemim yaklasik 15 gun surdukten sonra duzeldi. Kolay gelsin
    Gerci vodafonu aramissin, sonradan okudum. Bazen sallama bilgilerde verebilyorlar. Olmazsa servis kaliyor son care. Ben sonucta tecrubemi paylastim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheyenne32 -- 28 Temmuz 2011; 11:15:48 >
  • iphonella ,

Bu durum benim de Vodafone kontratlı iphone4 cihazıma oldu. Çok şey denedim, araştırdım. 4 ay önc ebaşladı 3 defa yazılım update ettim. full resto ve şebeke resto yaptım olmadı. sizin gibi aynen sadece 2g şebeke kayboluyordu ve yeni şebeke aramıyordu. en son service gönderdim 2 gün sonra cihaz değişim kararı çıktı. sizin de göndermeniz en doğru olacak. bazı cihazlarda bu sorun maalesef var ve tamir edilmiyor direk değiştiriliyor. garanti dışı kalmasın diye ful restore yap çünkü jailbreakligiderse garanti bozulur.

Selamlar
  • Operatör logosunu düzgün değiştir
  • Arkadaşlar

gevey supreme kullanıyorum ve hattım vodafone ağ kayboldu hatasını alıyorum 4.3.5 update ini yaptıktan sonra. Cihazı amerikadan aldırmıştım. Bu sorunu çözen oldu mu acaba ?
  • arkadaşlar aynı sorunla bende karşılaştım ve telefoncuya verdim 2 gündür düzeltemediler sorunu. bu soruna çözüm bulabilen yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.