Şimdi Ara

iPhone 4 7.1.1 Jailbreak Sürekli Reset Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iPhone 4 8 GB 7.1.1 kullanmaktayım. 2 seferdir iTunes'tan restore yapıyorum.

Jailbreak adımlarını tamamen uygulamama rağmen herşey bittikten sonra cihazımın ekranında Welcome to Pangu Jailbreak ekranı geliyor ve sürekli reset atıyor. Yabancı forumlarda da bu sorunu yaşayanlar olmuş. Fakat çözüm yok.. Acaba sizde de oldu mu yada çözebildiniz mi? Jailbreak yapamıyorum

edit: Geçici çözüm (komik ama gerçek)

Cihazınız jailbreak işlemi sonrası reset atarken cihazı bol ışık alabileceği bir noktaya tutun (örnek: masa lambası, avize gibi) cihaz açılacaktır..

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chronicmaniac -- 26 Haziran 2014; 19:07:30 >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ip5 aynı sorun bendede oldu temiz restore yaptım enjoy the jaibrek yazısı çıkıyor cihaz devamlı restart edip duruyor 7.0.6 jailbrektende oldum..
  • 3 kere restore attim bende yine olmadi yine olmadi..

• Ekstra bi bilgi.. Bu tarz sorunlari yasayanlar cok olmus. Pangu 1.1 surumu cikacakmis..

• takip..
  • Bende hiç sorun olmadı. Direk açıldı. Telefonun tarihini 2 haziran yapmış mıydınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrioVentus

Bende hiç sorun olmadı. Direk açıldı. Telefonun tarihini 2 haziran yapmış mıydınız?

Evet yonergeleri harfiyen uyguladim 3 kere restore etmek zorunda kaldim. Zaten pangunun kendi forumunda da Çinli iphone 4 4S sahipleri ayni sorundan muzdaripler. Bu sebepten kisa bir sure icinde yeni versionla bu sorunu asacaklarini belirtiyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac

quote:

Bende hiç sorun olmadı. Direk açıldı. Telefonun tarihini 2 haziran yapmış mıydınız?

Evet yonergeleri harfiyen uyguladim 3 kere restore etmek zorunda kaldim. Zaten pangunun kendi forumunda da Çinli iphone 4 4S sahipleri ayni sorundan muzdaripler. Bu sebepten kisa bir sure icinde yeni versionla bu sorunu asacaklarini belirtiyorlar..

Pangu programını yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Bunun dışında farklı yaptığım birşey yok.
  • quote:

quote:

quote:

Pangu programını yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Bunun dışında farklı yaptığım birşey yok.

O konuda da hemfikiriz bende yonetici olarak calistirdim hocam

• Jb sonrası bir tweak var onu yükleyin sorununuz cozulecektir. Ismine bakıp editliyirum hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Jb sonrası bir tweak var onu yükleyin sorununuz cozulecektir. Ismine bakıp editliyirum hemen.

devamlı reset atıp açılmayan cihaza nasıl twek kurulacak anlatta öğrenelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitoz

quote:

Jb sonrası bir tweak var onu yükleyin sorununuz cozulecektir. Ismine bakıp editliyirum hemen.

Hay bin yasa.. Dedigim gibi bu sorun kroniklesmis bazi kullanicilarda.. ozellikle iphone 4 ve 4s kullananlarda.. mesela bi adamda ipad 4 unde sorunsuz jailbreak yaparken iphone 5 inde bizim yasadiginiz Boot Loop denilen surekli reset atma sorununu yasamis.. yani stabil degil pangu su an.. yeni versiyonun yakinda cikacagini da pangu jb aracini hazirlayanlar belirtti..

• quote:

quote:

quote:

Hay bin yasa.. Dedigim gibi bu sorun kroniklesmis bazi kullanicilarda.. ozellikle iphone 4 ve 4s kullananlarda.. mesela bi adamda ipad 4 unde sorunsuz jailbreak yaparken iphone 5 inde bizim yasadiginiz Boot Loop denilen surekli reset atma sorununu yasamis.. yani stabil degil pangu su an.. yeni versiyonun yakinda cikacagini da pangu jb aracini hazirlayanlar belirtti..

benim telefonda iphone 5 ne yaptımsa olmuyor üzüldüğüm nokta 7.0.6 jaibrekden oldum.ne yapalım bekliycez artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitoz -- 25 Haziran 2014; 23:37:14 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim telefonda iphone 5 ne yaptımsa olmuyor üzüldüğüm nokta 7.0.6 jaibrekden oldum.ne yapalım bekliycez artık..

Şimdi bir çözüm keşfetmişler onu paylaşıcam ama gülmek garanti.. iPhone'un jailbreak sonrasında sürekli reset atmasının sebebi ambiyans ışığı sensörü.. Şimdi jailbreak bitip cihaz yeniden başlarken cihazı bir masa lambasının yada avizenin altına tutarsak cihaz açılıyor.. Deneyen onlarca kişi var ve çözüm işe yarıyor

• ARKADAŞLAR AZ ÖNCE AYNI DURUM BAŞIMA GELDİ VE TELEFONU IŞIĞA TUTTUM SONUNDA RESETİ BIRAKIP AÇILDI.
  • bu ışığa tutma olayını deneyip başarılı olan var mı ben de arkadaş gibi enjoy jailbreakte takılı kalıyorum sureklı bootloop yanı reset atıyor aynı yere gelıyor dfu ya alıp restore çakmadan duzelmıyor kısacası jb atamıyorum
  • Vay be ışıkla cihaz düzeliyo enteresan :D
  • İsik ise yaramadi hatta ambiyans isik sensorune 100 w ampul tuttum yine olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: Zubizerretta

İsik ise yaramadi hatta ambiyans isik sensorune 100 w ampul tuttum yine olmadi

Cihaz nedir hocam?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.