Şimdi Ara

IPHONE 4 4.3.2 FACETIME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar dun aksam baseband koruyarak 4.3.2 ye gecis yaptim.hersey sorunsuz bi sekilde halloldu.ama facetime kaybolmustu.onuda sonradan hallettim ama facetime i etkinlestirme bekleniyorda kaliyor.butun yontemleri denedim ifile den carrier plist i degistirdim olmadi.diger yontemleride denedim olmadi.nasil yapabilirizbaska bi yolu varmi?

• Operatorunuz ne ?
  • turkcell operatorum
  • avea ise ft yi desteklemez
    sim kartınızi çıkartın telefonu kapatın açın takın simi ayarlar telefondan ft yi açın bekleyin uzun sürer olmadı operatörünüzü arayın
  • Hmm ozaman garip AVEA olsa MH yi arayin dicektim cunku genelde operatorden kaynaklaniyor aveada. Ozaman JB İLE ALAKALİ HERALDE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97

avea ise ft yi desteklemez
    sim kartınızi çıkartın telefonu kapatın açın takın simi ayarlar telefondan ft yi açın bekleyin uzun sürer olmadı operatörünüzü arayın

Aveada düzeldi bu sorun..

4.3.2 jb versiyon ayrıca avea kullanıyorum facetime etkin..
  • Genel ağdan Hucresel veriyi acın. Daha sonrada uluslarası dolaşımı acın. FaceTime açık duruma getirin. Burada mesaj ucret uyarisi verecektir Herhangi birini arayın. FaceTime araması aktif olacaktır.
    Hattim turkcell ben yaptım oldu:)
  • @sarerer bu islemi wifi acikken mi yapicam?
  • Evet açık olsun.
  • facetime menüsü benim telde hiçbi yerde yok. 4.2.1 jb ip4 vodafone hat. tam olarak hangi menünün içinde facetime?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 24 Nisan 2011; 10:32:36 >
  • ayarlar-telefon icinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: feryil

ayarlar-telefon icinde

tamam buldum ve etkinleşti şimdi 2.soruyu sorayım o halde

facetime ile nasıl arama yapılıyor? rehberde iphone4 sahibi kişilerin adının altında facetime ile ara falan gibi bişey çıkmadı
  • rehberde ft destekleyen kişilerin adına girince numaranın altında yazıyor facetime
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

facetime menüsü benim telde hiçbi yerde yok. 4.2.1 jb ip4 vodafone hat. tam olarak hangi menünün içinde facetime?

Facetime ın ikonu vs yok iPad de olduğu gibi.
    ayarlar>telefon>facetime
  • hala duzeltemedim yaa.herseyi denedim ama etkinlestirme bekleniyor da kaliyor cildirmamak elde degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: feryil

hala duzeltemedim yaa.herseyi denedim ama etkinlestirme bekleniyor da kaliyor cildirmamak elde degil

bende de aynı sorun var, bi türlü etkinleştiremedim ve bıraktım artık uğraşmayı. 2000 liralık alette görüntülü konuşma bu kadar sıkıntılı olmamalıydı. Herkes gibi hat üzerinden görüntülü görüşme koy olsun bitsin.Yok wifi hat bulacan yok karşındakinde de ip4 olacak yok vodafonun ingilteresine mesaj gidecekmiş ölme eşeğim ölme
  • Arkadaşlar Facetime ı 3g den kullanan yani wifi ye gerek duymayan bir programdan bahsediliyordu.
    4.3.2 için öyle bir prg var mı bildiğiniz?
  • my 3g programin adi.ama facetime calismadan onuda kullanamazsin
  • cydia.pushfix.info reposunu cydia'ya ekleyin. carrier reset fix'i kurun. yeniden açıp kapayın tekrar deneyin. %98 çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Bishop

cydia.pushfix.info reposunu cydia'ya ekleyin. carrier reset fix'i kurun. yeniden açıp kapayın tekrar deneyin. %98 çözülecektir.

Dedıklerını yaptım ama yıne olmadı:(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.