Şimdi Ara

iphone 4 32 gb 1 günlük indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1günlük cihazdır sadece aktive edılmek ıcın acıldı fıyat 1950tl>>1875
    beğendiğim bir tv modelı var onu satmak ıcın alıyorum takas üzerine para alabılceğim cıhazlar ıle olabılır..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikyorgun -- 8 Mayıs 2011; 19:38:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1519 liraya alıp 2000 tl ye satmak ne kadar zekice , tabi insanlar bunu bilmezse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenleafffff

1519 liraya alıp 2000 tl ye satmak ne kadar zekice , tabi insanlar bunu bilmezse...

bakkal ekmeği 40 krş'tan alıyor bize 75 krş'tan satıyor ne kadar zekice.....
  • quote:

1519 liraya alıp 2000 tl ye satmak ne kadar zekice , tabi insanlar bunu bilmezse...

tr garantılı 32 gb sıfır kapalı kutu ıphone 4 1519 tlye ?? nerede hemen alalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: hknss

quote:

Bu alet 1519 TL değildi bildiğim kadarıyla ancak; fiş, vergi, kira vs. tarzı ödenen ekstralar. Evet zekice...
  • bakkal 40 kuruşa değil 60 kuruşa alıyor , senin bu paranı kazanmak içinde en az 500 ekmek satıyor , oda en az 10 gününü alıyor , bilmeden konuşma bu arada 32 gb miş 1700 liraya almış o zaman yine 300 çok para.
    quote:

quote:

• @greenleaff birçok Turkcell tim satıyor. Sende gidip alabilirsin. Arkadasın fiyat gayet iyi. Hayırlı satışlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya dam almış bi fiyata satıyor istediği fiyata. Burada kimse kimseye zorla birşey satmıyor. Ha fiyat pahalı mı? evet pahalı ama biz gidip vodafone a sıraya yazılıp üç ay bekleyip alsak ve satacak olsak biz de yine en ez bi %20-25 koyarız üstüne. Siz burada tutmuş arkadaşa yükelniyorsunuz. Hemen öbür tarafta 600 euro ya aldığı (vergi iadesinden sonra 520 euroya gelen) telefonu (yani 1200 liralık telefonu) 1400-1500 liraya satana bu kadar yükleniyormusunuz? Hayır, niye çünkü o 1500 liraya veriyor, yani sizin aklınıdaki hedef fiyata daha yakın bir fiyat ondan. Burada faturalı garantili satanın suçu varmış gibi birşey çıkıyo ortaya. Eğer illa yorum yazılıp birileri karcılıkla itham edilecekse o da 500 euroluk beyaz iphone u 2000 liraya satmaya çalışan uyanıklar olmalı.
  • quote:

bakkal 40 kuruşa değil 60 kuruşa alıyor , senin bu paranı kazanmak içinde en az 500 ekmek satıyor , oda en az 10 gününü alıyor , bilmeden konuşma bu arada 32 gb miş 1700 liraya almış o zaman yine 300 çok para.
    quote:

quote:

dostum gereksiz tartısmlarını ılan dısında yapsan rıca etsem

bu arada sana bılmıyorsun galıba kontratsız ıphone4 turkıye satıs fıyatlarını vereyım;

iPhone 4, 16 GB = 805 Euro (KDV Dahil)

iPhone 4, 32 GB = 950 Euro (KDV Dahil)

euro kuru suanda 2.297 tl dır

950X2.297=2.182 tl dir

• bende clarke tech et9000 uydu cihazı var. kutusunda duruyor
    hepsi dijitalden aldım
    üstüne 700 daha veriyim anlaşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

quote:

bakkal 40 kuruşa değil 60 kuruşa alıyor , senin bu paranı kazanmak içinde en az 500 ekmek satıyor , oda en az 10 gününü alıyor , bilmeden konuşma bu arada 32 gb miş 1700 liraya almış o zaman yine 300 çok para.
    quote:

quote:

dostum gereksiz tartısmlarını ılan dısında yapsan rıca etsem

bu arada sana bılmıyorsun galıba kontratsız ıphone4 turkıye satıs fıyatlarını vereyım;

iPhone 4, 16 GB = 805 Euro (KDV Dahil)

iPhone 4, 32 GB = 950 Euro (KDV Dahil)

euro kuru suanda 2.297 tl dır

950X2.297=2.182 tl dir

Ağzına saglık üstat kaldı ki sanki ilanda bu cihazı greenleafffff nickli üye almazsa hatrim kalır hatta silah zoruyla bu telefonu ona saticam flan demissin gbi adam dertlenmis ya isterse 100 tl ye alır 10000 ister sana bunun dokunan kısmı nerde yani isin özü SANA NE?

• Ayrica ben de sunu demek istiyorum. Ekmek telefon kiyaslamasi yapildi ya ona istinaden. Hayatimda bu kadar sacma kiyaslama gormedim. Baska yerlerde de karsima cikiyor.
    Be karden iki malin sermayesi ayni mi? Biri 1700-1800 lira biri ise 50-60 kurus.
    Senin bu mantigina gore bir evi 150bin liraya aliyorsan 150000,20 TL ye satmak gerek.
    Lutfwn boyle sacma sapan kiyaslamalara girmeyelim. Iki sey kiyaslanirken birbirine yakin urunler kiyaslanir. Veya maddi deger es seyler. Yani elma ile armut meselesi.
    Cok kiziyorum boyle sacma sapan kiyaslamalar yapanlara.
  • Açılmış cihazlara 2000 tl nin üzerinde isteniyordu bu forumda fiyat mantıklı bence. Hayırlı satışlar

Saygılar
  • bencede mantıklı ama alan yok , ayrıca yazdıgın 805 ile 905 euro kayıt iptalinde verdiğin para değil , iptalin 1860 gibi bir para veriyorsun , ama satışa devam , ben olsam capitolde turkcellden alır kredi kartına 12 taksit çektirir sonrada kontratı iptal ettirirdim , haydi kolay gelsin.
  • cıhaz sahıbınden.com uzerınden satıldı arkadaslar

• Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okitya

Hayırlı olsun.

tskrler dostum..

• PM attım.
  • cıhazı almak ısteyen arkadas parsal problemı yuzunden almaktan vazgectıgı ıcın satısa devam cihazı kutusundan cıkardım bugun sadece aktiveettım tekrar kutusuna koydum fiyat 1950 tl oldu 1 günlük cihaz....

• pmler cevaplandı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.