Şimdi Ara

İPHONE 4 +250 TL YE S3 Alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar benim cihaz yani ip4 14 ay garantili vodafone dan 8 gb modeli s3 de başarı garantiliy miş 18 ay da onun garantisi var 2 cihaz da full kutulu ne dersiniz alınırmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence alınır
  • 200 yaptirtmaya calis yapmazsada 250 ver al. :)

• Üste para verse s3 almazdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godolphin

Üste para verse s3 almazdım..

İşte bunu demeyecektin fandroidler gelir şimdi

• İki cihaz arasında çağ farkı var, s3 çok üstün bence alınır ama fiyatı biraz kırmaya çalış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla s3 kullanmadım ama lg 4x modelini kullandım. 4 çekirdekli bilmem kaç ghz işlemcili bi cihazdı ekranı Allah var harikaydı ama 1 ay dayanamadım bozuldu iade ettim yerine aynı fiyata iphone4 aldım ve çok daha memnunum. Donanıma aldanmamak lazım önemli olan sistemin sorunsuz çalışması yoksa 4 çekirdek bi işine yaramaz. İphone donanım olarak rakiplerinden geri kalsa da ios sayesinde hala en iyi telefon androidin çilesini herkes çekemez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL'ye İphone 6s Plus
    8 yıl önce açıldı
    1000 TL ye android telefon
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle al..

• Aynı farka 4S bulabiliyorsan onu al der s3 yerine yok ama ben farklilik istiyorum buyuk ekran olsun android olsun diyosan havada karada al derim.

• 4s bulamadım yozgattayım telefoncularda aşırı istiyor

• S3 konusuna gir de bir bak bakalım. Herkes yok cpu şişti yok remş şişti orası şişti burası patladı cihaz yavaşladı kastı cart curt yazıp duruyo. Bu kadar dandik işletim sistemli bir telefonu ben olsam almazdım. Fark verip s3 alana kadar fark verip 4s al memnun değilsen telefonundan. Fandroidler özgürlük bilmem ne diye kendilerini avutup kasım kasım kasılan cihazlarından memnun kalıyolar. İyi yanlarını hep söylüyolarda kötü yanlarını ört bas ediyolar. Androidin dezavantajları , avantajlarını geçiyo böyle oluncada yanlışlar doğruları götürüyo sınav sonucu eksilere düşüyo iphone daki pratikliği androidde asla bulamazsın.

• Ya hocam aklın yolu 1 dir. Ne yapacaksın s3le felan.. S3 lerin ilk çıktığı sıralar bende almıştım ama 1 hafta zor dayandım. Gittim direkt sattım. Alışamadım bir türlü bana iOS daki rahatlığı veremedi. Döndüm tekrar 4S e şu anda da 5 e terfi ettim.. Bence elimizdekinin kıymetini bilin. Ben android de mutluyum derseniz o zaman ayrı konu sizin tercihiniz tabi..

• Bence alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

S3 konusuna gir de bir bak bakalım. Herkes yok cpu şişti yok remş şişti orası şişti burası patladı cihaz yavaşladı kastı cart curt yazıp duruyo. Bu kadar dandik işletim sistemli bir telefonu ben olsam almazdım. Fark verip s3 alana kadar fark verip 4s al memnun değilsen telefonundan. Fandroidler özgürlük bilmem ne diye kendilerini avutup kasım kasım kasılan cihazlarından memnun kalıyolar. İyi yanlarını hep söylüyolarda kötü yanlarını ört bas ediyolar. Androidin dezavantajları , avantajlarını geçiyo böyle oluncada yanlışlar doğruları götürüyo sınav sonucu eksilere düşüyo iphone daki pratikliği androidde asla bulamazsın.

Android iphone mantığından farklıdır. Kutusundan çıkarayım 2 oyun facebook whatsapp kurayım kullanayım diyemezsin. Biraz uğraşman gerekir, root yapar gereksiz şeyleri silersin biraz mantığı kapınca rom vb atarsın. Cihazdan maksimum verim almanın yolları vardır, mesela benim s3'üm ne kasılıyor ne ısınıyor ne de takılıyor. Şarjı biraz zorlasam 3 gün rahat gider. Her türlü oyunu programı kasmadan çalıştırıyor. Bu s3'ü veya android'i berbat kötü yapmaz, tamamen farklı sistemler kişilerin tercihleridir. Zaten iphone fanatiği olan birinin alışması zordur, ben de ilk zamanlarda zor alıştım şimdi çok severek kullanıyorum, çalıştığım yerde 3-4 tane s3 sahibi daha var pnlarda severek kullanıyorlar alışkanlık meselesi.

• Almayım o zaman ip4 ile devam ediyim

• quote:

Orijinalden alıntı: oski66

Almayım o zaman ip4 ile devam ediyim

Saçmalama. Tabiikide al. Bakma sen apple fanlarına iphone 4 ve 4s rakibi değil s3 ün. Bende apple kullanıcısıyım ama bu apple fanlarının cihazı şişirsikçe şişirmelerine kulak asma. S3 iphone 4 dende 4s dende iyidir. Komik olmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

Orijinalden alıntı: Godolphin

Üste para verse s3 almazdım..

İşte bunu demeyecektin fandroidler gelir şimdi

KATILIYORUM +1

• Kesinlikle al , satsan bile daha çok kar edersin

• bence alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: oski66

Almayım o zaman ip4 ile devam ediyim

Saçmalama. Tabiikide al. Bakma sen apple fanlarına iphone 4 ve 4s rakibi değil s3 ün. Bende apple kullanıcısıyım ama bu apple fanlarının cihazı şişirsikçe şişirmelerine kulak asma. S3 iphone 4 dende 4s dende iyidir. Komik olmayın

Neye göre kime göre rakibi değil ? Bana göre ilk çıkan iphone bile s3 den üstündür. Androdin gereksiz ayrıntılarla dolu menü seçenekleri , karman çorman menü yapısı , göz yoran kuru kalabalık wignetleri. Wignet wignet diye android kullanıcıları sürekli ios kullanıcılarının başına kakıyo ne var bu wignet de bu kadar ana ekranda ram ve cpu durumu gözükse ne gözükmese ne görünce 1 gb rami iman gücüyle 4 gbtamı çıkarıyosun , ana ekrana uygulama kısa yolu ekleyince ne oluyo ios da zaten ekran kilidini açar açmaz menü geliyo bir zahmet bir satırına en çok kullandığın uygulamaları eklersin al sana kısayol. Kıssadan hisse androidin büyük ekran dışında hiç bir avantajı yok android kullanıcıları fazla abartıyo.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.