Şimdi Ara

iphone 4.2.1 wirless sorun mu var??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iphone 4 cihazımı 4.2.1 e update ettiketen sonra wirless ile appsoreden uygulama yuklerken aşırı yavasladı. bir uygulamayı 10 dk once yukleyemiyor..ama wirless kapatıp Gsm in 3G yi açarsam 30 sn icinde yukluyor.sizdede böyle bir sorun var mı?? boyle bir sorun yaşayanlar ne yapıyor..paylasırsanız sevinirim..

• Arkadaslar bu sitenin kullanıcı sayısında azalmamı var.. onceden bir sıkıntı yazıldıgı zaman bir cevap veren olurdu.. artık kimse umursamıyor :(( yada teknik bilgi sahibi insanlar artık siteye giris yapmıyor galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunbah -- 25 Aralık 2010; 15:49:43 >
  • hOCAM bendede 3gs untethered 4.2.1 jbli wifi da prob yok ama şarj daha çabuk tükeniyor.. bence update ettiğin problem olmuş olabilir... ayarlar genel sıfırla tüm ağ ayarlarını sıfırla dene olmazsa restore kesin çözüm..
  • Bendede aynı sorun var işte ama başka bir yerde daha deniyocem bakalim
  • 4.2.1 iphone 4 üme kurdum wifii az cekmeye basladı. normalde dukkanımda 7 tane gorurdu 4.1 varken 4.2 kurunca 2 tane gormeye basladı.

tekrar 4.1 e gerı dondum sımdı 7tane goruyor gene wifii...
  • Benimkide geç bağlaniyor wi-fi ye :S
  • Arkadaşımın elinde n8 bende iPhone 4.2 var.aynı noktadan n8 in bulduğu ağ sayısı 14 iPhone un 3.bir problem olduğu kesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.4 wifi sorunu
    3 yıl önce açıldı
    - 1 Pc den 2 Mu Online Açma -
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4.2.1 kesınlıkle problem li ya ! lanet olsun gectim her ayarım gitti of of ! geri geldim 4,1 e ama eskı mutlulugum yok =)
  • 3 g 16 gb.lık iphone um var 4.2.1. de wifi görmüyor,Acele yardım bekliyorum.Ne yapılabilir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.