Şimdi Ara

İphone 4 16GB (Takas)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garantisi var yok bilmiyorum belge mail olarak var elimde onu gonderirim alan kişiye arkasindaki elmada suan farkettigim cizik var normalde kapla kullaniyorum gorunce sasirdim bende satma nedenime gelince ben artık sıkıldım ve beklentilerimi karsilamiyor. Kutusu klavuzlari kaplari falan yollarim alan kisiye gecen yıl haziranda almiştım.

Şuan tabletten giriyorum isteyen olursa daha sonra gercek aliciysa fotograflarini cekerim istediginiz siteden get vs acabilirim guvenligi olduğu sürece.

Sadece s3 ustu takas olarak degistiriyorum.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beasley. -- 11 Ağustos 2012; 22:17:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yurtiçi-yurtdışı
    simlock-simfree
    beyaz-siyah
    kayıtlı-kayıtsız
    ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: secospacos

yurtiçi-yurtdışı
    simlock-simfree
    beyaz-siyah
    kayıtlı-kayıtsız
    ???

Telefonu burdan aldim alici yurtdisindan getirdi diye biliyorum kullandigim telefon kilitli vs değil ve siyah.

• Bu arada elinde s3 olup ustune para dusunen varsa tercih önceliginde olurum.

• İlanı biraz daha bilgilendirici açarsanız hem daha çok ilgi çekersiniz hem daha çok satarsınız

Ürün yurt içi mi yurt dışı mı?
    Garantisi mevcut mu?
    Varsa ne kadar?
    Sim kilit var mı?
    Hangi şehirdesiniz?
  • HOCAM ŞÜPHELİ BİR ÜYE KONUMUNDASINIZ ŞUAN NE PROFİLİNİZ AÇIK NE ŞEHRİNİZ BELLİ..
    İN MİSİNİZ CİN MİSİNİZ ?
  • Cevapladığım soruları soruyorsunuz aynı soruları pm atanlar var hatta. Şüpheli olsam facebook ve twitterdan kendimi ifşa etmem ya da get ilan istemem yada s3 düşüncemi belli etmem mantıklı olun çizik diye fiyatı düşük tuttum ne piyasa anlarım ne birşey kendi telefonumu satıyorum alt tarafı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silinebilirrr...
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mLd.bsLy

Cevapladığım soruları soruyorsunuz aynı soruları pm atanlar var hatta. Şüpheli olsam facebook ve twitterdan kendimi ifşa etmem ya da get ilan istemem yada s3 düşüncemi belli etmem mantıklı olun çizik diye fiyatı düşük tuttum ne piyasa anlarım ne birşey kendi telefonumu satıyorum alt tarafı.

FACEBOOK VE TWİTTER HESABINIZA ULAŞILMIYOR..
    MANTIKLI SİZ OLUN;PROFİLİNİ GÖRMEYEN ÜYEYE KİM PARA YATIRSIN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pc.programcı -- 9 Ağustos 2012; 23:20:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gözlüklü

quote:

Cevapladığım soruları soruyorsunuz aynı soruları pm atanlar var hatta. Şüpheli olsam facebook ve twitterdan kendimi ifşa etmem ya da get ilan istemem yada s3 düşüncemi belli etmem mantıklı olun çizik diye fiyatı düşük tuttum ne piyasa anlarım ne birşey kendi telefonumu satıyorum alt tarafı.

FACEBOOK VE TWİTTER HESABINIZA ULAŞILMIYOR..
    MANTIKLI SİZ OLUN;PROFİLİNİ GÖRMEYEN ÜYEYE KİM PARA YATIRSIN..

ikiside açık ulaşamayan siz olabilirsiniz benim forumdan birsürü arkadaşım var piyasacı değilim zorla da kimseye birşey satmıyorum.

• Belli sitelerden get ilan diyede belirttim okumadan laf sokma çabası niyedir kimseden önce para alıp sonra cihaz göndereceğimi söylemedim para kaptırmaktan bahsediyorsunuz şaka gibi herkesi aynı kefeye sokmayın.

• quote:

Belli sitelerden get ilan diyede belirttim okumadan laf sokma çabası niyedir kimseden önce para alıp sonra cihaz göndereceğimi söylemedim para kaptırmaktan bahsediyorsunuz şaka gibi herkesi aynı kefeye sokmayın.

Kardes su veya bu demiyorum ama profil ekrani kapali o yuzden ayrintili bilginiz gozukmuyor, bir arkadasinizin hesabi ile girerseniz fark edersiniz, hayirli satislar

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Belli sitelerden get ilan diyede belirttim okumadan laf sokma çabası niyedir kimseden önce para alıp sonra cihaz göndereceğimi söylemedim para kaptırmaktan bahsediyorsunuz şaka gibi herkesi aynı kefeye sokmayın.

Kardes su veya bu demiyorum ama profil ekrani kapali o yuzden ayrintili bilginiz gozukmuyor, bir arkadasinizin hesabi ile girerseniz fark edersiniz, hayirli satislar

Satis yapacagim diye profil acmama gerek yok gerekli adreslerim var diyorum bende sağolun rezerve edildi zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: gözlüklü

HOCAM ŞÜPHELİ BİR ÜYE KONUMUNDASINIZ ŞUAN NE PROFİLİNİZ AÇIK NE ŞEHRİNİZ BELLİ..
    İN MİSİNİZ CİN MİSİNİZ ?

+999
  • Bu nasıl bir ilan.? Pm atıyorum cevap yok. Şehir bilgisi yok. Ürünle ilgili ne foto var nede ayrıntılı bilgi.
    Sanki satıcı ürün satılmasın diye uğraşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Bu nasıl bir ilan.? Pm atıyorum cevap yok. Şehir bilgisi yok. Ürünle ilgili ne foto var nede ayrıntılı bilgi.
    Sanki satıcı ürün satılmasın diye uğraşıyor

Neyin kafasi bu yahu kahkaha attirdiniz cevap verdim iyi satislar dilediniz e yuh yani :D

Bu arada degistiriyorum sadece s3 ustune para vercegim tesekkurler.

• dostum forumdaki diger ürünlerin fiyatını düsürmek icin bi çalışma içinde oldugunu düşünen çok olur ama o yöntemler çok eskide kaldı yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixerteam

dostum forumdaki diger ürünlerin fiyatını düsürmek icin bi çalışma içinde oldugunu düşünen çok olur ama o yöntemler çok eskide kaldı yani..

Eee başka? Yani artik gereksiz yorum yapmasaniz cok iyi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.