Şimdi Ara

Iphone 4 16GB Siyah (İstanbul/İzmir elden) SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir Renk #Siyah Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kuzenimin kullanmakta olduğu iphone 4 16gb siyah telefonu satıyoruz. Şuan İstanbulda olduğum için İstanbulda elden teslim edebilirim, 3-4 gün sonra İzmire dönüyorum dileyen olursa İzmirde de teslim edebilirim. Cihaz y.dışından gelmiş olup, imei kaydı yapılmıştır (sorunsuz olarak kullanılmakta) ios7 yüklenmiştir. Fotoğrafları PC'ye atabilirsem konuya ekleyeceğim. Cihaz, şarj aleti ile birlikte teslim edilecektir.

Fiyat: SATILMIŞTIR.

Saygılarımla

EDIT: Fiyat konusunda tekliflerinizi PM'den bekliyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 30 Eylül 2013; 10:39:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

PSN : LenassoTR
    GT : Lenasso
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    24.800 TL'nin Uzerinde islem hacim için referanslarİma bakiniz.---------------------------------------------------------------------- REFERANSLARIM:salagil(nokia n81 aldim)--Ostard (iphone 4 aldim)--MetinOktay10(Femset sattim)--nero67(iphone 4 aldim)--sezmik(lys hazırlik kitabları sattim)..Quark (samsung note aldim) brazen ( iphone 4s aldim)--gokhan20002001 ( iphone 4 aldim)--the_KHA ( 2 adet iphone 4 aldim)-berbers (s3 mini aldım)-Serquano (iphone 4 aldım)-itake(iphone 4s aldım)-asker1695(pasaport hakkı satın aldım)--Ottiman(iphone 4 aldim)--HTCONE1(iphone 4 aldım)--menajer8728(blackberry 9900 sattım)--Freev(iphone 4 aldim)--Tolgacem(iphone 4 aldim)--marmarafb(iphone 4s aldım)--harmonyoa(2 adet iphone 5s aldım)--harmonyoa(3 adet 5s aldım)--flexnacht(iphone 5s aldim)--maverickss(iphone 5s sattım)--maverickss(LG 2 aldım)
  • arkadaşlar kısa sürede gelen ilgi için teşekkür ederim..

kimse kusura bakmasın ancak, sıralamayı gelen PM sırasına göre yapıyorum. Şuan şu saatte gelip telefonu alabilecek durumda olan arkadaş var, ancak söz verdiğimiz gibi bir alış veriş olmasını istiyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.