Şimdi Ara

iphone 4 16gb büyük sorun. açılmama ve ısınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ankaradan mesaj atıyorum,

Telefonum iphone 4 16 gb.

telefonum açılmıyor. önce nasıl bozuldu ve neler oldu süreci anlatayım size;

Telefon ile bir applicatinı download ediyorken, download yapma esnasında application ı başka bir yere taşımak istedim.Olanlar ondan sonra oldu. Taşıma esnasında taşıdığım yer de de application vardı masaüstünde de. sildim birini ve telefonu yeniden başlatayım dedim. telefon bir daha açılmadı.

Ankarada bir servise verdim (iphoneburada-bahçelievlerdeki) adamlar 15 gün uğraştılar yaptık dediler bana verdiler telefonu, telefon açılıyordu fakat şarjı bitince tekrar kapandı ve açılmadı,

ve ayrıca sim kartının olduğu kısım aşırı ısınıyor şarjı hemen bitiriyordu. Adamlar yeniden aldılar telefonu uzun bir süre yapmaya çalıştırlar ama yapamadılar, telefonu bana verdiklerinde dedikleri şey, paranızı iade ediyoruz telefonu eğer hiç kapatmazsanız telefon çalışır ama kapanırsa açılmıyor tekrar ve işlemden geçmesi lazım. onu bunu değiştirdik yapamadık kimse de yapamaz bunu dediler, Telefonda yine aşırı ısınmadan dolayı batarya hemen bitiyordu,

Ankartta kısa devre var falan dediler yapamadılar,

Kısacası, telefon açılmıyor açılsa da şarjı anakarttaki ısınmadan dolayı sanırım hemen bitiyor ve kapanıyor tekrar açılmamak üzere.

telefonu bilgisayara bağlayınca apple logosu çıkıyor ama restore falan birşey yapamıyorsun. telefon şarja takınca itunes bağla diyor ama şarjdan çekince direk kapanıyor. Yani telefon güç almıyor sanırım.

Biliyorum saçma olacak telefonu görmeden birşey diyemezsiniz ama bu cihaz yapılabilir mi ( Ayrıca home tuşu bozuk çalışmıyor çok zor algılıyor)

Ne kadar yaklaşık maliyet çıkar. ve kim yapablir bunu ankarada özellikle.

Haberlerinizi bekliyorum Saygılarımla

• Başta oluşan sorun yazılımsal gibi görünüyor, servis ne yapmış ilk olarak söylemedimi ? Application yüklenirken taşıma işlemi benimde başıma dert oldu, ancak yeniden başlatınca düzeldi, en son çare restore ederdiniz.. servislik bir durum göremedim.. belki servis onarım yapayım derken arıza çıkarmış olabilir, ayrıca kimse kolay kolay ücret iadesi de yapmaz.. burda bir iş var gibi günahlarınıda almak istemem, ancak telefonun garantisi dolmuş olsa bile apple store'da ülkeye göre 100 dolar veya 100 euro gibi meblağ ödeyerek yenisini alabiliyordunuz.. bu imkanı değerlendirin, burada tamir yaptırabilecek olsanız dahi randıman alamazsınız gibi..
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.