Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler çok geç artık 4.3 uptade yaptım sonra tweetleri görünce 4.2 ye geri downgrade yaptım fakat baseband 03.10.01 (yeni bb) kaldı
    Ne yapıcaz bittik mi şuan.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enisalkor

Beyler çok geç artık 4.3 uptade yaptım sonra tweetleri görünce 4.2 ye geri downgrade yaptım fakat baseband 03.10.01 (yeni bb) kaldı

Yeni bb 4.10.01 3 değil...
  • işleri güçleri palavra bunların bi halt bildikleri yok, o unlock yaptik falan hepsi hikaye yalan apple besliodu zamanında bunlari şimdi eli kolu çekti vermio unlock için program bunlarda böle sıkıo etrafa
  • şimdi buradan mı takip ediyoruz konuyu iyi hayırlı olsun.. heyecan şimdi dorukta millette.. umarım çıkar yahu..
  • quote:

Beyler çok geç artık 4.3 uptade yaptım sonra tweetleri görünce 4.2 ye geri downgrade yaptım fakat baseband 03.10.01 (yeni bb) kaldı

4.3 bbsi için unlock çıkmazsa bittiğin an şuan. Muscle belki numara çekiyodur belli olmaz bunun işleri.
  • Arkadaşlar bir kaç kişiye sordum, tam olarak şöyle demek istemiş;

Üzgünüm, 01.59 bb sini yükseltenler veya hiç bu bb yi göremeyenler (telefonlarını aldığında 01.59 bb den yüksek olanlar) için yeni unlock haberi yok. Bizim istediğimizden uzun sürüyor :(

Yani bir süre daha UL yok arkadaşlar... Malesef!

Sorry, there's no news on the i4 unlock for those who lost 01.59 (or never had it). It's taking longer than we wanted :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 9 Mart 2011; 23:50:22 >
  • Satılık İphone 4 var anasını satayim.Unlock falan çıkmaz kesin artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist
    şimdi buradan mı takip ediyoruz konuyu iyi hayırlı olsun.. heyecan şimdi dorukta millette.. umarım çıkar yahu..

Belli oldu kardes bisey cikcai yok, kaldı öylece elimizde
  • Anlasilan unlock baska baharlara kaldi haberler hic iyi degil.heleki direk 4.3 e gecen ve yeni nur topu gibi bb sahibi olanlarin isi dahada zor. Ne diyeyim allah herkese peygarber sabri versin.
  • iphone kullanmasamda takip ediyorum konuyu... Sabrınız takdire şayan... Umarım en kısa zamanda çıkar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R
    Satılık İphone 4 var anasını satayim.Unlock falan çıkmaz kesin artık.

Kim alır kardes sence artık bu telleri, satabilmek bile imkansız artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

quote:

Allah allah
    Benim tam olarak Modern Firmware : 3.10.01 yazıyor ve bu BB yeni sürümle geldi 4.3 le
    Daha sonra 4.2 ye indirdim ama BB deişmedi benimki Yeni bb mı yoksa Eski mi ?
  • beklediginden uzun suruyor ne demek yahu madem elinizde unlock yoktu ne diye 4.3 u bekleyin diyonuz
  • quote:

quote:

quote:

Allah allah
    Benim tam olarak Modern Firmware : 3.10.01 yazıyor ve bu BB yeni sürümle geldi 4.3 le

eski bb hadi gene sanslisin

• Orijinalden alıntı: enisalkor

Dostum bende bitanede 16gb FU var onu 1 saat önce 4.3 yaptım sorunsuzca ve firmware 4.10.01 oldu.
    4.2.1 ken 3.10.01 di o yüzden senin downgrade işe yaramış korkma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaVeR -- 9 Mart 2011; 23:56:36 >
  • BB yükseldi ise geri düşüremezsin SHS kaydın yok ise :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: italy-network

quote:

Orijinalden alıntı: Batuist
    şimdi buradan mı takip ediyoruz konuyu iyi hayırlı olsun.. heyecan şimdi dorukta millette.. umarım çıkar yahu..

Belli oldu kardes bisey cikcai yok, kaldı öylece elimizde

Helal olsun harbiden herifler aylarca tüm dünyayla dalga geçtiler,nasıl bir haz alıyorlardır acaba?
  • Bir bardak soguk su iyi gider...
    Sherif 4.2 bekleyin dedi bekledik
    MusicNeard 4.3 dedi bekledik

Bu saatten sonrasi koca bir yalan oldu artik imkansiz cikmasi... Bu heriflerin isi gucu para filan degil bence bu is ile hic ugrasmadilar bile
    Gecmis Olsun Hepimize.. Bunca aydir bekliyoruz su heriflerin keyfini bekledik goya hazirdi vs.. en sonunda olacagi oldu ve cikmayacak
    Apple denilen firmayada yaziklar olsun keyfimizden almadik bunu biliyor olmalari gerekiyor o cihaz ne halttansa artik Amerikadan buraya gelene kadar 2000 milyar oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

Allah allah

4.3 den surumu dusurseniz bile 4.3 le gelen yeni bb kalir.bb dusuremessiniz artik yeni bb icin unlock beklemelisiniz ki oda suan iin oldukca uzun zaman alicaktir.eski bb icin bile halen tik yok malesef.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.