Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: peperone

quote:

Orijinalden alıntı: sedat012

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duduco

@peperone hayırlısı olsun, merak ettiğim tek şey burada mı kullanıyorsunuz yoksa hala Çin'de mı kullanıyorsunuz?

Ben Cin'de yasiyorum ve sadece Cin Sim karti kullaniyorum, o yuzden Turkiye'de deneme sansim yok. Avea karti ise sadece denemek icin taktim, calisti, ama su an Cin Sim karti ile kullaniyorum telefonu. O yuzden Avea ile uzun donemli performansi test edemedim, ama bir sorun cikacagini dusunmuyorum.

Kardes bu aldığın yerin telefonu varmı benim yegende is dolaysiyla orda bulamadı galiba..

Tianmu xi road, no: 188 Shanghai. Orasi zaten buyuk bir telefon carsisi, oranin 3. katinda 301 numarali dukkan. Ingilizce konusamiyorlar ama teli gosterip gevey dersen 5 dakkikada calistirip veriyorlar. Tel: 18602108838 18621690066 15021777444 02161492295

Hocam senin eline geçecek mi? Bu hafta ortasına kadar.

• dev team gaz kacırmaya devam ediyor bakalım nereye kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sedat012

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duduco

@peperone hayırlısı olsun, merak ettiğim tek şey burada mı kullanıyorsunuz yoksa hala Çin'de mı kullanıyorsunuz?

Ben Cin'de yasiyorum ve sadece Cin Sim karti kullaniyorum, o yuzden Turkiye'de deneme sansim yok. Avea karti ise sadece denemek icin taktim, calisti, ama su an Cin Sim karti ile kullaniyorum telefonu. O yuzden Avea ile uzun donemli performansi test edemedim, ama bir sorun cikacagini dusunmuyorum.

Kardes bu aldığın yerin telefonu varmı benim yegende is dolaysiyla orda bulamadı galiba..

Tianmu xi road, no: 188 Shanghai. Orasi zaten buyuk bir telefon carsisi, oranin 3. katinda 301 numarali dukkan. Ingilizce konusamiyorlar ama teli gosterip gevey dersen 5 dakkikada calistirip veriyorlar. Tel: 18602108838 18621690066 15021777444 02161492295

Hocam senin eline geçecek mi? Bu hafta ortasına kadar.

Kardes çok tşk ediyorum aynen dediğin adresi kopyalayip msj attım.yarın sengayda olacak cuma gunü turkiyeye donecek..fiyatı konusunda bilgin varmı..ucuzda 5 tane sipariş verecem

• @GeohotUS: Gevey SIM can unlock iPhone 4 on Baseband 2.10.04 / 3.10.01 ! Confirmed !
  • bu haftada bitti yine fıss
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluekrom

@GeohotUS: Gevey SIM can unlock iPhone 4 on Baseband 2.10.04 / 3.10.01 ! Confirmed !

hadi canım deseydin cidden mi deseydin biz türkiyede on kez test ettik onayladık deseydin

• quote:

Orijinalden alıntı: bluekrom

@GeohotUS: Gevey SIM can unlock iPhone 4 on Baseband 2.10.04 / 3.10.01 ! Confirmed !

Geohot 'ın face ve twitter hesabı yok diye zilyon tane adam zilyon kere yazdı ama yok. İllaki yazılacak...

cCc Unlockçılar cCc
  • Geohot @ twitter? no way.
  • Sözüm ona brute force yöntemiyle açıklama yapacaklardı bu hafta sonu, daha nasıl dalga geçebilirler bu kadar insanla bilmiyorum. Suç bizde aslında bu terbiyesizlerin ağzından (ya da twittinden) çıkacak iki lafa bakıyoruz. Pahalı ve teknik olarak harika bir seçim olmasa da çinliler en azından bir şeyler yaptı, isteyen onu alır kullanır, istemeyen ipodunu kullanmaya devam eder. Şu saatten sonra dev teame umut bağlamamak gerektiğini düşünüyorum arkadaşlar.
    Geveyin bir an önce ucuzlamasını ve ülkemizde daha bulunabilir hale gelmesini diliyorum. Herkese saygılar ...

unlock kardeşliği forever :-)
  • ya arkadaşlar dev team e bu kadar yüklenmeyin. 01.59.00 basebandi bunlar kırdı sonuçta. merak etmeyin er yada geç kıracaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 20 Mart 2011; 19:09:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1player

Arkadaslar iphone 4 versiyonu 4.3 olanlarin un locku bu gevey ile olabilir mi?
    Modem firmwire bunlarda 02.10 veya 03.10 mudur?

4.3 desteklemiyor diye biliyorum
    Modem firmware de o sürümde 04.10 olarak güncelleniyor.
  • artık unlock olayı bıttı gbı serifde demeki bos adammıs bastan berı dedım bundan hayır gelmez diye gevey sımdılık somut ve gercekcı arkadaslar gerısı bos tabı
  • Allah razı olsun 01.59.00'ı kırdılar ve umarım ben ve benim gibi düşünenleri de haksız çıkarırlar önümüzdeki günlerde ancak bir öbceki bb unlockındaki başarıları insanları yanlış yönlendirmelerine neden oldu. Yaparız ederize, onlara güvenen çok insan mağdur oldu. Umarı iphone 4 alıpta bu mağduriyeti yaşayan herkesin sorunu en kısa zamanda çözülür. Dev team, gevey ya da başka bir şey, bu baş ağrısı bitsin artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Orijinalden alıntı: 1player

Arkadaslar iphone 4 versiyonu 4.3 olanlarin un locku bu gevey ile olabilir mi?
    Modem firmwire bunlarda 02.10 veya 03.10 mudur?

4.3 desteklemiyor diye biliyorum
    Modem firmware de o sürümde 04.10 olarak güncelleniyor.

bb 4.01 oldu iOS 4.3 de fakat bı kaç site de gördüğüm kadarıyla kesin değil ama 4.3 dede gevey in çalıştığı söyleniyor
  • Arkadaslar bende 4.1 unlock bkliyorum JB yaptım unlock bekledigim icin telefonu 2 aydır acmıyordum simdi denedim elmada kaliyor acilmiyor,4.1 ile restore etmeye calisiyorum (3014) hatasi veriyor bir kac pc de denedim yine aynı hatayi verdi bu konuda yardımcı oluriseniz sevinirim.
  • bendede o hata var. telefon hiçbisürümü kabul etmıyor elmada kalıyor acılmıyor telefon 4.3 üde yuklemıorm. unlock icin. hıcbır teknık servıs acamadı telefonu
  • Müjdeyi veriyim .
    SAnırım bu iş bu kadar greenpois0n twitter ın da yazdı . 2 dk once .

Unlock iPhone 4 And iPhone 3GS On iOS 4.3 With Sn0wbreeze 2.3 b4 And Ultrasn0w ..http://bit.ly/haqFwv
  • sayfa acılmıo @radicalultras ?
  • hayirlisi olur ins

tweeti goren siteye akin etti sanirim
    acilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozkilic -- 20 Mart 2011; 20:16:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tansydmr

quote:

Orijinalden alıntı: radicalultras

Müjdeyi veriyim .
    SAnırım bu iş bu kadar greenpois0n twitter ın da yazdı . 2 dk once .

Unlock iPhone 4 And iPhone 3GS On iOS 4.3 With Sn0wbreeze 2.3 b4 And Ultrasn0w ..http://bit.ly/haqFwv

3g s dio ?

site açılmadı
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.