Şimdi Ara

****Iphone 4 02.10.04 ve 03.10.01 Unlock Başlığı**** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
889
Cevap
2
Favori
90.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldor

valla ben artık takip etmeyi bıraktım musclenerd'i şerifi falan. onlar yerine kim kardashian'ı takip ediyorum. en azından sinirlerimi bozmuyor =)

+1
  • arkadaslar 7 ayıdr bırlıkte unlock bekledık ve en son dayanamaıdm bir ınternet sıtesınden meegi arkadasımızın onayak olması ıle unlock satın aldım ve 2 gun beklemeden sonra telefonun su anda factory unlock oldu umarım sızlerde en kısa surede sorununuzu cozer telefonunuzu kullanırsınız
    lutfen bızene gıt telefonunu kullan mutlu ol bızene fılan dıye mesaj yazmayın olurmu 7 aydır bırlıkteyız bu unlock konularında ondan sevıncımı sızınle paylasayım dedım
    saygılarımla
  • Telefonun özelliklerini de yazsaymışsın daha bilgilendirici olurmuş. Nereden aldığını hangi operatör olduğunu falan mesela...
  • http://www.yaypel.com.tr/index.php?cPath=42_218 AT&T yi factory unlock yaptiklarini vazmislar bedeli ise 399 usd...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

arkadaslar 7 ayıdr bırlıkte unlock bekledık ve en son dayanamaıdm bir ınternet sıtesınden meegi arkadasımızın onayak olması ıle unlock satın aldım ve 2 gun beklemeden sonra telefonun su anda factory unlock oldu umarım sızlerde en kısa surede sorununuzu cozer telefonunuzu kullanırsınız
    lutfen bızene gıt telefonunu kullan mutlu ol bızene fılan dıye mesaj yazmayın olurmu 7 aydır bırlıkteyız bu unlock konularında ondan sevıncımı sızınle paylasayım dedım
    saygılarımla

keşke att de böyle bi durum olsa 200 TL geveye vereceğime 300 de veririm factory unlock için bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın
  • At olmadığı kesin :)
  • AT&T factoriy unlock diyor sayfada online gorusme de var turk firmasi karsidaki kisi imei numarasini istedi benden telefon yanimda olmadigi icin veremedim türk firmasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shruum

Telefonun özelliklerini de yazsaymışsın daha bilgilendirici olurmuş. Nereden aldığını hangi operatör olduğunu falan mesela...

benım cıhazım ingiltere orange dı ve ben factory unlock yapıldıgını 6 ay oncede bılıyordum
    ama bazı 3 kagıtcılar 150 euro dıyordu baska da bırsey demıyordu pazarlık dgaı etmıyordular 7 ay oldu unlock beklıyorum ha bugun ha yarın ha 4.2 cıkınca ha ocak 16 da ha 4.3 cıkınca unlock yayınlıycagız dıyen serefsız gurubun yuzunden ve 150euro cekıp pazarlık dahı etmıyen teloncular yuzunden actırmak nasıp olmamıstı avrupa cıhazların 1 çoğu bu yolla fatory unlock yapılabılıyor ben toplamda 94 euro odedım her ulkenın her operatorun farklı fıyatı var bazısı daha ucuz bazısı daha pahalı ama ne yazıkkı att lıstede yok zaten att yı de factory unlock edıyorum dıyen hıcbır sıteye ıtıbar etmeyınız ayrıca avrupa cıhazı olupda factory unlock yaptırmak ısteyen olursa ozelden mesaj atarsanız yardımcı olmak ısterım sımdılık bu konuda daha fazla bu konu hakkında yazmayın cunku dıger unlock beklıyen arkadasların haklarına saygılı olalım umarım herkes en kısa surede bub dertten kurtulur ayrıca bır sey ıtıraf edeyımmı

ya içimde sankı bır bosluk oldu su an beklıycek unlock kalmayınca yanı uzuldum sankı asker arkadaslarımdan ayrılıyorum yahu ne ılgınc dımı oysa
    buyuk dertten kurtulmusuz coşmam lazım ama benımkı buruk bır sevinc herkese tesekkur edıyor saygılaırmı sunuyorum

• $399 ne ya?? Mevcut telefonu satar üstüne daha az para koyar fu cihaz alırım. İyce abartmışlar bunlar Ayrıca nasıl yaptıracaklar orası da muamma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: Shruum

Telefonun özelliklerini de yazsaymışsın daha bilgilendirici olurmuş. Nereden aldığını hangi operatör olduğunu falan mesela...

benım cıhazım ingiltere orange dı ve ben factory unlock yapıldıgını 6 ay oncede bılıyordum
    ama bazı 3 kagıtcılar 150 euro dıyordu baska da bırsey demıyordu pazarlık dgaı etmıyordular 7 ay oldu unlock beklıyorum ha bugun ha yarın ha 4.2 cıkınca ha ocak 16 da ha 4.3 cıkınca unlock yayınlıycagız dıyen serefsız gurubun yuzunden ve 150euro cekıp pazarlık dahı etmıyen teloncular yuzunden actırmak nasıp olmamıstı avrupa cıhazların 1 çoğu bu yolla fatory unlock yapılabılıyor ben toplamda 94 euro odedım her ulkenın her operatorun farklı fıyatı var bazısı daha ucuz bazısı daha pahalı ama ne yazıkkı att lıstede yok zaten att yı de factory unlock edıyorum dıyen hıcbır sıteye ıtıbar etmeyınız ayrıca avrupa cıhazı olupda factory unlock yaptırmak ısteyen olursa ozelden mesaj atarsanız yardımcı olmak ısterım sımdılık bu konuda daha fazla bu konu hakkında yazmayın cunku dıger unlock beklıyen arkadasların haklarına saygılı olalım umarım herkes en kısa surede bub dertten kurtulur ayrıca bır sey ıtıraf edeyımmı

ya içimde sankı bır bosluk oldu su an beklıycek unlock kalmayınca yanı uzuldum sankı asker arkadaslarımdan ayrılıyorum yahu ne ılgınc dımı oysa
    buyuk dertten kurtulmusuz coşmam lazım ama benımkı buruk bır sevinc herkese tesekkur edıyor saygılaırmı sunuyorum

arkadaşım sen kurtulmanın yolunu bulmuşsun ben ne yapayım. Almanya T-Mobile kayıtlı cihaz ne almanyası kaldı nede amerikası kaldı aramadığım kilidin kalması için gerekirse her türlü ödemeyi bile yaparım dedim ne t mobile yetkilileri nede apple yetkilileri yardımcı oldu. apple dedim ki ya dünyada bu durumda olan çok var belirleyi bir ücret yatıralım açın şu kilidi genede yardımcı olmadılar. Aldığınız yerden açılacak dediler ısrarla t mobile i arıyorum onlarda bişi yapmayız apple yapıyor bunu diyor. Pinpon topu gibi almanya amerika dokudum telefon ücreti bana bu ay kaçtı gibi ama sonuç sıfır. gevey almak istemiyorum bunun işleyiş tarzı beni rahatsız ediyor. 112 araması bir yanacihazı yurt dışı gibi gösteriyor ise ben gevey kullananların faturasını görmek isterim ay sonunda. Bence faturalar gelsin geveyciler desin fark yok o zaman belki alırım. Ama çıkacak diyorum beklenen yazılım. (İnandım mı :D )

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir952

http://www.yaypel.com.tr/index.php?cPath=42_218 AT&T yi factory unlock yaptiklarini vazmislar bedeli ise 399 usd...

gercekten at&t kartını factory unlock yapabildiklerini soyluyorular..tek istedikleri isim soyisim ve imei no.. 2 gun icinde itunesa cihazı baglayın update yapın diyor.. ne derece dogru bilemem tabii
  • 400 dolarda aşırı fahiş bir fiyat birde nasıl yapıyorlar acaba forumda att ile direk görüşen yüzlerce kişi var ve kimse başarıya ulaşamadı att unlock kesinlikle yanaşmıyor acaba bunlar gevey mi satıyor
  • yaypel le bende konuştum şimdi..almanya cihazı için malesef yapamıyoruz dedi..dolandırıcı olsa banada yaparız derdi heral bilmiyorum
  • Şimdi de YAYPEL çıktı. Aradım konuştum. Kesinlikle yapıyoruz dediler. Ankara'dayım dedim nasıl olacak. Parayı yatırdım sonra da yapamadınız nasıl alacağım paramı geri dediğimde "biz kurumsal bir yapıyız" falan filan dediler. Neyse Ankara!da var mı bir bayiniz dedim. Varmış aradım ordaki "gevey" le yapıyoruz dedi. Hayır dedim "gevey" i geç. AT&T olmaz dedi. Diğer ülkelerinki olur dedi. Bende bunlar yapıyoruz diyor dedim. web sitelerine de yazmışlar dedim. Ben arayıp bi konuşiim de sen beni 10 dk sonra ara dedi eleman. Dur bakalım ne çıkacak bundan?
  • arkadaşlar biri bana elimdeki telefonun nereye ait olduğunu söylesin at&t mi yoksa başka bir firmaya mı ait.
    Alındığı Yer : Almanya
    Model : MC605DN
    Modem Firmware : 03.10.01
    sürüm : 4.2.1 (8C148)

bu çözülür mü yani?

ben bunu buldum : Germany – T-Mobile
    MC603DN/A – 16GB Black
    MC605DN/A – 32GB Black
    şimdi ben yaypel vs gibi yerlerde unlock yaptırırmıyım yaptıramazmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombie39 -- 28 Mart 2011; 17:03:00 >
  • Bende konustum at&t yapıyormusunuz diye ısrarla sordum ısrarla evet dedi. peki cihazı istiyormusunuz diye sordum.hayır cihaz sizde kalsın imei no yeterli dedi.. peki nasıl olacak dedim kilit apple firmasının datasında tutuluyor itunes bunu kontrol ediyor v.s. dedi..anladıgım kadarı ile apple serverlarına bakan birine 399 USD nin 199 USD sini yolluyorlar imei nosunuda yolluyorlar adam oradan acıyor benim fikrim bu yonde..
  • bende konuşuyorum şuan adam yapıyoruz dio, geleyim yanınıza yapın paranızı ödeyim dedim öle olmuyor dio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalican -- 28 Mart 2011; 17:18:20 >
  • cok enteresan.. server uzerinden imei kaydı yapıyoruz itunesden diyor. olmazsa paranızı geri alın diyor. ilginc cok ilginc.. boyle bir sistem varda bizmi 7 aydır bulamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

cok enteresan.. server uzerinden imei kaydı yapıyoruz itunesden diyor. olmazsa paranızı geri alın diyor. ilginc cok ilginc.. boyle bir sistem varda bizmi 7 aydır bulamıyoruz

valla yaptıran olmuş olsa bi fikir sahibi olabiliriz ama 400$ da iyi para.değermi değmezmi orası meçhul
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.