Şimdi Ara

****Iphone 4 02.10.04 ve 03.10.01 Unlock Başlığı**** (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
889
Cevap
2
Favori
90.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alimpiro

Dostum aktivasyonu yapamıyorum şu anda. "No SIM card installed. Insert a valid SIM with no PIN lock to activate iPhone." diye de bir uyarısı var ekranında. Yani, pin kilitsiz geçerli bir SIM kartı takın diyor. Bende ise böyle bir kart yok. Ayrıca lanetin sim kartıda özel olduğu için, sim kartta bulamıyorum. Kendi sim kartımı gidip microsim e çevirtsem, sonra cihazı kullanılabilir hale getiremezsem problem yaşarım. Afalladım kaldım.:S Sim kartsız aktivasyonunu yapamaz mıyım?

Micro sim Card al... Makinene dfu modda (Ac kapa + Home dugmesi 10-15 saniye basili tut) programi yukle.... Sim kartsiz aktivasyon yapilacaktir...
  • Arkadaşlar selamlar,

Elimde amerikadan alınma bir iphone4 var şu anda, üzerindeki sürüm 4.1 (8B117)
    Modem firmware ise 02.10.04

Iphone 3Gden sonra koptum iphone işlerinden, uğraşmıyorum bayadır... Mikrosim taktım cihaza hat arıyor bulamıyor.
    Ne yapmam gerekir acaba, yeniden iphone ile uğraşasım var, kısaca bahsederseniz bu telefonu kullanmak istiyorum...

Şimdiden teşekkürler
  • Telefon Amerika'dan geldiğine göre simkilitli. Simkilidi kırmak için de GEVEY adlı bir aparata ihtiyaç var. Bu şekilde telefon kullanılabilir.
  • Soft çözüm henüz yok yani...
    Gevey'in türleri var mı peki? Kesinlikle şundan al diyeceğiniz bir şekli şemali mevcut mu?
    Bir de Gevey aparatından sonra kullanımda dikkat etmem gereken bir durum var mı? İstediğim gibi update yapabiliyor muyum?
  • Versiyon 4.1 bb 02.10.04 ve üzeri için maalesef unlock çıkmadı, çıkacağı da meçhul. Bu linkihttp://forum.donanimhaber.com/m_47739877/mpage_81/key_/tm.htm inceleyin. Aradığınız cevapları bulacaksınız.
  • Merhaba arkadaslar. Twetter da boyle birsey gordum bi bakarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korgroland -- 26 Ağustos 2011; 19:46:43 >
  • Microsim kart aldım, snowbreeze den ios ları oluşturup shift+restore ediyorum. Her seferinde, her şekilde 3194 hatası veriyor. Host dosyasını siliyorum, yine aynı hata vs. SHSH kaydım olmadığından bu hatayı alıyorum galiba. Bu durumda, 4.3.5 versiyonun restore ve update yapmadan telefonun aktivasyonunun başka yolu yok mu arkadaşlar? Acil yardım. Ayrıca acil şekilde pasaport kaydı yaptırmam gerekiyor fakat, telefonu açıp, imei sini okuyamadığım için kaydıda yapamıyorum. Pasaportun süresi dolacak:S

Lütfen acil yardım edin. Sıfır bir Fransa Orange dan alınmış bu telefonun, simkilitsiz aktivasyonunu nasıl yapabilirim?

ismailyornuk@hotmail.com
  • Arkadasim eger baseband in 02.10.04 daha ust bir surumdeyse unlock icin yapabilecek fazla birseyin yok ama sana aktivasyon icin birkac onerim olabilir...

1. Antivurus programlarini veya herhangi bilg. varolan firewallari kapayip deneyebilirsin

2. Windows isletim sisteminin altinda 'host' dosyasi vardir. Netten aratirsan bulabilirsin. Onu notepad le acip itunes un ekledigi satiri silip tekrar denemen

3. hicbirisi ise yaramiyorsa, tavsiyem red gevey suprem plus alip sansini oyle denemen olacak.

Bu arada ozelden bir arkadas mesaj atmis donanimhaber forum profilimde bir turlu tel imi aktive edemedigim icin (onay sms i gelmiyor) cevap veremiyorum kusura bakmasin...
  • microsimin pin kodunu kaldır ve cihazı kablo ile bağlayıp itunesu ac.

Restore ile falan şu an için uğraşma. Cihaz önce açılsın.

Ve evet 3194 hatası shsh kaydın olmadıgı içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 27 Ağustos 2011; 11:25:30 >
  • Dediklerinizi harfiyen yapıyorum ama olmuyor. Microsim kartı takınca, geçerli sim kart olmadığı uyarısı çıkıyor itunes tan. Bu durum üzerine redsnow, grensnow vs. ile jailbreak yapıor, snowbreeze ile ios oluşturuor, shift+restore yapıorum 3194 hatası alıorum. iFaith ile restore ediyorum, cihaz dfu mode dan recovery mode a gelio, öylece kalıo yine. Yani, anladığım kadarıyla yazılımsal olarak aktive edilmiyor. Bu cihazı birtek alındığı gsm operatörünün sim kartı (ORANGE) veya universal sim kartlar ile aktifleştirebilir, açabilirim. Onun içinde yurtdışından bu simleri getirtmem zaman alacak. Bir an önce imei pasaport kaydını yaptırmam gerekiyor, aksi takdirde pasaportun süresi geçicek.:( Bu nedenle, ORANGE veya Universal sim kartı olup ta, İstanbul da ikamet eden varsa,lütfen bana yardımcı olsun. Uygun bir gün görüşüp, sadece sim kartı takıp çıkarıp aktifleştireyim cihazı. Ondan sonrası hallolur galiba.:(

• Lütfen bu konuda yardımcı olunuz. 5416930183 ismailyornuk@hotmail.com
  • Dostum Fransa ORANGE dan alınmış 4.2.1 versiyon, 03.10.01 mf li İphone 4 üm var. Factory unlock u nasıl, fiyat olarak ne kadar a yaptırabilirim?
  • Arkadaşlar sonunda telefonumun sim kartsız olarak "redsn0w_win_0.9.6rc16" ile aktivasyonunu, "gp_win_rc5_b2" ile de jailbreak ini yaptım. Keza tel açıldı. Kapatıp açtığımda herhangi bir problem yaşanmıyor. Fakat unlock yapamadım henüz. Yazılımsal olarak unlock lazım bana...

sürüm: 4.2.1
    modem firmware:03.10.01

Varmı bunun yolu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimpiro

Arkadaşlar sonunda telefonumun sim kartsız olarak "redsn0w_win_0.9.6rc16" ile aktivasyonunu, "gp_win_rc5_b2" ile de jailbreak ini yaptım. Keza tel açıldı. Kapatıp açtığımda herhangi bir problem yaşanmıyor. Fakat unlock yapamadım henüz. Yazılımsal olarak unlock lazım bana...

sürüm: 4.2.1
    modem firmware:03.10.01

Varmı bunun yolu?

dostum 03.10.01 baseband için unlock malesef su anda yok herkez beklemede ama ne zaman cıkar bilinmiyor istersen gevey al bi tane yada allgsmunlock var alındıgı ülkeyi ve operatörü biliyorsan ordan factory unlock yapma imkanın var bircok yapan kişi var istersen bir bak TIKLA

• Hala çıkmadı dimi, vay be. Kaç ay oldu?
  • AT&T ve Apple bu konu ile ilgili yazılacak mail adresleri var mıdır, mail atıp ne cevap vereceklerini görmek istiyorum.
  • ıstercıksın ıster cıkmasın artık sattım gıttı ben cıhazııı yalandan yere mılletı bekletıyolr kılıtlı telefonlarla
  • vaybe saka gıbı hala cıkmadı mı?mart ayında bırakmıstım forumu telefonun kilidini kaldırttım 200 lıra verıp..hatta ustunede sattım sımdı baktımda gecmıs gunlerımı hatırladım..umarım en yakın zamanda cıkar
  • nostalji gibi ama hala bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.