tiwter da birseyler yazmislar anlamadim birde os 5 i test ediyorlarmıs
hep yazıyorlar becemediler bu işi.
Onlar daha çok yazar, ben size söyliyim arkadaşlar, unlock falan yok, olmayacakta, kilitli att alanlar geveye mahkum (ben de dahil), böyle kullanıcaz gidicek telefonları değiştirene kadar. Hani şimdi kilitsiz satılıyor diye i4ler, mantık olarak 'ulen öncekileri de açarlar mı?' diye düşünüyoruz itunes'tan falan, ama anladığım kadarıyla apple'lık bir durum da yok ortada, o telefonların mesuliyeti att'ye ait, o kansızlar da bedavadan açmaz öyle kilitli satılmış telefonu, ömrü billah kilitliyiz anlayacağınız. allgsmunlock makul fiyatlara düşerse (20-30$) belki düşünülebilir ilerde.
Unlock kardeşlerime bir kere daha gönülden saygı ve selamlarımı iletiyorum
espiriside kalmadı
Yaklaşık bu siteyi ve forumu hep uzaktan takip ediyorum. İlk defa yazıyorum 11 ay sonun da basebandı 2.10.04 olan iphone4 cihazımı ucuz pahalı demeden bugün sattım ve artık unlock çıktı çıkacak yok gevey , turbo gevey, supreme... gibi şeylerden kurtuldum darısı sizinde başınıza..... Ama alışkanlıklardan zor vazgeçiliyor takip etmeye devam edicem..
............
ben satmadım. arada bir sorun çıkarsada geveyin en iyisini takip etmeye başladım. al free yi tak kartı kullan iş mi yani!!
Vay be 1 seneye yakın oldu ama hala unlock çıkmadı. Bu büyük bir rekor oldu resmen. İos 5 çıkınca acaba çıkarmı unlock zor ihtimal artık ama hadi bakalım tek umudumuz ios 5 :)
Ugrasmiyorlar artik adamlar ne unlocku :) jb daha onemli duruma geldi
merhabalar benim bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim yeni bir iphone 4 aldım ikinci el fransadan alımış şu anda herh hatla çalışıyor 4.01 yüklü modem frimvare ise 01.59.00 bunu 4.3.3 updete yapsam unlock olurmu
quote:
Orijinalden alıntı: aydın_m
merhabalar benim bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim yeni bir iphone 4 aldım ikinci el fransadan alımış şu anda herh hatla çalışıyor 4.01 yüklü modem frimvare ise 01.59.00 bunu 4.3.3 updete yapsam unlock olurmu
Custom fw atman lazım. forumda snowbreeze diye aratırsan böyle bir ana konumuz var. Lazım olan program o.
Actirdim telefonu her hatta, kullaniyorum rahat rahat. Actirin gitsin uzun sureler kullanmayi dusunuyorsaniz telefonu. Yok saticam yenisi cikinca diyorsaniz kalsin ama buyuk rahatlik.
quote:
Orijinalden alıntı: eScapeeXc
Actirdim telefonu her hatta, kullaniyorum rahat rahat. Actirin gitsin uzun sureler kullanmayi dusunuyorsaniz telefonu. Yok saticam yenisi cikinca diyorsaniz kalsin ama buyuk rahatlik.
nasıl actırdın hocam at&t kılıtlımıydı ?
quote:
Orijinalden alıntı: eScapeeXc
nasıl actırdın hocam at&t kılıtlımıydı ?
enınde sonunda cıkacak unlock kırılmamıs hıc bıseyı bırakmazlar geveyle kırdılarsa bu telefonu unlockda cıkacaktır merak etmeyın:)
ben ingiltere orange uk tan aldım ve simkilitini 60 tl ye açtırdım. ebaydan kısa bir araştırma yapanlar bilgi edinebilir,yardım isteyenler pm atabilir.
Merhaba arkadaşlar,
2 gün önce, Fransa'dan hediye olarak bir iphone 4g geldi. Henüz itunes'a dahi bağlamadım versiyonunu, firmware ini etkilemiyeyim diye. Keza, sizlerden ricam yurtdışından gelen bir sıfır cihazın unlock ve jailbreak edilebilmesi ve rahatlıkla türkiye'de kullanılabilmesi için hangi yolları izlemem gerekiyor? Bana bu konuda, sırasıyla yapmam gereken ve ilgili linkleri ile birlikte sunarsanız size minnettar kalırım. Bu aşamalar eminim bir çok arkadaşa ilaç gibi gelecektir.
Iphone 4g;
Yeni cihazı aktive etmeden önce dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Hangi sürümlü itunes ile, hangi ios yüklenmelidir? Hangi firmwareler de unlock ve jailbreak yapılabiliyor? Unlock ve jailbreak işlemleri için yüklenmesi gereken güvenilir program ve yazılımlar hangileri? Linkleri var mı? SHSH kaydı hangi aşamada, nasıl yapılabilir?
cihazınız hayırlı olsun.
En güncel itunesu yükle. Hangi iOS dersen cihazının üzerinde olan iosa göre değişir. Aşağıdaki linkten hangi fw ve önerilen fw'leri görebilirsin. Shsh kaydı kullanılan sürümün ve şu anki en son sürümün yani 4.3.5 için alabilirsiniz.
Ve son olarak sakın itunestan direk güncelleme yapma. Aktivasyonu yap iOS sürümünü yazarsan jailbreak konusundan yardımcı oluruz.
Dostum aktivasyonu yapamıyorum şu anda. "No SIM card installed. Insert a valid SIM with no PIN lock to activate iPhone." diye de bir uyarısı var ekranında. Yani, pin kilitsiz geçerli bir SIM kartı takın diyor. Bende ise böyle bir kart yok. Ayrıca lanetin sim kartıda özel olduğu için, sim kartta bulamıyorum. Kendi sim kartımı gidip microsim e çevirtsem, sonra cihazı kullanılabilir hale getiremezsem problem yaşarım. Afalladım kaldım.:S Sim kartsız aktivasyonunu yapamaz mıyım?