Şimdi Ara

****Iphone 4 02.10.04 ve 03.10.01 Unlock Başlığı**** (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
889
Cevap
2
Favori
90.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allgsmunlock ile yazıştım, güvenilir gibi gözüküyor. eğer güvenmiyorsanız elbette satın almayın şeklinde en son bir mesaj atmışlar. satın alayim dedim 120 euroya artı 5 euro daha eklendi sanırım bu PayPal katkısı. 5 euro sunda falan değilim ama ekstra bir masraf da çıkınca vazgeçtim. Fiyat biraz daha düşmeli, en azından $100 seviyelerinde olmalı. Zaten Apple da artık sim kilitsiz iphone satmaya başladı. Bir kaç aya kadar herhalde istenilen seviyelere iner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omere

uluslararası dolasımı kapat duzelır 3g ve hucresel verı acık olsun. u.d acarsan yurt dısı gezmısolrsn :)
    quote:

Orijinalden alıntı: kadir952

arkadaşlar apple itunes üzerinden kontratsiz olarak aldigimiz telefonlari serbest birakacak gibi geliyor bana sizce boyle birsey olurmu

Sadece data roaming kapalı ve diğerleri açık olmasına rağmen internete giremedim. Data roaming açıldığı an internete bağlanabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blindearth

allgsmunlock gerçekten güvenilir mi? contact kısmına tıkladığımda .......@gmail.com diye bir eposta adresi çıkıyor. Bu kurumsal bir firma için (tabi eğer öyleyse) bence pek de güvenilir değil. IMEI yazacağım ama açıkçası kararsızım. Buradan daha önce unlock yapmış olan var mı?

bahsettiğiniz site çok güvenilir bir site olup ben su anda kullandıgım telefonu 94 euro karsılıgı bu sıteden unlock yaptırmıstım ayrıca odemeyı paypal ile yapıyorsun sorun yasarsan kredını gerı ıade edıyorlar ama şu varkı parayı ıade etmıyorlar kredıyı ıade edıyorlar benımle bırlıkte bır cok kısıde bu sıteden unlock yaptırdı cıhazlarını o zaman sadece fransa cıhazlarda sorun cıkabılıyordu dıger tum ulkeler sorunsuz acılmıstı
    su anda durum nedır bılemıyorum ama site son derece guvenılır saygılarımla

• @ serif61

Bilgi için teşekkür ederim. Bu sabah kalktığımda telefonumda "No Service" yazısı vardı üstelik telefonu dün akşam şarj etmeme rağmen 17% şarjdan gitmişti, bir anlam veremedim. Ofise geldim gevey adımlarını yaptıktan sonra hat neyse ki geldi. Ama umarım yeniden böyle bir sorunla karşılaşmam, eğer olursa allgsmunlock tan artık paraya kıyıp unlock yaptırmaktan başka bir çare kalmayacak.
  • @blindearth

rica ederim saygılarımla
  • att yine mi açtı acaba iphone unlockları

http://allgsmunlock.com/services/details/317
    burada att için yapılıyor görünüyor 120 kredi ve listedede var.
  • Evet suan tekrar başladı hayırlı olsun eninde sonunda açılacak telefonlar
  • unlock iphone 4 satışına başlamış att hiç arayan oldumu daha önceden satılan iphoneların durumu ne olacak diye
  • allgsmunlock'ta fiyat belli mi arkadaşlar. 120€ gibi fahiş bi rakam gördüm doğru mudur acaba?
  • gevey in hiç işlemsiz yani 112 siz versiyonları çıktı bunlar 120 euro ile neyin kafasındalar? daha denemedik ama yakın zamanda mutlaka 112 siz gevey piyasaya yayılacak. 120 euro bunlara vereceğime elimdeki cihazı satar amerikadan şuan kilitsiz satılan sıfır iphone alır keyfime bakarım ...
  • supreme gevey'den sarı olandan aldım sunsky-online.com bugün 3.günüm vallah hiç bukadar rahat olmamıştım
    yok şarzı bitecek falan.sabah telefonda radyo dinledim gazetelere baktım derken şarz bitti pirize taktım telefonu açıyorum sanki içinde gevey yokmuş gibi.açılıyor.sadece ilkseferde 112 falan arama var ondan sonra birdaha yok
    unlock'da umrumda değil çıkarsada taa amı..koyy.
    telefonumun sürümü 4.3.3 hiç bir sıkıntı yok 3g çalışıyor tıkır tıkır...

selamlar...
  • şu FU çok pahalı bekleyeceğim temmuz ikinci haftasına kadar. olmazsa telefonu burada satıp abdden FU cihaz alacağım. ama inanıyorum bu da gevey gibi olacak. bu fiyatlardan çıkıp 20 -30 euro seviyesine inecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candasss -- 25 Haziran 2011; 21:34:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxmus_28

supreme gevey'den sarı olandan aldım sunsky-online.com bugün 3.günüm vallah hiç bukadar rahat olmamıştım
    yok şarzı bitecek falan.sabah telefonda radyo dinledim gazetelere baktım derken şarz bitti pirize taktım telefonu açıyorum sanki içinde gevey yokmuş gibi.açılıyor.sadece ilkseferde 112 falan arama var ondan sonra birdaha yok
    unlock'da umrumda değil çıkarsada taa amı..koyy.
    telefonumun sürümü 4.3.3 hiç bir sıkıntı yok 3g çalışıyor tıkır tıkır...

selamlar...

supreme ile sarı arasında ne fark var acaba? birde kaç günde geldi dostum?teşekkürler
  • açılsın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan Cortez

açılsın artık
  • allgsmunlocktan unlock yaptıran arkadaşlara soruyorum, sorun yaşayan oldu mu? 120 € vermeye değer mi? bıktım bu unlock işinden. ios5 bekliodum o da geveyle çalışmıcakmış. sıktı artık. Değiyorsa yaptırıp kurtulucam ve bidaha değil unlock ELMA marka herhangi bir şey almıcam. tamamen kişisel!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanblackiron
    allgsmunlocktan unlock yaptıran arkadaşlara soruyorum, sorun yaşayan oldu mu? 120 € vermeye değer mi? bıktım bu unlock işinden. ios5 bekliodum o da geveyle çalışmıcakmış. sıktı artık. Değiyorsa yaptırıp kurtulucam ve bidaha değil unlock ELMA marka herhangi bir şey almıcam. tamamen kişisel!

Ben ingiltere orange sim kilitli cihazimi yaptirdim 94 euro karsiligi 2gumde acildiydi
    Sorunsuz kullaniyorum ben actirdigim donemde fransa operatorlerinden alanlarin kilit avilmasinda bir kac sorun olmustu onun haricinde herkes memnun bildigim kadari ile yanliz sitenin moderatoru biraz ilgisiz bir tip onun disinda da baska birsey yok saygilarimla
  • Orijinalden alıntı: serif61

Orijinalden alıntı: hakanblackiron
    allgsmunlocktan unlock yaptıran arkadaşlara soruyorum, sorun yaşayan oldu mu? 120 € vermeye değer mi? bıktım bu unlock işinden. ios5 bekliodum o da geveyle çalışmıcakmış. sıktı artık. Değiyorsa yaptırıp kurtulucam ve bidaha değil unlock ELMA marka herhangi bir şey almıcam. tamamen kişisel!

Ben ingiltere orange sim kilitli cihazimi yaptirdim 94 euro karsiligi 2gumde acildiydi
    Sorunsuz kullaniyorum ben actirdigim donemde fransa operatorlerinden alanlarin kilit avilmasinda bir kac sorun olmustu onun haricinde herkes memnun bildigim kadari ile yanliz sitenin moderatoru biraz ilgisiz bir tip onun disinda da baska birsey yok saygilarimla

Teşekkürler sağolun. Deneyecem bende. Bıktım artık...
  • herkese selam,

Bende buradaki forumdan okuduklarimdan sonra gevey supreme aldim. Net uzerindeki adimlari da gerceklestirmeme ragmen bir turlu calistiramadim. Bu konuda yardimci olabilir misiniz lutfen. Iphone 4 4.2.1 versiyon. Simdiden tesekkur ediyorum
  • Bu ayın 25 inde 120 Euro'ya kiyip allgsmunlock dan unlock ettim.2gun sonra ise listeden silindi att .5 gün sonunda ise120 kredim iade edildi. Su an listede yok. para allgsmunlockta kaldı.nasıl iade alabilirim.paypaldan ilk yatirdigimda allgsm hesabında gozukmedigi için dispuse yaptım ama daha sonra hesaba geçince iptal ettim .bu yüzden dispusede açamıyorum şimdi. Yardım edebilecek varmi
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.