Şimdi Ara

****Iphone 4 02.10.04 ve 03.10.01 Unlock Başlığı**** (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
889
Cevap
2
Favori
90.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xtreme55

quote:

Orijinalden alıntı: BuRDeN

quote:

Orijinalden alıntı: endenmer

quote:

Orijinalden alıntı: becidea

quote:

Orijinalden alıntı: endenmer

3 haftadır gevey kullanıyorum, hiç bir sıkıntı yok sadece cevapsız aramalarda bazen isimsiz çıkıyor o kadar. Bekleyip te kendinizi sıkmayın, kolay gelsin.

onun nedeni numaraların +90 ile kayıt edilmemiş olmasından dolayı olabilir.

Maalesef değil, bütün nolar +90 lı ama bazen çıkıyor, bazen çıkmıyor.

evet aynısı bana da oluyor

aynısı bana da oluyor, +90'lı bütün numaralar ve gerekli plist düzenlemesi de yapılmış olmasına rağmen.. 4.2.1'de yoktu bu ama 4.3.3'e geçince olmaya başladı.. Sizin baseband de 2.10.04 ve ios 4.3.3 mü acaba?

Alıntıları Göster
    bide şu şarj sorunu çözülse. 3g açıkkan deli gibi şarj yiyor gevey. sömürüyor adeta.

• quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

bide şu şarj sorunu çözülse. 3g açıkkan deli gibi şarj yiyor gevey. sömürüyor adeta.

Alıntıları Göster
    gevey'in yapılması 2 dk almıyor arkadaşlar hala daha cok ugrasanlar var mi aranizda yardimci olmak isterim...

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

gevey'in yapılması 2 dk almıyor arkadaşlar hala daha cok ugrasanlar var mi aranizda yardimci olmak isterim...

saygılar

Alıntıları Göster
    hocam kısa yolu varsa anlatırmısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: busonartik

hocam kısa yolu varsa anlatırmısın ?

Alıntıları Göster
    Hat içinden cikarmadan ben yapıiyordum eski cihazimda hocam... faydası olursa ne mutlu bana...

saygılar

• quote:

Hat içinden cikarmadan ben yapıiyordum eski cihazimda hocam... faydası olursa ne mutlu bana...

saygılar

Alıntıları Göster
    Elimde bir iphone 4 var bir akradaşım avrupadan bir yerden getirmiş. cihazda unlock falan olduğuna dair hiç bir şey yok takmış kullanmışlar hattı 4.2.1 var üzerinde Cydia falan göremiyorum JB varmı yok mu çözemiyorum acaba Cydia vya başka bir şey kurmadan JB olabilir mi cihaz eski bilgilerim olamaz diyordu.
    Cihazı update etmek istiyorum cihazın fabrika çıkışı simFree olup olmadığını nasıl öğrenebilirim. Cihaz benim olsa alırım riski umrumda olmazda risk almadan kesin olarak nasıl öğrenirim ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Elimde bir iphone 4 var bir akradaşım avrupadan bir yerden getirmiş. cihazda unlock falan olduğuna dair hiç bir şey yok takmış kullanmışlar hattı 4.2.1 var üzerinde Cydia falan göremiyorum JB varmı yok mu çözemiyorum acaba Cydia vya başka bir şey kurmadan JB olabilir mi cihaz eski bilgilerim olamaz diyordu.
    Cihazı update etmek istiyorum cihazın fabrika çıkışı simFree olup olmadığını nasıl öğrenebilirim. Cihaz benim olsa alırım riski umrumda olmazda risk almadan kesin olarak nasıl öğrenirim ki?

Alıntıları Göster
    ironmaster

sim kart takınca tanıyorsa sim kilitsizdir. tanımıyorsa sim kilitlidir. en kolay ve kısa yolu bu anlamanın..

• quote:

Orijinalden alıntı: turkish_republic

ironmaster

sim kart takınca tanıyorsa sim kilitsizdir. tanımıyorsa sim kilitlidir. en kolay ve kısa yolu bu anlamanın..

Alıntıları Göster
    ekrani en sola çekin hocam "cydia" yazın birşey çıkmamış ise ve sim kartiniz içinde iken çekim sağlanıyorsa sim kilitsizdir...

saygılar
  • quote:

ekrani en sola çekin hocam "cydia" yazın birşey çıkmamış ise ve sim kartiniz içinde iken çekim sağlanıyorsa sim kilitsizdir...

saygılar

Alıntıları Göster
    arkadaslar yeni bir kırma falan sözkonusu degil sanırım? eylülün sonuna dogru bir gelisme olur mu?

3 gün sonra New York a gidiyorum ve İphone 4 almak istiyorum. Burdaki fiyatlar pahalı gevey işi sıkıntı deniliyor 112 falan. Ne yapsak? Yeni bir kırma falan var mı gündemde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emret1907
    arkadaslar yeni bir kırma falan sözkonusu degil sanırım? eylülün sonuna dogru bir gelisme olur mu?

3 gün sonra New York a gidiyorum ve İphone 4 almak istiyorum. Burdaki fiyatlar pahalı gevey işi sıkıntı deniliyor 112 falan. Ne yapsak? Yeni bir kırma falan var mı gündemde?

Bende telefonumu newyorktan aldim aylarca unlock bekledim gevey cikti onu aldm 1bucuk aydirda cok rahat kullaniyorum hic bi sorun cikmadi hatta geveyide ordan al hatta bi kac tane al sorun olursa oburunu kullanirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aezhob_92

quote:

Bende telefonumu newyorktan aldim aylarca unlock bekledim gevey cikti onu aldm 1bucuk aydirda cok rahat kullaniyorum hic bi sorun cikmadi hatta geveyide ordan al hatta bi kac tane al sorun olursa oburunu kullanirsin

Alıntıları Göster
    tesekkur ederım verdigin bilgi icin

• quote:

tesekkur ederım verdigin bilgi icin

Alıntıları Göster
    amerikadan kaça alacaksiniz ki ip.4 u.. hali hazirda forumda 1150 ye kadar sim free cihazlar düstü cok cok uygun degilse bence degmez gevey ile ugrasmaya

saygılar
  • quote:

amerikadan kaça alacaksiniz ki ip.4 u.. hali hazirda forumda 1150 ye kadar sim free cihazlar düstü cok cok uygun degilse bence degmez gevey ile ugrasmaya

saygılar

+1 burcink ya katılıyorum, o kadar para verdikten sonra 100-200 daha verip simfree bir cihaz alıp her sürümde sinir stresten 5-10 tel ağartıcağıma simfree alırım kafam rahat olur.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

saygılar

+1 burcink ya katılıyorum, o kadar para verdikten sonra 100-200 daha verip simfree bir cihaz alıp her sürümde sinir stresten 5-10 tel ağartıcağıma simfree alırım kafam rahat olur.:)

Alıntıları Göster
    arkadaslar unlock cıksada bu saatten sonra yapmam.artık konuya bıle bakmıyorum :) ıcınde gevey varmı yokmu unuttum zaten :D fazla tasalanmayın gevey iphone'da hayat tarzı

• quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

arkadaslar unlock cıksada bu saatten sonra yapmam.artık konuya bıle bakmıyorum :) ıcınde gevey varmı yokmu unuttum zaten :D fazla tasalanmayın gevey iphone'da hayat tarzı

Alıntıları Göster
    evet geveyi çıkrandan Allah razı olsun
    Ben umıdımı bıtırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: radicalultras

evet geveyi çıkrandan Allah razı olsun
    Ben umıdımı bıtırdım

Alıntıları Göster
    Sherif Hashim'in bilgisayarının sabit diski ölmüş
  • quote:

quote:

saygılar

Eger Gevey icat edilmis olmasaydi, o fiyata simfree cihazlari nah bulurdunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo -- 6 Haziran 2011; 14:26:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo

quote:

quote:

saygılar

Eger Gevey icat edilmis olmasaydi, o fiyata simfree cihazlari nah bulurdunuz.

Alıntıları Göster
    bu unlock yuzunden millet iphone cihazlardan sogudu.. bir cok kisi geveyle kırsa bile soguma geldi millete

• quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

bu unlock yuzunden millet iphone cihazlardan sogudu.. bir cok kisi geveyle kırsa bile soguma geldi millete

Alıntıları Göster
    Aynen öyle. Şu an gevey ile kullanıyorum ama hiçbir hevesim yok telefona karşı. Ayrıca gevey ile alakası var mıdır bilmiyorum ama (ısınma vb.) kameralar arasında switch yaparken telefonun ön kamerası bozuldu.

Şu anda IOS 5 tanıtılıyor. Büyük hacker abiler kesin kırarlar artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: bravefart

Aynen öyle. Şu an gevey ile kullanıyorum ama hiçbir hevesim yok telefona karşı. Ayrıca gevey ile alakası var mıdır bilmiyorum ama (ısınma vb.) kameralar arasında switch yaparken telefonun ön kamerası bozuldu.

Şu anda IOS 5 tanıtılıyor. Büyük hacker abiler kesin kırarlar artık.

Alıntıları Göster
    cebimde iphone 4 var. 2bin liralık telefon diye düşünüyorum. ama bir şey eksik, anlayamadım gitti.

• quote:

Amazonda simfreee cihaz satılıyor 750 dolardı sanırım.Amerikaya gittiğinde amazondan almayıda düşünebilirsin.Ben gevey ile kullanıyorum sana tavsiyem simlock cihaz kesinlikle alma.Gevey çıkana kadar neler çektik neler :)
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.