Şimdi Ara

****Iphone 4 02.10.04 ve 03.10.01 Unlock Başlığı**** (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
889
Cevap
2
Favori
90.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: justify34

kaç günde açılıyormuş at&t

valla 1-24 saat arasında yazıyor elemanın twitter'ında
  • vay be 7 ay beklediğimiz unlock'ı adamlar bin bir türlü çıkarıp satıyorlar, şu fiyatlara da bakın, off offf!
  • cydia da ki SAM uygulamasından bahsetmiş Musclenerd telefona gelen unlock kodunu kaydediyormuş ister cydia ya ister pc ye eğer bunun yapıldığı kanıtlanırda çalıştığı ve nasıl kullanıldığı güzelce gösterizlirse 174$ ı öderiz sonra apple isterse bizi kara listeye alsa bile fark etmez pc ye kaydettiğimiz unlock koduyla tekrar açabiliriz burdaki tek sorun acaba apple bu olayı durdururmu yada talep düşünce fiyatta düşermi bundan sonra lock lu cihaz almamaya yemin ettim bıktırdı gına getirtti bana eğer kafam rahat olucaksa geveydi rebeldi şarj sorunuydu çekmiodu hat gidiyordu 112 yi arama gibi dertlerden kurtulucaksam ve huzuuuur içinde telefonumu kullanıcaksam huzurum paradan daha değerlidir der alırım ( diceksiniz şimdi madem huzurun paradan değerli zamanında nie almadın FU cihaz ettik bi cahillik bir musibet bin nasihattan iyidir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgrErdgn

@sedat012

Teşekkür ederim
    Evet AT&T de yapılıyormuş

Öncelikle hayırlı olsun. Benim sorum, bu bahsettiğin yerde unlock yapıldıktan sonra cihaz artık simfree gibi mi oluyor yoksa bir sonraki versiyon update sırasında baseband yukselirse yine kilitleniyor mu ?
  • factory unlock zaten acılabiliyor..önemli olan at&t olan cihazlar. açılsada kurtulsa millet..
  • @veence'in yönlendirdiği adreste de 174 dolara at&t kilitli cihazların açıldığı belirtilmekte ayrıca yine yönlendriği kişinin twitlerinde de at&t hattının açıldığı belirtilmektedir...Olay gerçek yani fake falan değil...Ayrıca o sevgi iletişimin yapmış olduğu işlem de aynen bu....
  • http://allgsmunlock.com/services
    yukarıdaki adresten fiyatları görebilirsiniz...Fiyatlar 30 ile 120 kredi arasında değişmekte....Biz att'lire en baba fiyattan yapıyolar 120 kredi :)
    1 kredi=1 euro=1.45 dolarmış....
  • okuldaydım anca gelebildim bilgisayar başına.saat 1 gibi mail gelmiş
    iPhone unlock ready!!!‏
    Follow the instructions onwww.superpaddy.nl to get unlocked.

Thank you!

şimdi itunes u yüklüyorum gelişmeleri bildireceğim. at&t amerikadan gelme cihaz
  • arkadaşlar vallahi çalıştı :) artık çekiyor telefon :)
  • evet gerçekten biraz pahalı ama sonuçta işe yarıyor namussuz :) nasıl yapıyolar anlamış değilim
  • Att ve çalıştı demek.

Gözünüz aydın hocam.
  • İcinde gevey takili kalmasin:) Hadi gozunaydin arkadaş. Güle güle kullan.
  • Nasıl iş bu ya.
    Demekki AT nin kendisi factory unlock ediyor telefonu.
    yakında 100 dolara düşer bende alırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukalaaa

Att ve çalıştı demek.

Gözünüz aydın hocam.

çok teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

İcinde gevey takili kalmasin:) Hadi gozunaydin arkadaş. Güle güle kullan.

zaten tel geleli 1 hafta olmuştu başından beri sevmemiştim geveyi, almadığım iyi olmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilo_29 -- 14 Nisan 2011; 20:22:40 >
  • 4.3.2 mi cikti banami oyle geldi jb yapicaklar dikkat etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobametin

4.3.2 mi cikti banami oyle geldi jb yapicaklar dikkat etsin

aynen çıkmış.ne gibi farklar var acaba? bide ben 4.3.1 jb yapıcaktım şimdi neden dikkat etmek gerekiyor hocam?
  • @bilo-29
    Cydiadan SAMPrefs uygulaması ile activationunu BackUp yapmayı unutma. Neme lazım Apple tekrar bir lock yapar itunestan belli olmaz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilo_29

quote:

Orijinalden alıntı: hobametin

4.3.2 mi cikti banami oyle geldi jb yapicaklar dikkat etsin

aynen çıkmış.ne gibi farklar var acaba? bide ben 4.3.1 jb yapıcaktım şimdi neden dikkat etmek gerekiyor hocam?

Hocam gözün aydın ben de aylardır bekliyorum ve legal unlock istiyorum senin gibi. Soracağım şu sen ödemeyi paypal ile mi yaptın yoksa kredi kartı nosu mu verdin?
  • Arkadasim resim koyabilir misin ? Att ve cektigine dair
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.