Şimdi Ara

****Iphone 4 02.10.04 ve 03.10.01 Unlock Başlığı**** (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
889
Cevap
2
Favori
90.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER UZUN SÜREDİR KULLANDIĞIMIZ BİR SİTE VAR AVRUPADAN BAZI OPERATÖRLER TARAFINDAN KİLİTLİ İPHONE 4 LERİ FACTORY UNLOCK YAPIYORDUK

VE O SİTENİN LİSTESİNDE ŞUANDA AT&T de VAR, 140 EUROya FACTORY UNLOCK YAPIYORLAR

DÜŞÜNENLER İÇİN HADİ HAYIRLI OLSUN

KONUYA AŞAGIDAKİ LİNKDEN ULAŞABİLİRSİNİZ

SAYGILAR
  • bende att den kilitli iphone yok ama cok sevindim sizin adınıza
  • fiyat çok fahiş ama 140 euro yaklaşık 300 TL yapar zaten 1 hafta önce geveye 90 TL bayıldık 150 falan olsa yaptırırım valla ama 300 çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: justify34

fiyat çok fahiş ama 140 euro yaklaşık 300 TL yapar zaten 1 hafta önce geveye 90 TL bayıldık 150 falan olsa yaptırırım valla ama 300 çok

bencede ayrıca dev team o tip şeyleri paylaşcaklarına unlock'la ilgili bilgiler verseler daha iyi olur.iyice işi ticarete döktüler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bird-hunter -- 11 Nisan 2011; 15:10:36 >
  • Daha yeni gevey e 175 TL bayıldık. Ama kesin çözüm için 140 euro daha verebilirim. Bu konuda sağlıklı bilgi paylaşabilecekler lütfen yazsınlar.
  • Gevey vs. varken saçma bence o kadar para verip açtırmak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haylaz2000

Daha yeni gevey e 175 TL bayıldık. Ama kesin çözüm için 140 euro daha verebilirim. Bu konuda sağlıklı bilgi paylaşabilecekler lütfen yazsınlar.

Factory unlock la ilgili konuyu detaylarını aşağıdaki linkde bulabilirsin...
  • veeenceveeence

For those of you, locked to AT&T, @SuperPaddyNL provides an official factory unlock for 200USD.
    -------
    veeenceveeence

@zaone @il_lazza he has a contact at AT&T that will give you the official NCK-key via Apple.
    --------
    veeenceveeence

Something with "friend", "corrupt", "employee a AT&T", "gives official NCK". For questions, go to @SuperPaddyNL, not me and at your own risk
    --------
    veeenceveeence

@MREViLNiCEGUY I "know" him for a while now, I trust him. But I'm not responsible for anything or anyone. It's at your own risk.
    ------

Veeence denen elemanın son tweetlerinden seçmeler. Gelelim yorumlara:

Siz kilitliler için SuperPaddy 200 dolar karşılığında resmi unlock sağlıyor gibi net bir ifadenin ardından, kendisini bir süredir tanıyorum, ben karışmam, güvenip güvenmeyeceğiniz kendi bileceğiniz iş tarzı yorumlar. Kendisini bir süredir tanıyormuş. Benim asıl merak ettiğim bu Veeence, bizim gibi unlock bekleyen talihsiz bir müşteriyken, nasıl oluyor da bütün unlock alemiyle "kanka" olabiliyor. Dikkat ettiyseniz güya daha önce bizim gibi unlock bekleyen bu adam, unlock üzerinde çalışan ve asıl açıklama yapması gereken MuscleNerd ve Sherif gibi adamlardan bile fazla açıklama yaptı. Adamların resmen basın sözcüsü gibi. Bekleyenleri sürekli bu adam bilgilendiriyor. Ne kadar ilginç. Çalışmaları ve kaydettikleri ilerleme hakkında inatla açıklama yapmayan Muscle ve Sherif ikilisi, diğer taraftan da birden pörtleyen ve 200 dolar karşılığında NCK dağıtıyorum diyen SuperPaddy.

Ve ne hikmetse Veeence bu elemanı da tanıyor.
    Şahsi fikrim Muscle ve çetesi bu olayı becerdi, ama bu son işten sağlam bir vurgun yapmayı hak ettiklerini düşünüyorlar.

• bunların hepsi yalancı.....
    yazılımı buldular ve parayla satacaklar....
    görürsünüz işin kaymağını halledincede yazılımsal unlock piyasaya verilecek......
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravefart

veeenceveeence

For those of you, locked to AT&T, @SuperPaddyNL provides an official factory unlock for 200USD.
    -------
    veeenceveeence

@zaone @il_lazza he has a contact at AT&T that will give you the official NCK-key via Apple.
    --------
    veeenceveeence

Something with "friend", "corrupt", "employee a AT&T", "gives official NCK". For questions, go to @SuperPaddyNL, not me and at your own risk
    --------
    veeenceveeence

@MREViLNiCEGUY I "know" him for a while now, I trust him. But I'm not responsible for anything or anyone. It's at your own risk.
    ------

Veeence denen elemanın son tweetlerinden seçmeler. Gelelim yorumlara:

Siz kilitliler için SuperPaddy 200 dolar karşılığında resmi unlock sağlıyor gibi net bir ifadenin ardından, kendisini bir süredir tanıyorum, ben karışmam, güvenip güvenmeyeceğiniz kendi bileceğiniz iş tarzı yorumlar. Kendisini bir süredir tanıyormuş. Benim asıl merak ettiğim bu Veeence, bizim gibi unlock bekleyen talihsiz bir müşteriyken, nasıl oluyor da bütün unlock alemiyle "kanka" olabiliyor. Dikkat ettiyseniz güya daha önce bizim gibi unlock bekleyen bu adam, unlock üzerinde çalışan ve asıl açıklama yapması gereken MuscleNerd ve Sherif gibi adamlardan bile fazla açıklama yaptı. Adamların resmen basın sözcüsü gibi. Bekleyenleri sürekli bu adam bilgilendiriyor. Ne kadar ilginç. Çalışmaları ve kaydettikleri ilerleme hakkında inatla açıklama yapmayan Muscle ve Sherif ikilisi, diğer taraftan da birden pörtleyen ve 200 dolar karşılığında NCK dağıtıyorum diyen SuperPaddy.

Ve ne hikmetse Veeence bu elemanı da tanıyor.
    Şahsi fikrim Muscle ve çetesi bu olayı becerdi, ama bu son işten sağlam bir vurgun yapmayı hak ettiklerini düşünüyorlar.

Çok mantıklı katılıyorum

• arkadaslar gevey olayina son care olarak bakiyorum ve sizlere bır soru sormak istiyorum.
    ben gecen sene usa donusu kendime 1 adet ıphone4 ve 1 adete ipad wifi 64 gb getirdim.
    ipadimi her yerde su an kullandigim sony ericcson c550 telefonumu modem olarak ipade tanitim ve heryerde turkcell 3g internete
    girebiliyor ve maillerime v.b. bakabiliyorum. Fakat ayni sekilde iphone4 u kullanamiyorum veya ben beceremedim telefon ozelligini
    kullanmasam bile her 2 telefonuda blootooth ile eslestirip yanimda tasimaya raziyim. Acaba iphone4 sony ericcsonumu modem olarak
    gormesi mumkunmudur. Eger basarabilirsem sadece telefon ozelligini kullanamayacagim fakat diger herseyini kullanabilecegim.
    Yardimlariniz icin tesekkur eder saygilar sunarim.
  • Bu SuperPaddy denen eleman Twitter hesabındaki kullanıcı adından da anlaşılabileceği gibi Hollanda 'dan olduğunu iddia ediyor. Kullanıcı adı SuperPaddyNL gibi bişey. Kendisine yüz yüze görüşmeyi teklif ettim. Ben de Hollanda 'da okuyan biriyim. Yan yana iken işini yap, paranı al gibi bir şey önerdim. Ancak kendisi kaçtı.

Yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi paravan biri ya da tamamen sahte biri olabilir. Muscle ve Sherif in bu işte bir parmağı olabilir. Zaten USD cinsinden fiyat verdiği an kıllanmıştım çünkü USD nin değeri Euro dan düşük. Hollanda 'da yaşayan biri USD üzerinden ticaret yapmaz. Hollanda 'da USD üzerinden satılan hiç bir şey bulamazsınız. 200 USD demek 120 EUR falan demek. Kur kaybı cart curt uğraşacağını sanmıyorum, gerçekten böyle olsa direk Euro isterdi bence. Ve bu durumdan ötürü arkadaşın Amerika menşeili olduğunu düşünüyorum. Bu da direkt olarak Muscle ve Sherif 'i işaret ediyor zaten.

• Zenex fikirlerine katılmakla beraber, şimdi kafamdaki soru; söz konusu kişilerin bu işin kaymağını yedikten sonra unlock'u yayınlayıp yayınlamayacağı. MuscleNerd'ü bilmem de, Sherif'in paragöz biri olduğunu düışünüyorum. Geçenlerde şöyle bir tweet'i vardı:

Yoğun geçen 2 haftayı geride bıraktım. Bol bol para kazandım ama vergi de verdim :(

Sondaki smiley çok şey anlatıyor :)
  • dev team nck olayini çözdü bunuda belirli sitelerden faktory unlock adi altinda kendileri kiriyor bununda reklamini twiterda yapiyorlar cinliler devtim koyun gibi sagiyor bizi benim dusuncem bu yonde yoksa at&t bugune kadar acilmiyordu hic bir sekilde ne oldu da birden bire acilabilir hale geldi ...
  • musclenerd yaklaşık 1 ay önce 2 hafta içinde bu brute force ile alakalı (nck) açıklama yapacaktı ama adamda tık yok..buda maalesef fos çıktı....
    rahmetli geohot bu işleri hayır için yapıyordu ama şimdi sony ile başı dertte...
    bizim 2 tane ünlü hackerimizinde gözü açıldı herhalde....
    arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım bende bu unlock u bulsaydım bu işten nasıl para sağlarım diye düşünürdüm...
    kim babasının hayrına yaparki....
    ama bunu böyle yapacaklarına yok gevey yok rebel sim yok nck...20-30 usd isteselerdi ve kilitlerimizi yazılımsal olarak açsaydık hepimiz verirdik....
    bu şekilde kanaatimce çok saçma oldu.....
    herkes tutturabildiğini......
  • Ben NCK olayi patlak verdiginden beri Muscle ve Sherif in bu konudan para almak isteyecegini soylemistim.

Cunku bu OMUR BOYU UNLOCK. Eger NCK bedava yayilsaydi adamlar bir daha unlock cikarmayacakti. Herkes 1 defa yapip birakacakti. Adamlar da bagis falan alamayacakti. Kendi piyasalarini kendileri bitirdiler, simdi de giderken son vurgunu yapiyorlar.

Olay bu.
  • Yine Birseyler yazmışlar tweet hesaplarında Sheriff ve musclenerd ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX
    Ben NCK olayi patlak verdiginden beri Muscle ve Sherif in bu konudan para almak isteyecegini soylemistim.

Cunku bu OMUR BOYU UNLOCK. Eger NCK bedava yayilsaydi adamlar bir daha unlock cikarmayacakti. Herkes 1 defa yapip birakacakti. Adamlar da bagis falan alamayacakti. Kendi piyasalarini kendileri bitirdiler, simdi de giderken son vurgunu yapiyorlar.

Olay bu.

Bencede adamlar omur boyu unlock u yapmis olacaklar simdiden iyice parayi kirmak lazim
  • Arkadaslar bu muscle tweetinde verdigi linke baktınız mi? Factory Unlock cihazlar kilitlenmiş mi 4.3.1update ile :))))) rezalete bak yaaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirenneshu -- 12 Nisan 2011; 0:46:35 >
  • beklemek gereksiz.

100 lıraya gevey orgınal simi gozumun onunde taktırdım

hiç bir problem yok..
    cekım kalıtesi, rehber problemi, acılıp kıtlenme vs.

7 ayın sonunda telefonu soguyarakta olsa kullanıyorum :)

7 ayda aattıgım 2. msj bu arada.

hep takıp ettım :) bundan sonra bu sıteye gunluk gırmıcem artık
    cok mutluyum:)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.