Şimdi Ara

****Iphone 4 02.10.04 ve 03.10.01 Unlock Başlığı**** (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
889
Cevap
2
Favori
90.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: by__metallica

Vay be bekleyen arkadaslari gorunce uzuluyorum. Suan 4.2.1 , 01.59.00 bbdeyim sorunum yok ama sıktı artk, rahat rahat update yapmak istiyorum , her restore de uc bucuk atiyorum bb yukselecek diye

Snowbreeze ile custom fw atarsan hiç sorun olmaz.

Hocam benim iphone 4.1 baseband 02.10.04 , customfirmware ile yükseltirsem baseband değişmiyor mu? Çünkü bende arkadaş gibi korkuyorum upgrade yaptığımda baseband yükselecek diye. Zaten 8 aydır bekliyorum daha da beklemeyeyim

• @Blondy_knight
    Ben custom FW ile 4.2.1 sonra 4.3 en sonunda 4.3.1'e geçtim. Basebandim aynı 02.10 endişe etmenize gerek yok.
  • arkadaşalar iyi geceler bende kilitli abd den alınma i4 var yaklaşık 7 aydır ipod olarak bekliyor pasprt kayıtda yaptırmıştım unlock ne olu belli değil anladğım kadarı ile bu ctsi bir akrabam abd ye gidecek seminer için ben bu cihazı versem free cihazla değiştirme şansım nedir fatura yok abd'nin neresinden alındı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgul2002

arkadaşalar iyi geceler bende kilitli abd den alınma i4 var yaklaşık 7 aydır ipod olarak bekliyor pasprt kayıtda yaptırmıştım unlock ne olu belli değil anladğım kadarı ile bu ctsi bir akrabam abd ye gidecek seminer için ben bu cihazı versem free cihazla değiştirme şansım nedir fatura yok abd'nin neresinden alındı bilmiyorum

ABD'den kilitsiz i4 almak henüz mümkün değil malesef. Ancak ebay satıcılarından fahiş fiyatlara alınabilir.
  • Bu kasli inek bir seyler yazmış tweet hesabında ne diyor acaba ....???
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirenneshu
    Bu kasli inek bir seyler yazmış tweet hesabında ne diyor acaba ....???

4.3.1 deki problemleri halletmisler ultrasnowdaki, yeni unlock degil diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blondy_knight

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: by__metallica

Vay be bekleyen arkadaslari gorunce uzuluyorum. Suan 4.2.1 , 01.59.00 bbdeyim sorunum yok ama sıktı artk, rahat rahat update yapmak istiyorum , her restore de uc bucuk atiyorum bb yukselecek diye

Snowbreeze ile custom fw atarsan hiç sorun olmaz.

Hocam benim iphone 4.1 baseband 02.10.04 , customfirmware ile yükseltirsem baseband değişmiyor mu? Çünkü bende arkadaş gibi korkuyorum upgrade yaptığımda baseband yükselecek diye. Zaten 8 aydır bekliyorum daha da beklemeyeyim

Snowbreeze ile ne yaparsanız yapın ancak tek yapamayacağınız şey baseband yükseltebilmektir. Programın en büyük önceliği baseband yükseltmemesi zaten.

• arkadaslar allah rizasi icin birileri sunlara twiit atsin ya ne olacak bu is boyle telefonleri satmayin demeyi biliyorlardi
  • ne olacagi kaldi ki su saatten sonra hala unlock mu bekliyorsunuz
  • bende yaklasık 6 aydır bekliyordum belki daha fazla ama artık iyice mantıksız oldu beklemek. Turbosimlerden alıp kullanmak lazım, unlock cıkınca da atarız sim kartları...
  • haklisiniz turbosimler versiyon farki olmaksizin calisiyormus onlardan alalim sw cikinca yine yukler bir sikinti olursa turbosimi kullaniriz yine artik 4.1 4.2.1 yalan oldu 4.3.1de cikarsa cikar oda bu ay cikmaz
  • edit. gevey hakkında sormuştum değiştiriyorum.

biraz önce blog.devteam'e baktım. Server too busy falan bişiler yazdı. Allah Allah unlock mu çıktı acaba server yanıt vermiyor dedim. tvittıra baktım MaskılNörd "it isn't a new unlock" yazmış, güncelleme için. "n't"yi görmeden bir heyecanlanmıştım. Sonra gördüm. Yine yıkıldı.
    umutlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıfgı -- 6 Nisan 2011; 20:52:35 >
  • Bisey sorucam bu rebel micro sim nasıl herhangi bir dezavantajı var mı?
  • gevey aldım kullanıyorum rehberde +9 sorunu yok bırı sızı aradıgında numara basında +9lu olmuyor sadece mesajlar +9la gelıyor cekme sıkıntısı yok kesıntı yok gıttı gıdıyordan dun aksam 6da sıparıs ettım bugun saat 3de geldi 99tl
  • Unlock başlığında unlock haricinde her şey konuşulmaya başlandı yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgur

gevey aldım kullanıyorum rehberde +9 sorunu yok bırı sızı aradıgında numara basında +9lu olmuyor sadece mesajlar +9la gelıyor cekme sıkıntısı yok kesıntı yok gıttı gıdıyordan dun aksam 6da sıparıs ettım bugun saat 3de geldi 99tl

yanlıs yere yazdın..burası unlock bolumu..sen bunu gevey bolumune yaz istersen..saygılar
  • Selam Arkaşlar Gene sayfalar dolusu bilgi oldu. Ben şunu öğrenmek istiyorum. Unlock çıkmadımı daha ? SEVGİLER..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabatay

Selam Arkaşlar Gene sayfalar dolusu bilgi oldu. Ben şunu öğrenmek istiyorum. Unlock çıkmadımı daha ? SEVGİLER..

cikacak dostum beklıyoruz su gevey ve rebel satısından gereken yuku alsınlar ondan sonra cıkacak merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabatay

Selam Arkaşlar Gene sayfalar dolusu bilgi oldu. Ben şunu öğrenmek istiyorum. Unlock çıkmadımı daha ? SEVGİLER..

son 7 aydır cıktı cıkacak diye bekliyoruz.. insallah cıkacak..
  • Gevey ve Rebel Dev Team e ne kadar verdiler acaba!...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.