Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
752.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngiltereden gelmen büyük avantaj.. Bence iphone 4 ler i çok rahat satarsın 1400den.. Ama sanırım uzun süredir orda yaşıyorsun. bu durumda vergi iadesi alamazsın. Vergi iadesini alabilmen için ülkeye turist olarak giriş yapmış olman gerek.

quote:

Orijinalden alıntı: ihsanburakcam

quote:

arkadaşlar merhaba öncelikle ocakta türkiye ye temelli dönüş yapıcam acaba yanımda iphone 4 getirsem satabilirmiyim türkiyede ingitedeyim şuanda bitanede macbook olcak elimde sizce satılırmı

Macbook zor ama, iPhone4 vergi iadesi alabilirsen (turist vizen varsa) 1000 TL'ye geliyor. 3 tane alabilirsin (sorunsuz getirmen için). Ben öyle yaptım, birini kullanıyorum. Ben geçen hafta 1550'ye satmıştım 2 tanesini de. 4.1 kırılmadığı sürece (unlock çıkmadıkça) ingilteredeki SimFree'ler biçilmiş kaftan ;) Ama forumda 1350TL ye kadar düştü fiyatları. Tax free alamazsan da 1150TL'ye filan geliyor 1 iPhone4 16gb... Gelmene yakın mesaj atarsan (ya da mail imzamda) yardımcı olmaya çalışırım, hem alım - hem satış konusunda..

• quote:

Orijinalden alıntı: kutri

İngiltereden gelmen büyük avantaj.. Bence iphone 4 ler i çok rahat satarsın 1400den.. Ama sanırım uzun süredir orda yaşıyorsun. bu durumda vergi iadesi alamazsın. Vergi iadesini alabilmen için ülkeye turist olarak giriş yapmış olman gerek.

quote:

Orijinalden alıntı: ihsanburakcam

quote:

arkadaşlar merhaba öncelikle ocakta türkiye ye temelli dönüş yapıcam acaba yanımda iphone 4 getirsem satabilirmiyim türkiyede ingitedeyim şuanda bitanede macbook olcak elimde sizce satılırmı

Macbook zor ama, iPhone4 vergi iadesi alabilirsen (turist vizen varsa) 1000 TL'ye geliyor. 3 tane alabilirsin (sorunsuz getirmen için). Ben öyle yaptım, birini kullanıyorum. Ben geçen hafta 1550'ye satmıştım 2 tanesini de. 4.1 kırılmadığı sürece (unlock çıkmadıkça) ingilteredeki SimFree'ler biçilmiş kaftan ;) Ama forumda 1350TL ye kadar düştü fiyatları. Tax free alamazsan da 1150TL'ye filan geliyor 1 iPhone4 16gb... Gelmene yakın mesaj atarsan (ya da mail imzamda) yardımcı olmaya çalışırım, hem alım - hem satış konusunda..

Alıntıları Göster
    benim merak ettiğim bir başka konu var unlockla ilgili. bizim bu unlock yapmasını beklediğimiz arkadaşlar apple la ortak çalışıyo onlardan işaret gelmeden unlock çıkmıyo diyoruzda. bu aslında efsane büyük bi pazar dün bi kaç yabancı site araştırdım unlock yapanları 20 30 dolar civarı hepsi unlock yaptıklarını söylüyorlar. bazılarında 4.1 hala çıkmamıl gözüküyo ama bazılarında çıkmış diyo böyle sağlam bi piyasada bu işi para için yapan birileri illaki vardır diye düşünüyorum. böyle yapan yok aramızda herhalde ama ben biraz daha beklersek aralarından birini seçip deneyeceğim burdanda paylaşırım durumunu o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: inibarva
    benim merak ettiğim bir başka konu var unlockla ilgili. bizim bu unlock yapmasını beklediğimiz arkadaşlar apple la ortak çalışıyo onlardan işaret gelmeden unlock çıkmıyo diyoruzda. bu aslında efsane büyük bi pazar dün bi kaç yabancı site araştırdım unlock yapanları 20 30 dolar civarı hepsi unlock yaptıklarını söylüyorlar. bazılarında 4.1 hala çıkmamıl gözüküyo ama bazılarında çıkmış diyo böyle sağlam bi piyasada bu işi para için yapan birileri illaki vardır diye düşünüyorum. böyle yapan yok aramızda herhalde ama ben biraz daha beklersek aralarından birini seçip deneyeceğim burdanda paylaşırım durumunu o zaman.

Bana soracak olursan paranı kaptırmaktan başka bir sonuca ulaşamazsın ...

Defaetle aynı hataya düşen arkadaşlar oldu,onca uyarıya rağmen ...

Dev team' in yaptigi gibi global olarak yayınlanacak unlock'u beklemek en sağlıklısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: atombak

quote:

Bana soracak olursan paranı kaptırmaktan başka bir sonuca ulaşamazsın ...

Defaetle aynı hataya düşen arkadaşlar oldu,onca uyarıya rağmen ...

Dev team' in yaptigi gibi global olarak yayınlanacak unlock'u beklemek en sağlıklısı.

evet bence bekle neden o zaman belli siteler yönlendirmiyor veya git o zaman paranla orda yap denilmiyor
    bunlar fake sakın kanmayın

• quote:

Alıntıları Göster
    HANI BURASI SADECE UNLOCK BÖLÜMÜYDÜ.....................

ARKADAŞLAR SADECE UNLOCKLA ILGILI BILGILER PAYLAŞALIM..

SAYGILAR

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerbozoglu

Şuraya bak, dünya bir tane adamın eline bakıyor. Arkadaşlar bence bu işte bir iş var, şimdiye kadar 50 kere kırılması gerekiyordu.

vallah bende artık oyle düşünüyorum neyı test ediyorlar neyı bekliyorlar ,ellerinde aletlerden var ,cok önceden bilinen birşey bu
    ilk diğer sürümler uyumlu çalışması için mi ,eeeh oda sorunlu GPS ,PİL vs ,artık cıt bile yok havadan sudan tweetler

bu arada neden önce bir üst sürüm cıktığında (genelde öyle yapiyorlar )yayınliyorlar ki bilen varmi tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTAKA -- 10 Aralık 2010; 12:55:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTAKA

quote:

Orijinalden alıntı: tamerbozoglu

Şuraya bak, dünya bir tane adamın eline bakıyor. Arkadaşlar bence bu işte bir iş var, şimdiye kadar 50 kere kırılması gerekiyordu.

vallah bende artık oyle düşünüyorum neyı test ediyorlar neyı bekliyorlar ,ellerinde aletlerden var ,cok önceden bilinen birşey bu
    ilk diğer sürümler uyumlu çalışması için mi ,eeeh oda sorunlu GPS ,PİL vs ,artık cıt bile yok havadan sudan tweetler

bu arada neden önce bir üst sürüm cıktığında (genelde öyle yapiyorlar )yayınliyorlar ki bilen varmi tşkler

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar konuya ne olmuş?Sayfa numaraları kaymış ve sayfa sayısı artmış gözüküyor.var mı öğrenilmesi gereken birşey?

• quote:

Orijinalden alıntı: ELVANA

SAYGILAR

başka napalim dostum ,keşke olsada paylaşsak bu geyiklerden vazgecsek ama yok işte
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ELVANA

SAYGILAR

başka napalim dostum ,keşke olsada paylaşsak bu geyiklerden vazgecsek ama yok işte

Alıntıları Göster
    dogru dıyorsun ben senın ıcın yazmadım zaden ,

MUTLU HAYRI için yazmıstım.

ben şu muaabbetten sıkılıyorum,

YOK INGILTEREDEN GELICEM , YOK IPHONE MU GETIRSEN
    YOK GETIRMESEM MI , KAC TANE GETIRSEM

YOK GETIRSEM TAX ALIRMIYIM ,

ALIRSAM NE KADAR ALIRIM ,

ALDIGIM TAXLA MAC BOOK ALIRMIYIM SATARMIYIM

ALIRIYIM SATARMIYIM,

BEN HAKKATEN SIKILIYORUM BU MUABBETTEN

ARKADASLAR BURASI ALIM SATIM YERI DEGIL,

KIRDIGIM ARKADASLAR VAR ÖZÜR.

SAYGILAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: amantessunt

quote:

Orijinalden alıntı:
    o kıpırdanma bu forumda 2 haftadır var 3g için zaten unlock cıktıki ?

zaten arkadaş 3g den bahsetmiyo.bi zahmet edip okursan yazıyı neyin ne olduğunu anlarsın

Ağzınıza sağlık bu formda okuduğunu bile anlamayan okadar arkadaş varki unlock çıksa dahi bu arkadaşların bu işi tek başına kıvıracaklarını zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.kz

Arkadaşlar iphone 4 ile ilgili galiba bir kıpırdanma oldu. kesin bir şey olmayınca sitede paylaşmıyordum normalde, o yüzden haberi yarına kadar araştırayım müsaadenizle. eğer doğruysa yarın müjdeli bir haber verebilirim belki diyor aşagıdaki link
    http://www.ucandairem.com/iphone/iphone-3g3gs-tum-surum-ve-baseband%E2%80%99ler-unlock-cikti/#comments

linki inceledim ama bunu diyen kisi hangi kaynaktan gordugunu bile yazmamis bekleyip gorucez

• quote:

Orijinalden alıntı: nesine

quote:

Arkadaşlar iphone 4 ile ilgili galiba bir kıpırdanma oldu. kesin bir şey olmayınca sitede paylaşmıyordum normalde, o yüzden haberi yarına kadar araştırayım müsaadenizle. eğer doğruysa yarın müjdeli bir haber verebilirim belki diyor aşagıdaki link
    http://www.ucandairem.com/iphone/iphone-3g3gs-tum-surum-ve-baseband%E2%80%99ler-unlock-cikti/#comments

linki inceledim ama bunu diyen kisi hangi kaynaktan gordugunu bile yazmamis bekleyip gorucez

Bunu söyleyende edindiği bilginin kesin olmadığını bu gün bu bilgiyi teyyid edecegini söyliyor zaten

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    yazdım bakalım ,cevab gelecekmi :)

@sherif_hashim hi ,they hold we hold i hold ,but nobody told (i4 2.10.xx)
    @MuscleNerd hi ,they hold we hold i hold ,but nobody told (i4 2.10.xx)
    @comex hi ,they hold we hold i hold ,but nobody told (i4 2.10.xx)

hadi MN ve CX anladım dünyanın diğer uçunda uyuyorlardır
    ama SH misirda aramızda 1 saatmi ne farkvar belki CUMA namazına ya gitmiştır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTAKA -- 10 Aralık 2010; 13:24:46 >

• quote:

Çok hoş bir yazı olmuş, durumumuzu zekice açıklamışsın tebrikler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: namal

quote:

Çok hoş bir yazı olmuş, durumumuzu zekice açıklamışsın tebrikler :)

Alıntıları Göster
    aynen ;) bakalım ne tepki verecek.
    düşünsenize önce 4.2 unlock yayınlıyormuş ne tepki veriris dumur oluruz herhalde herkes versiyon yükseltmeye çalışır hhahahahaa

• quote:

quote:

Akif in yazılarını uzun zamandır takip ediyorum.Sağlam bi çocuk bu,bildiği bişeyler var yani.Ben umutluyum,yarını bekliyorum sabırsızlıkla

• quote:

Orijinalden alıntı: burak11

düşünsenize önce 4.2 unlock yayınlıyormuş ne tepki veriris dumur oluruz herhalde herkes versiyon yükseltmeye çalışır hhahahahaa

vallah ne olur ama haaa ,resmen Galip Ösman Tefik oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelthesin

selamlar konu iyi olmuş valla. bugun geldi i4 02.10.04 baseband. bekleyelim hep beraber :)

Alıntıları Göster
    İphone ve İphone 4 Türkçe kullanım kılavuzları
    Özellikle yurtdışından alan arkadaşların işine yarayabilir.
    Bazı güzel bilgilere ulaşmak mümkün...
    ipad im için iletişim kısmından irtibata geçtim bakalım onuda koyarlar inşallah siteye onuda paylaşırım sizinle.

Bulduğum linkler:

iphone 4 Türkçe Kullanım kılavuzu
    http://www.ekilavuz.com/QjNIZHlMNU0yRE09/apple/telefon-iletisim/cep-telefonu/apple-iphone-4

iphone Türkçe Kullanım kılavuzu
    http://www.ekilavuz.com/dEtLc2dheUtDcjA9/apple/telefon-iletisim/cep-telefonu/apple-iphone

not:sanırım çok sayfa olduğundan biraz yavaş açılıyor biraz beklemek gerekebiliyor...

• quote:

quote:

son dört kelime ne yaratıcı milletiz vessselam

• quote:

Orijinalden alıntı: mtunc52

quote:

quote:

son dört kelime ne yaratıcı milletiz vessselam

Alıntıları Göster
    hasim abimizdeki nasıl bir egodur.adamcağız bekleyin diyor tek kelime.forularda 1000 lerce konu açılıyor 10000 lerce yorum geliyor.

Popülarite bu olsa gerek :))

Adam millet vekilliğine aday olsa İstanbul'dan çıkar gibi geliyor

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.