Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
752.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: namal

quote:

Orijinalden alıntı: atombak

quote:

Orijinalden alıntı: namal
    Arkadaşlar http://www.unlockiphone40.com/ bu site 19$ a unlock yaptığını iddaa ediyor. Nasıl bir dolandırıcılıktır bu bilgisi olan var mı :)

Nasıl bir dolandırıcılıktır ?

Siz verin cevabını ...

Ne bilim bu kadar adamın aylarca beklediği şey gerçekten 20$ a verilebiliyor olsaydı herhalde bu konu hiç açılmazdı diye düşünüyorum. Bundan yola çıkarak dolandırıcılıktır tahmininde bulundum...Hatta para iade garantiside veriyorlar :)

Alıntıları Göster
    vallah bugünde bitti ,zaten zaman olarka 1 gün geriden takip ediyoruz
    yarın ola hayırola

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTAKA

vallah bugünde bitti ,zaten zaman olarka 1 gün geriden takip ediyoruz
    yarın ola hayırola

Alıntıları Göster
    Selamun Aleykum,

Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama her gün yorgun argın işten gelip son enerjimle burayı açıyorum ve unlock ile alakası olmayan mesajlar..."Ben amerikadan iphone 4g getirttireceğim,getirttim,şu fiyata aldım yok şöyle yaptım"...sevgili arkadaşlarım kardeşlerim UNLOCK kelimesi ne çağırıştırıyor bilmem ama bize saygı gösterip biraz araştırsanız okusanız...Kimse ana karnından öğrenmedi unlocku cartı curtu...Hepimiz gözümüz kızarana dek okuduk öğrendik...Amacım sağduyu ile yaklaşmak...kimseyi kırmek değil !!!

Unlock kısmına gelincede daha önce söylendi yazıldı çizildi apple Güneydoğu Anadolu bölgesi satış temsilciliği arkadaşımdan aldığım haber paralelinde satış poltikası unlock olayı yakın zamanda çıkacak...İnşallah...Sadece stok durumu !

Hayırlı Akşam-Geceler....
    Allah a emanetsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: L.E.A.

quote:

Orijinalden alıntı: cbuddy

Benim kardeşim Amerika'da yaşıyor ve Amerikan vatandaşı. Türkiye'ye de iş için sık sık gidip geliyor. Geçen gün geldiğinde faturası ile birlikte (daha 22 gün olmuştu alalı) bana hediye getlirdiği 2 adet iphone4'ü verdim eline geri Amerikaya yolladım.Dedim ki: ya unlock bir telefon ile değiştirsinler ya da geri alsınlar ki bu Amerika'da yasal bri hak seve seve geri almak zorundalar. Burada unlcok bekleyerek (eşim ve oğlum için gelmişti bu arada iphonelar) helak olamayacağım dedim.

Geri dündüğünde iphone'ları satın aldığı Apple Store'a girmiş. Durumu anlatmış. Adamlar tamam geri alalım demişler ama isterseniz, biz bir merkez ile (Apple) konuşalım bize 1 gün verin yarın gelin ya paranızı verelim ya da size sim kilitli olmayan 2 tane iphone verelim demişler.

Ertesi gün gittiğinde ise orijinal ambalaj iki tane söylediklerine göre sim kilidi olmayan 2 iphone 4 32 GB önüne koymuşlar kardeşimin ama demişler ki normalde tanesinden 150USD fark almamız lazımdı ama biz müşteri memnuniyeti çerçevesinden sizden ikisi içinde ücret almayacağız. Bizi tercih edip iphone4 aldığınız için teşekkür ederiz demişler. Ama tabii gene de iade etmek isterseniz, hemen ödediğiniz ücreti geri veririz demişler.Kardeşim de gecenin bir yarısı beni arayıp (bize göre gecenin bri yarısı tabii) ne yapayım diye sordu. Bende Al o zaman dedim.Ama aldığın tarihi de kaydettir. Yeni fatura kestir ki eğer bir sorun olursa tekrar geri verebilelim. Ama tabii ki kardeşimin söylemesine bile gerek kalmadan, kardeşimden 2 iki simlock'lu iphone'lar geri almışlar, bir form imzalatmışlar iade sebebini yazmışlar ve aynı para ile yeni iki phone4 32gB faturası kesip, kardeşime vermişler.Bütün işlemde 1 gün sürmüş.Bekleme dahil. Yani sabah götürmüş iphone'ları, ertesi gün gitmiş simlock'uz iphoneları alıp çıkmış.

Yani eğer böyle bir imkanınız var ise, Apple store'dan alınmışsa, Atlanta'daki apple store böyle bir çözüm getirmiş. Şimdi 10 gün sonra gelecek kardeşim tabii iphone'lar ile.Bakalım dedikleri gibi sim kilitsiz mi?? göreceğiz ama %99 sim kilitli değildir.

Ben bu şekilde unlock ettirdim. Hemde Yasal olarak, hem de ömür boyu unlock olacak şekilde. Yeni update çıktığı zaman bile cihaz kilitlenmeyecek, gönül rahatlığı ile yeni versionları yükleyebileceğiz. Darısı başınıza.....

Ben de yaklaşık 20 gün önce aldırmıştım kardeşime ve yılsonu arkadaşıyla gönderecek. Bu yazıyı hemen mail olarak attım bakalım biz de deneyelim şansımızı ona göre ben de yazayım sonucu. Bu arada kardeşim New York'ta ama sonuçta at&t merkez yapacaksa sorun olmaz herhalde:)

Alıntıları Göster
    yav vallah morelim bozuluyor artık
    iPhone 3GS/3G iOS 4.1 UNLOCK ÇIKTI!!! iPhone altında olan forumdakiler artık 2.nci sayfada yer alıyorlar yaaaaa
    güncel bile değil artık onların durumu

offf be offf

vallah kusra bakmayın arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTAKA

yav vallah morelim bozuluyor artık
    iPhone 3GS/3G iOS 4.1 UNLOCK ÇIKTI!!! iPhone altında olan forumdakiler artık 2.nci sayfada yer alıyorlar yaaaaa
    güncel bile değil artık onların durumu

offf be offf

vallah kusra bakmayın arkadaşlar

Alıntıları Göster
    SABIR
    SABIR
    SABIR

ŞU ANDA TÜM ÖZVERİNİZLE YAPACAĞINIZ TEK ŞEY SABRETMEK

NE ŞEKİLDE VE NE ZAMAN OLACAĞINI BİLMEDİĞİMİZ BİR ŞEYİ BELEDİĞİMİZ İÇİN STRES TAVAN YAPTI TABİ FAKAT ARAMIZDA Kİ SAĞDUYULU ARKADAŞLAR ARTIYOR GİBİ GELİYOR BU MEMNUNİYET VERİCİ

• quote:

Orijinalden alıntı: banyman

SABIR
    SABIR
    SABIR

ŞU ANDA TÜM ÖZVERİNİZLE YAPACAĞINIZ TEK ŞEY SABRETMEK

NE ŞEKİLDE VE NE ZAMAN OLACAĞINI BİLMEDİĞİMİZ BİR ŞEYİ BELEDİĞİMİZ İÇİN STRES TAVAN YAPTI TABİ FAKAT ARAMIZDA Kİ SAĞDUYULU ARKADAŞLAR ARTIYOR GİBİ GELİYOR BU MEMNUNİYET VERİCİ

Alıntıları Göster
    sherif hashim de sorulara cevap olarak tekrarladığı söz:some patience(biraz sabır) arkadaşlar, az kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: hayberfirtinasi

Selamun Aleykum,

Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama her gün yorgun argın işten gelip son enerjimle burayı açıyorum ve unlock ile alakası olmayan mesajlar..."Ben amerikadan iphone 4g getirttireceğim,getirttim,şu fiyata aldım yok şöyle yaptım"...sevgili arkadaşlarım kardeşlerim UNLOCK kelimesi ne çağırıştırıyor bilmem ama bize saygı gösterip biraz araştırsanız okusanız...Kimse ana karnından öğrenmedi unlocku cartı curtu...Hepimiz gözümüz kızarana dek okuduk öğrendik...Amacım sağduyu ile yaklaşmak...kimseyi kırmek değil !!!

Unlock kısmına gelincede daha önce söylendi yazıldı çizildi apple Güneydoğu Anadolu bölgesi satış temsilciliği arkadaşımdan aldığım haber paralelinde satış poltikası unlock olayı yakın zamanda çıkacak...İnşallah...Sadece stok durumu !

Allah a emanetsiniz...

%100 katiliyorum bazen bezdiriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hayberfirtinasi

Selamun Aleykum,

Allah a emanetsiniz...

AleykumSelam ve Rahmetullah... çıkar çıkar ins. sabır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluhayri

şunu yapmayın ya şunu yapmayııııııııııııııııııııııııın...
    2. el forumu değil burası.
    adamı hasta etmeyin ya..

quote:

Orijinalden alıntı: kanber

Elimde iphone4 32gb var. Unlock yapamadığımdan satmak istiyorum. Aldığım fiyata vereceğim. 1100 tl

neden ama yaa!!! çok iyi fiyat vermiş arkadaş.. ciddi mi ama onu merak ettim doğrusu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluhayri
    şunu yapmayın ya şunu yapmayııııııııııııııııııııııııın...
    2. el forumu değil burası.
    adamı hasta etmeyin ya..

quote:

Orijinalden alıntı: kanber

Elimde iphone4 32gb var. Unlock yapamadığımdan satmak istiyorum. Aldığım fiyata vereceğim. 1100 tl

Kinayeli bir yakınma idi. Ama fiyat yazınca yanlış anlaşıldı.

Sonuna kadar bekleyeceğim bu unlock.u
  • Sherrif Hashim son günlerde hep aynı cevabı veriyor "satmayın bekleyin, biraz daha sabır" şeklinde. Demek ki yakındır unlock
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecetin271
    Sherrif Hashim son günlerde hep aynı cevabı veriyor "satmayın bekleyin, biraz daha sabır" şeklinde. Demek ki yakındır unlock

Satin derse sansasyon olur, millet sayar sover. Yani gayet dogal satmayin demesi. Bence burdan unlock yakin anlamini cilarmak fazla iyimser bir tavir. Eger yakin olsa "sona yaklastik", "yakinda cikacak" gibi haberler duymamiz lazimdi. Amacim moral bozmak degil ben de unlock bekliyorum. Bu adamlar unlock u ozellikle bekletiyorlar ve ancak aralik sonu gibi cikaracaklar, sahsi fikrim.
  • Ozellikle bekletiyorlar, killigina bekletiyorlar, oyun oynayip takiliyorlar ugrasmiyorlar, sinir etmeyi seviyorlar, daha fazla bagis almak icin bekliyorlar, apple' la ortak calisiyorlar da bekliyorlar, kime ne. Bunlarin hepsi ama hepsi afaki gorusler. Bize dusen sadece beklemek.
  • Ben Aralık sonuna da razıyım yeter ki çıksın
  • quote:

Sherrif Hashim son günlerde hep aynı cevabı veriyor "satmayın bekleyin, biraz daha sabır" şeklinde. Demek ki yakındır unlock

meğer apple adama para vermiş.şerif haşimde millete satmayın bekleyin diyomuş... yılbaşına doğruda bombayı patlatıyorlarmış... unlock çıkmayacak diye...
    nasıl senaryo???
  • quote:

Orijinalden alıntı: dba24

quote:

Satin derse sansasyon olur, millet sayar sover. Yani gayet dogal satmayin demesi. Bence burdan unlock yakin anlamini cilarmak fazla iyimser bir tavir. Eger yakin olsa "sona yaklastik", "yakinda cikacak" gibi haberler duymamiz lazimdi. Amacim moral bozmak degil ben de unlock bekliyorum. Bu adamlar unlock u ozellikle bekletiyorlar ve ancak aralik sonu gibi cikaracaklar, sahsi fikrim.

unlock'un uzak olduğu zamanlar satmak ya da satmamak senin kendi kararın ben karışamam ya da ben olsam beklerdim diye cevap veriyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satria -- 10 Aralık 2010; 8:55:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: satria

quote:

Orijinalden alıntı: dba24

quote:

unlock'un uzak olduğu zamanlar satmak ya da satmamak senin kendi kararın ben karışamam ya da ben olsam beklerdim diye cevap veriyordu.

Alıntıları Göster
    Şuraya bak, dünya bir tane adamın eline bakıyor. Arkadaşlar bence bu işte bir iş var, şimdiye kadar 50 kere kırılması gerekiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerbozoglu

Şuraya bak, dünya bir tane adamın eline bakıyor. Arkadaşlar bence bu işte bir iş var, şimdiye kadar 50 kere kırılması gerekiyordu.

KIrılır ama apple nin gönlünün olması lazım sonuçta yılbaşı hediyeleşmek için iphone güzel bir yol iphone 5 öncesi stoklarıda boşaltmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.kz

quote:

Orijinalden alıntı: tamerbozoglu

KIrılır ama apple nin gönlünün olması lazım sonuçta yılbaşı hediyeleşmek için iphone güzel bir yol iphone 5 öncesi stoklarıda boşaltmak lazım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar iphone 4 ile ilgili galiba bir kıpırdanma oldu. kesin bir şey olmayınca sitede paylaşmıyordum normalde, o yüzden haberi yarına kadar araştırayım müsaadenizle. eğer doğruysa yarın müjdeli bir haber verebilirim belki diyor aşagıdaki link
    http://www.ucandairem.com/iphone/iphone-3g3gs-tum-surum-ve-baseband%E2%80%99ler-unlock-cikti/#comments

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih.kz

Arkadaşlar iphone 4 ile ilgili galiba bir kıpırdanma oldu. kesin bir şey olmayınca sitede paylaşmıyordum normalde, o yüzden haberi yarına kadar araştırayım müsaadenizle. eğer doğruysa yarın müjdeli bir haber verebilirim belki diyor aşagıdaki link
    http://www.ucandairem.com/iphone/iphone-3g3gs-tum-surum-ve-baseband%E2%80%99ler-unlock-cikti/#comments

Alıntıları Göster
    o kıpırdanma bu forumda 2 haftadır var 3g için zaten unlock cıktıki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cturna

o kıpırdanma bu forumda 2 haftadır var 3g için zaten unlock cıktıki ?

zaten arkadaş 3g den bahsetmiyo.bi zahmet edip okursan yazıyı neyin ne olduğunu anlarsın
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.