Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
752.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burak11

hasim abimizdeki nasıl bir egodur.adamcağız bekleyin diyor tek kelime.forularda 1000 lerce konu açılıyor 10000 lerce yorum geliyor.

Popülarite bu olsa gerek :))

Adam millet vekilliğine aday olsa İstanbul'dan çıkar gibi geliyor

Alıntıları Göster
    yaa adamlarda cıt yok yav ne SH ne MN nede CX tweetlerde yoklar cevab bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: drzeus

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsoul

quote:

Orijinalden alıntı: drzeus

Gergin???
    bir grup veya geohot yapacak birşeyler niye geriliyorsunuz bu kadar?
    rahat olun. bende aynı amaçla baktım ama gördüğüm bilgi işime yaradı tutupta sinirini başka birisinden çıkarmaya çalışman yanlış arkadaşım.
    3g 3gs içinde beklemeler kırılıyordu unlock ediliyordu edilecekti gibi şeyler oldu, zaman herşeyi çözdü.

Sabır biraz hep beraber sabrediyoruz. ve de anlayış.

quote:

Orijinalden alıntı: tamerbozoglu

Arkadaşım buradaki konu iphone4' ün sağlıklı bir şekilde kullanılamadığından dolayı açılmış bir konu. Başlığı eminim okumuşsundur. Buradaki insanların beklentisi sadece UNLOCK ile ilgil gelişmeleri görmek. Şimdi sen tutmuş kullanma klavuzu gönderip gereksizce bu konuyu meşgul ediyorsun. Ve defalarca lütfen unlock dışında birşey konuşulmasın uyarılarına rağmen.

Unlock dışında mesaj gönderen arkadaşlar!!!

Bu forumdaki hiçbir bölüm ve konu buradaki kadar gergin ve stressli değil. Lütfen biraz anlayışlı olalım ve varsa UNLOCK ile ilgili bildiğiniz bir gelişme oturun yazın. Eğer yoksa başka başka mesajlarınızı başka başka yerlerde yazın.

Teşekkür ederim.

bi an beyin bedava diceksin sandim :)

attım hafızaya unlock ettim
    niye hammallık yapayım
    beyin bedava

Alıntıları Göster
    az kaldi az ios 4.3 cikmasina o cikinca unlock da cikar insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: larry2008

az kaldi az ios 4.3 cikmasina o cikinca unlock da cikar insallah

Alıntıları Göster
    Umarım yılbaşına kadar birtakım gelişmeler olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Alıntıları Göster
    yok sanırım çıkmayacak. ıphone 4 ü yapamıyorlar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezinezgi

yok sanırım çıkmayacak. ıphone 4 ü yapamıyorlar sanırım.

Alıntıları Göster
    acele etmeyin yaa.
    elbet cıkacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

acele etmeyin yaa.
    elbet cıkacaktır

Alıntıları Göster
    yaw arkadaşlar daha önce de sormuştum ama cevap veren olmadı, bir kez daha sorayım dedim.

iphone 4 için 4.1 ile birlikte 4.2.1'i de kıracakları kesin midir bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Alıntıları Göster
    Acaba bu başlığın en başına unlock bekleyenlerin nickleri şeklinde birşey mi yapsak :) biz kaç kişiyiz durumu olurdu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak11

Acaba bu başlığın en başına unlock bekleyenlerin nickleri şeklinde birşey mi yapsak :) biz kaç kişiyiz durumu olurdu :)

Alıntıları Göster
    elbet cikar diye diye 3 ayi bulacak nerdeyse :) allahtan umit kesilmezmis :D sabir sabir catlicaz valla... yilbasina kadar ciksada bizede yeni yil hediyesi olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat762000

elbet cikar diye diye 3 ayi bulacak nerdeyse :) allahtan umit kesilmezmis :D sabir sabir catlicaz valla... yilbasina kadar ciksada bizede yeni yil hediyesi olsa

Alıntıları Göster
    valla bende cıkıcak cıkıcak diye ümitlenenlerdendim artık ben bile sıkıldım beklemekten

• quote:

Orijinalden alıntı: cturna

valla bende cıkıcak cıkıcak diye ümitlenenlerdendim artık ben bile sıkıldım beklemekten

Alıntıları Göster
    4.3 13 15 aralık gibi çıkıcak diye yazmıştı birisi foruma o tarihten sonra çıkışı yakındır diye umit ediyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: apokachi

yaw arkadaşlar daha önce de sormuştum ama cevap veren olmadı, bir kez daha sorayım dedim.

iphone 4 için 4.1 ile birlikte 4.2.1'i de kıracakları kesin midir bilen var mı?

bende sorayım o zaman
    umarım en kısa zamanda çözülür , beklemek zorrr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi army6rr -- 11 Aralık 2010; 5:24:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inibarva

4.3 13 15 aralık gibi çıkıcak diye yazmıştı birisi foruma o tarihten sonra çıkışı yakındır diye umit ediyorum:)

Alıntıları Göster
    4.1 imi sonunda satiliga cikardim. unlock zede olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyro06

4.1 imi sonunda satiliga cikardim. unlock zede olarak.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim unlock a karşı bayağı umudum azaldı. Umudum çıkacağına dair değil amma yakın vakitte çıkacağına dair azaldı. Aşağıdaki link ten çıkardığım sunuç budur arkadaşlar. Her nekadar linkteki yazı umut verici olsada unlock konusunda daha bir yol katedilmemiş gibi görünüyor. Ayrıca 3g 3gs unlock u dev team yaklaşık 1.5 ay bangır bangır bağırdı 4.2 çıkar çıkmaz en fazla 1 yada 2 gün dediler sözlerinide tuttular ama bizim unlock a dair adamlar tarih bile veremiyorlar yada veremiyorlar. Ben ocak ayı sonu yada ortaları diye tahmin ediyorum çünkü bu unlock sonuçta operator faydasına olan bişey düşünsenize dünyada nakar operatöre sabitlenmiş ıphone var ve yılbaşı gibi öperatör için karlı bir periyotta bu işe göz yumacaklarına inanmıyorum.

http://www.ucandairem.com/haber/unlocklara-alternatif-cozum-baseband-dusurme-mi-geliyor/

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih.kz

Arkadaşlar benim unlock a karşı bayağı umudum azaldı. Umudum çıkacağına dair değil amma yakın vakitte çıkacağına dair azaldı. Aşağıdaki link ten çıkardığım sunuç budur arkadaşlar. Her nekadar linkteki yazı umut verici olsada unlock konusunda daha bir yol katedilmemiş gibi görünüyor. Ayrıca 3g 3gs unlock u dev team yaklaşık 1.5 ay bangır bangır bağırdı 4.2 çıkar çıkmaz en fazla 1 yada 2 gün dediler sözlerinide tuttular ama bizim unlock a dair adamlar tarih bile veremiyorlar yada veremiyorlar. Ben ocak ayı sonu yada ortaları diye tahmin ediyorum çünkü bu unlock sonuçta operator faydasına olan bişey düşünsenize dünyada nakar operatöre sabitlenmiş ıphone var ve yılbaşı gibi öperatör için karlı bir periyotta bu işe göz yumacaklarına inanmıyorum.

http://www.ucandairem.com/haber/unlocklara-alternatif-cozum-baseband-dusurme-mi-geliyor/

Alıntıları Göster
    bugundemi cikmadi yahu bak bak yoruldum vallahi

• quote:

Hakketen yaw 4.2 çıkınca sevndiydim ne güzel az kaldı 2-3 gün hadi bilemedin 1 haftaya çıkar diodum .Artık umudum kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon-black

quote:

Hakketen yaw 4.2 çıkınca sevndiydim ne güzel az kaldı 2-3 gün hadi bilemedin 1 haftaya çıkar diodum .Artık umudum kalmadı

Alıntıları Göster
    çıkmayan Unlock olmazzz.bende bekliyorum.çare yok ...aldık beklicez:)

• quote:

Orijinalden alıntı: PRIVATE

çıkmayan Unlock olmazzz.bende bekliyorum.çare yok ...aldık beklicez:)

Alıntıları Göster
    cihazı kıtledım kasaya haftada 1 bakıyorum elbet cıkıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_wizard

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sakin
  • quote:

Orijinalden alıntı: IBRAHIMOVIC'

Arkadaşlar sakin

Alıntıları Göster
    beklemek zorrrr..............
  • quote:

Orijinalden alıntı: dba24

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Gün doğmadan neler doğar Daha onların günü yeni başlıyor. Bakalım hayırlısı inşallah çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.