Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
752.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şimdi internette grup in diye bi site gördüm iphone 4 indirimde ve 1490 tl sıfır iki yıl garantili ve simfree diyo nasıl oluyor daha önce burdan alışveriş yapanınız varmı? benimde bi tane unlock cihazım var bitanede ablama alıcaz ama bu fiyat çok düşük değil mi?
  • Arkadaşlar Ali Baysal'ı tanıyan var mı? Kendisini steve paul jobs ve greenpois0ncouk follow ediyor (yani bu kişi onların takip listesinde) ve sherif hashim'e unlock'u sorduğum mesaja "wait coming soon" şeklinde cevap verdi dün. Ben de kendisine "bu bir temenni mi, yoksa bizim bilmediğimiz bişeyler mi biliyorsun?" diye sordum. Bakalım ne cevap gelecek.
  • ya arkadaşlar, 28 şubat ın özelliği ne? neden 28 şubatta çıkçak diye bir söylenti dolaşıyor? yeni sürümü bekleniyorsa, sonuçta bu aleti kıranlar hacker! Hacker lar neden yeni sürümün çıkmasını beklesin? Adamlar yayınlayıp başarıları ile gurur duymak istemezmi? hem sadece bunu dewteam mi kırabiliyor? başka hacker lar kıramıyormu?
  • Takas fiyatınızıda belirtseydiniz. malum silerler yoksa fiyat belirtmemissiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: guide

* shadowyy ,

polemik yaratmak için mesaj göndermenin esprisini kavrayamadım .

Ben de sizin gibi unlock bekliyorum , satan kişi veya satmak isteyen çok kişi olduğunu topiği takip ettiğim için biliyorum ve kullandığım telefon haricinde bir tane daha almak istediğimi konuya ilk kez mesaj atarak dile getirdim.

Daha önce bu tür mesajları haddiden fazla gördüm topic içinde ...

Nereye hangi mesajı atacağımı çoğu kişiden çok iyi bildiğimi ,üyelik tarihime bakarsanız ziyadesi ile anlayacağınızı tahmin ediyorum . Gayet samimi ve fırsatçılık aksi bir basit mesaj attım ... Elma ile armutu ayırın , dar yaklaşmayın ... Ayrıca sinirlerden bahsetmişsiniz , art niyet içeren bir mesaj göndermişsiniz . Buna rağmen tansiyonun sizin üslubunuz ile yaklaşan kişiler tarafından yükseldiğini belirtirim ...

Yazmış olduğum mesaja ilaveten yazmış olduğum ilk ve son mesajdır , üstelenmesini ve yinelenmesini istemiyorum lütfen.

Herkese bekleyişlerinin en kısa sürede bitmesi dileği ile diyorum ...

uslubumda artniyetli bi yaklaşım yok sizi rencide olmanızı gerektiren bi durumda yok.

size kesinlikle katılıyorum forumdaki geçmişiniz, rütbeniz itibariyle siz benden nereye ne yazılıp ne yazılmayacağını daha iyi biliyo olmalısınız..

niyetim insanları germek yada polemik yaratmak değil ama bi haber varmı acaba diye foruma girip 2.el ilanı okumak sizde takdir edersinizki hoş değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: neos11
    tertemiz iphone 3gs 16 gb beyaz kutu aparatlar genpa garantili halen devam ediyor çizik yok kılıfta kullanıldı. iphone 4 kilitli temiz çiziksiz kutulu simkilitli cihazla takas ederim üç tan eyeni kılıf deri beyaz içe sokmalı vericem .İsteyen arzu eden temiz güvenli olarak ne gerekiyorsa istanbul elden vs. hazırım .

Başlıkta 2.el ilanlar mı yazıyor güzel kardeşim, forum kurallarına uyun lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helmetbond

arkadaşlar şimdi internette grup in diye bi site gördüm iphone 4 indirimde ve 1490 tl sıfır iki yıl garantili ve simfree diyo nasıl oluyor daha önce burdan alışveriş yapanınız varmı? benimde bi tane unlock cihazım var bitanede ablama alıcaz ama bu fiyat çok düşük değil mi?

hayır dostum fiyat pahalı bile sahibinden.com a gir 1300 e bile unlock lu bulursun ingiltere versiyonunu 1500 çok fazla bence ordada sıfır açılmamış kutusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spun

ya arkadaşlar, 28 şubat ın özelliği ne? neden 28 şubatta çıkçak diye bir söylenti dolaşıyor? yeni sürümü bekleniyorsa, sonuçta bu aleti kıranlar hacker! Hacker lar neden yeni sürümün çıkmasını beklesin? Adamlar yayınlayıp başarıları ile gurur duymak istemezmi? hem sadece bunu dewteam mi kırabiliyor? başka hacker lar kıramıyormu?

ıpad lerde internet gazetesi aboneliği için deneme süresi vardı ios4,3 ile beraber dönemsel ücretli uygulamaya geçilcekti.verilen deneme süresi bittikten sonra ios4.3 yetişmediği için deneme süresini 28 şubata kadar uzattılar.burdan yola çıkara 28 şubata kadar 4,3 yayınlanmalı ki ücretli dönemsel abonelik başlasın

neden 4.3 bekleniyor sorusuna gelince yakaladıkları açığın apple tarafından kapatılmaması için böyle bi yol izlediklerini söylüyorlar.

• Wikipedia'da ios versiyonları ile ilgili makalede 4.3'ün çıkış tarihi olarak 28 Şubat yazıyor (her ne kadar yanında söylentilere dayalı yazsa da), vardır bir bildikleri herhalde.
  • quote:

ya arkadaşlar, 28 şubat ın özelliği ne? neden 28 şubatta çıkçak diye bir söylenti dolaşıyor? yeni sürümü bekleniyorsa, sonuçta bu aleti kıranlar hacker! Hacker lar neden yeni sürümün çıkmasını beklesin? Adamlar yayınlayıp başarıları ile gurur duymak istemezmi? hem sadece bunu dewteam mi kırabiliyor? başka hacker lar kıramıyormu?

Temelde hiçbir mantığı yok bu bekleyişlerin... Unlock bekleyenler ellerinde tutunacak bir dal olsun istiyorlar o kadar.. Yoksa aynı muhabbetlerin birebir aynısı daha önceki release'lerde de aynen yaşandı... Hatırlatmaya bile gerek yok.. Herkes biliyor zaten.

Şimdi 4.3 çıkınca da burada olacak muhabbetleri ben şimdiden yazayım..

"4.3 jb'yi bekliyorlar... jb çıkınca hemen unlock yayınlanacak..."

"Unlock yayınlanırsa hemen açık kapatılır diye revize edilecek sürümü bekliyorlar.. Ondan sonra çıkacakmış.."

"Musclenerd tweetlemiş, 'sona yaklaştık' diyor.."

"Sheriff dedi ki, telefonlarınızı satmayın sonra üzülürsünüz..."

"Önümüzdeki pazartesi 4.4.2011.. kesin bugün çıkacak.. Bakın 4.4.(2+0+1+1=4) Gördünüz mü !!! Aylardır dört dörtlük bir unlock hazırladıkları için bugün çıkaracaklarmış..."

"Bizim gayınço'nun amerikadaki yiğeninin kankası apple'ın karşısında hotdog satıyormuş.. apple mühendislerinden biri ona demiş ki, 'bu hafta kesin sızdırıyoruz unlock'u.. memleketindekilere müjdeyi ver...' demiş..."

falan...filan...vs..vs.. uzaaar gider..

Bir de burda herkes yetişkin insan.. Birbirimizi mi kandıralım çocuk gibi.. Bazı arkadaşlar, unlock hakkında en ufak olumsuz görüş belirtene tepki gösteriyorlar.. Kimsenin cihazına ölücülük yapmıyoruz.. Esnaf da değiliz.

Bu konuda kişisel görüşüm şu; Bu unlock işinde artık apple oyunu kazandı.. Hacker'larda zaten sayı olarak çok yetersizdi, IOS'daki açıkları bulmak gittikçe zorlaştı ama hackerların sayısında veya bu işe harcadıkları süre azaldı.. Bir de unlock bekleyen kişiler öyle sandığımız gibi bir dünya insan değil.. Sadece operatörlerinden memmun olmayan ve değiştirmek isteyen abd'deki kullanıcılar (...ki bunlar cihazlarını zaten AT&T ile kullanıyorlar.. keyfe keder operatör değiştirmek istiyorlar..), bir de, bence sayısı en fazla bizde olan ucuz diye abd'den cihaz alanlar.. Bende onlardan biriyim ama ben unlock beklemedim, ilk aldığım cihaz 4.0.1 idi, fazla bir zaman geçmeden limerain+ultrasnowla iş bitti, sonra onu satıp, TR garantili cihaz aldım onu da sattım.. Yine de sevdiğim arkadaşlarım için konuyu takip ediyorum onlarda bekliyorlar..

Üzücü olabilir belki bazıları için ama benim düşüncem bu... Lütfen bunların altında başka birşey aramayın, ben de üzülüyorum, hiçbir şey için üzülmesek bile ülke ekonomisi için üzülmek lazım.. Dünya para..

Naçizane tavsiyem cihazlarınızı satmayın, bazı arkadaşların yaptıkları gibi ,tepe tepe kullanın.. Varsın ipod olsun, oyun olsun, internet, skype ne olursa olsun.. Yeter ki çekmecede yatmasın.. Bari hepten boşa gitmiş bir para olmasın..

• 28 Şubat Gecesi Son, 1 Mart Günü IOS 4.3 Çıkabilir.. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowyy

quote:

ıpad lerde internet gazetesi aboneliği için deneme süresi vardı ios4,3 ile beraber dönemsel ücretli uygulamaya geçilcekti.verilen deneme süresi bittikten sonra ios4.3 yetişmediği için deneme süresini 28 şubata kadar uzattılar.burdan yola çıkara 28 şubata kadar 4,3 yayınlanmalı ki ücretli dönemsel abonelik başlasın

neden 4.3 bekleniyor sorusuna gelince yakaladıkları açığın apple tarafından kapatılmaması için böyle bi yol izlediklerini söylüyorlar.

Ye peki bu hacker grubunun içinde apple'a haber uçuran olursa ve apple 4.3 çıkınca o açıkları kapatırsa ne olacak. Gerçi eski basebandlar yine kurtulmuş olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: bsirkeci

quote:

Orijinalden alıntı: helmetbond

arkadaşlar şimdi internette grup in diye bi site gördüm iphone 4 indirimde ve 1490 tl sıfır iki yıl garantili ve simfree diyo nasıl oluyor daha önce burdan alışveriş yapanınız varmı? benimde bi tane unlock cihazım var bitanede ablama alıcaz ama bu fiyat çok düşük değil mi?

hayır dostum fiyat pahalı bile sahibinden.com a gir 1300 e bile unlock lu bulursun ingiltere versiyonunu 1500 çok fazla bence ordada sıfır açılmamış kutusunda

ben 1300 e sahibinden de simfree ve iki yıl garantili cihaz görmedim ayrıca 32 gb bu 16 gb da değil kafam çok karıştı acaba güvenilir bir sitemi?

• the daily nin bedava sürümü 28 şubatta sona eriyor diye 28 şubatta ios 4.3 çıkacak söylentisi ortalarda ama apple bu 28 şubat geldiğinde the daily bedava üyeliği 15 marta kadar uzattıkta diyebilirler 6 gün var 28 şubata ama 4.3 gm sürümü daha yayınlanmadı inşallah olmaz ama bence 28 şubattada ios 4.3 çıkmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reason

quote:

Temelde hiçbir mantığı yok bu bekleyişlerin... Unlock bekleyenler ellerinde tutunacak bir dal olsun istiyorlar o kadar.. Yoksa aynı muhabbetlerin birebir aynısı daha önceki release'lerde de aynen yaşandı... Hatırlatmaya bile gerek yok.. Herkes biliyor zaten.

Şimdi 4.3 çıkınca da burada olacak muhabbetleri ben şimdiden yazayım..

"4.3 jb'yi bekliyorlar... jb çıkınca hemen unlock yayınlanacak..."

"Unlock yayınlanırsa hemen açık kapatılır diye revize edilecek sürümü bekliyorlar.. Ondan sonra çıkacakmış.."

"Musclenerd tweetlemiş, 'sona yaklaştık' diyor.."

"Sheriff dedi ki, telefonlarınızı satmayın sonra üzülürsünüz..."

"Önümüzdeki pazartesi 4.4.2011.. kesin bugün çıkacak.. Bakın 4.4.(2+0+1+1=4) Gördünüz mü !!! Aylardır dört dörtlük bir unlock hazırladıkları için bugün çıkaracaklarmış..."

"Bizim gayınço'nun amerikadaki yiğeninin kankası apple'ın karşısında hotdog satıyormuş.. apple mühendislerinden biri ona demiş ki, 'bu hafta kesin sızdırıyoruz unlock'u.. memleketindekilere müjdeyi ver...' demiş..."

falan...filan...vs..vs.. uzaaar gider..

Bir de burda herkes yetişkin insan.. Birbirimizi mi kandıralım çocuk gibi.. Bazı arkadaşlar, unlock hakkında en ufak olumsuz görüş belirtene tepki gösteriyorlar.. Kimsenin cihazına ölücülük yapmıyoruz.. Esnaf da değiliz.

Bu konuda kişisel görüşüm şu; Bu unlock işinde artık apple oyunu kazandı.. Hacker'larda zaten sayı olarak çok yetersizdi, IOS'daki açıkları bulmak gittikçe zorlaştı ama hackerların sayısında veya bu işe harcadıkları süre azaldı.. Bir de unlock bekleyen kişiler öyle sandığımız gibi bir dünya insan değil.. Sadece operatörlerinden memmun olmayan ve değiştirmek isteyen abd'deki kullanıcılar (...ki bunlar cihazlarını zaten AT&T ile kullanıyorlar.. keyfe keder operatör değiştirmek istiyorlar..), bir de, bence sayısı en fazla bizde olan ucuz diye abd'den cihaz alanlar.. Bende onlardan biriyim ama ben unlock beklemedim, ilk aldığım cihaz 4.0.1 idi, fazla bir zaman geçmeden limerain+ultrasnowla iş bitti, sonra onu satıp, TR garantili cihaz aldım onu da sattım.. Yine de sevdiğim arkadaşlarım için konuyu takip ediyorum onlarda bekliyorlar..

Üzücü olabilir belki bazıları için ama benim düşüncem bu... Lütfen bunların altında başka birşey aramayın, ben de üzülüyorum, hiçbir şey için üzülmesek bile ülke ekonomisi için üzülmek lazım.. Dünya para..

Naçizane tavsiyem cihazlarınızı satmayın, bazı arkadaşların yaptıkları gibi ,tepe tepe kullanın.. Varsın ipod olsun, oyun olsun, internet, skype ne olursa olsun.. Yeter ki çekmecede yatmasın.. Bari hepten boşa gitmiş bir para olmasın..

bu bi riskti aldık,çıkarsa ne ala çıkmazsada dediğin gibi ıpodmu olur internetmi olur oyunmu olur filimmi olur bi şekilde işimize yarar bi şekle sokucaz

• quote:

Orijinalden alıntı: justify34

the daily nin bedava sürümü 28 şubatta sona eriyor diye 28 şubatta ios 4.3 çıkacak söylentisi ortalarda ama apple bu 28 şubat geldiğinde the daily bedava üyeliği 15 marta kadar uzattıkta diyebilirler 6 gün var 28 şubata ama 4.3 gm sürümü daha yayınlanmadı inşallah olmaz ama bence 28 şubattada ios 4.3 çıkmayacak

bikere ertelediler artık ikinciyede yakışmaz koca apple bu
    ama tabiki garantisi yok adam ben ertledim kardeşim dedimi kim ne yapabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: alatolian

ya siz saf mısınız ? ben niye mal gibi ne zaman acilacagi belli olmayan bir telefona para vereyim. elinde telefon olan tabi ki optimis olmak zorunda sizin boşa umut bağlamamanız için yazdım ama banane. sony jailbreak için asrın davasını açtı geohot'a ve mahkeme dilekçeyi kabul etti. siz olsanız bu durumda federal suç işlemeyi göze alır mısınız? yada ülkenizde iç savaş çıksa sherif hashim gibi unlock filan la mı uğraşacaksınız ? yok ul çıkmış hazırmış. ulan bundan daha 1-2 hafta önce türk dev team diye milleti kekleyenlerin motive etmediğini daha da kızdırdığını yazdı elemanlar. neyse siz umut bağlayın belki çıkar.

ben 4.1 1.59.00 kullanıyorum 32gb ben kendimi kurtardım 1050 tl ye malolmuştu telefonum. yani oyle kontratlı telefon alan saflardan yazmışınız da daha önce bizde 1.59.00 için cok bekledik onceki forumlarda nickimi gorursunuz.

bize ''mal gibi ne zaman açılacağı belli olmayan telefona para vereyim...'' demişsin de,
    kendin de beklemişsin MAL gibi ''...daha önce bizde 1.59.00 için çok bekledik...'' demişsin.

yani MAL'ın önde gideni sen mi oluyorsun???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtitotti -- 22 Şubat 2011; 19:00:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murtitotti
    quote:

Orijinalden alıntı: alatolian

ya siz saf mısınız ? ben niye mal gibi ne zaman acilacagi belli olmayan bir telefona para vereyim. elinde telefon olan tabi ki optimis olmak zorunda sizin boşa umut bağlamamanız için yazdım ama banane. sony jailbreak için asrın davasını açtı geohot'a ve mahkeme dilekçeyi kabul etti. siz olsanız bu durumda federal suç işlemeyi göze alır mısınız? yada ülkenizde iç savaş çıksa sherif hashim gibi unlock filan la mı uğraşacaksınız ? yok ul çıkmış hazırmış. ulan bundan daha 1-2 hafta önce türk dev team diye milleti kekleyenlerin motive etmediğini daha da kızdırdığını yazdı elemanlar. neyse siz umut bağlayın belki çıkar.

ben 4.1 1.59.00 kullanıyorum 32gb ben kendimi kurtardım 1050 tl ye malolmuştu telefonum. yani oyle kontratlı telefon alan saflardan yazmışınız da daha önce bizde 1.59.00 için cok bekledik onceki forumlarda nickimi gorursunuz.

bize ''mal gibi ne zaman açılacağı belli olmayan telefona para vereyim...'' demişsin de,
    kendin de beklemişsin MAL gibi ''...daha önce bizde 1.59.00 için çok bekledik...'' demişsin.

yani MAL'ın önde gideni sen mi oluyorsun???

Bırak kardeşim çoluk çocuğa laf yetiştriricem diye sıkma güzel canını, buna harcayacağın enerjini başka şeylere harca,eşşek gibi çıkıcak işte daha önce de bu dolaplar döndü, boşver, bu almış bilmem kaç milyara 'MAL GİBİ' onun acısı bu sözler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: justify34
    the daily nin bedava sürümü 28 şubatta sona eriyor diye 28 şubatta ios 4.3 çıkacak söylentisi ortalarda ama apple bu 28 şubat geldiğinde the daily bedava üyeliği 15 marta kadar uzattıkta diyebilirler 6 gün var 28 şubata ama 4.3 gm sürümü daha yayınlanmadı inşallah olmaz ama bence 28 şubattada ios 4.3 çıkmayacak

Kesinlikle katiliyorum.
  • Bu ul çıkacak. Kimse makinasını kaptırmasın. Pentagon U bile hackleyip sistemine girilebilinen bir dünyada yaşıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.