Orijinalden alıntı: amantessunt kayıtlı İphone 4 16 gb 4.2.1 02.10.04 cihaz sahibinden 950 TL ye satılıktır. Almak isteyen peşin para alabilir... UL için beklemeye devam edebilir.
Tamam ver telefonunu buluşalım hemen aliyim..:)
Merak etmeyin arkadaşlar kesinlikle çıkacak çıkmaz ise kan kaybeder bunu bilin. Ben allah izin ederse az bir zaman sonra evleneceğim için asatmak zorundayım. bekleyenlere sabır beklemeyenlere de sabır dileklerimi diliyorum.
arkadaşlar ben telefonu Amerika'dan getirteli 10 gün sonra 5 ay olacak:) telefonuma ne jb yaptım nede başka bişey.kız gibi bakıyorum kendisine,bakmayada devam edicem satmak gibi bi niyetim kesinlikle yok.sonuna kadar beklemeye devam... yaş 30, uğraştığım işlere bak yaa
Ben satıyorum arkadaş uyus oldum... İsteyen varsa satayım...
Psikolojik savas gibi yaa :) ufak bi umutsuzluk hooop cihazlar satısta. ufak bi umut hoopp asla satmam cihazı :)
ben satarım
Ben de bu bekleme arasında 4 adet getrirp dayanamayıp sattım ama en son 3 hafta önce gelen elimde duruyor bekliyorum. Ama sıkılmadım bekliyorumda özelliklerine daha kullanamdan çok alıştım o yüzden gittim bir de voda dan aldım, bugün hat taşımayı yaptım tel beni bekliyor. Onu alıp kullanacağım unlock çıkınca da bunu satacağım. Daha iyisini bulamadım.
Şu an burda olan spekülasyonlar genelde Borsa'da oluyor :)) Birebir aynı sahneler. ufak bi haber hisseler tavan sonra bi spekülasyon kagıtlar dipte :))
satmak isteyenleri en azından 2. el bölümüne alsak da ordan satılsa kalan sağlar bizim olsa.....
quote:
Orijinalden alıntı: alatolian
ya siz hukuktan da anlamıyorsunuz. jailbreak suç değil ama dağıtılması suç ayrıca jailbreak'in suç olup olmadığına dair amerikada farklı eyaletlerde farklı uygulamalar var. DMCA kapsamına jailbreak suç değil diyen arkadaşlar geohot'ın neden yargılandığını açıklasın. ayrıca ingilizce bilgim buradaki herkesten 100 kat daha iyidir. bilmeyenler için translate edin dedim.
DMCA kapsamında suç değil diyenler "Sony is lame, and is suing me for hacking MY OWN PS3. Help me own them in court" geohot neden ağlıyor açıklasın.
DMCA KAPSAMINDA "FOR ALL MOBILE DEVICES" DİYE BİR İFADE VAR GEOHOT BU YÜZDEN YARGILANIYOR, PS3 MOBIL DEVICE OLMADIĞI İÇİN. EFF ZATEN BAŞVURUDA BULUNDU DMCA KAPSANIN MOBILE DEVICE YERİNE ELECTRONIC DEVICES OLARAK DEĞİŞTİRİLMESİ İÇİN. AÇ BİRAZ OKU İSTERSEN HALA CAHİL CAHİL KONUŞUYOSUN. GEOHOTA NEDEN BU KADAR SARDIN SEN ARKADAŞ, SANA NE YA Bİ O MU KALDI? BİZ UNLOCK BEKLİYORUZ SEN DE DELİ **NE TUTUNUR GİBİ YOK GEOHOT YARGILANIYO UNLOCK ÇIKMAZ BOŞUNA BEKLİYOSUNUZ. BOŞU BOŞUNA İNSANLARIN SİNİRLERİNİ AYAĞA KALDIRIYORSUN. YÖNETİCİ ARKADAŞLAR BANLAYIN ŞUNU GİTSİN, KONU AMACI DIŞINDA PROVOKASYON YAPIYOR BU ARKADAŞ !!!
4.3 İçin Son 6 Gün, Sabretin Az Kaldı :)
ben unlock için sabırsızlık edenleri anlamıyorum bizim elimizdeki cihaz dünyanın en iyi cihazlarından biri kendi adıma konuşayım benim resmen hayatımı kolaylaştıran bir cihaz çok çok yanında bir telefon daha kullanıyorum onun hat özelliğini iphonun da diğer bütün özelliklerini wireles olan heryerde telefondan bilgisayardan bütün teknolojik aletlerden çok daha öte bişey bence bedava paralara satıp yazık etmiyin cihazlarınıza ben şahsen unlock u hiç takip bile etmiyorum alo demesemde olur.
quote:
ya siz hukuktan da anlamıyorsunuz. jailbreak suç değil ama dağıtılması suç ayrıca jailbreak'in suç olup olmadığına dair amerikada farklı eyaletlerde farklı uygulamalar var. DMCA kapsamına jailbreak suç değil diyen arkadaşlar geohot'ın neden yargılandığını açıklasın. ayrıca ingilizce bilgim buradaki herkesten 100 kat daha iyidir. bilmeyenler için translate edin dedim.
DMCA kapsamında suç değil diyenler "Sony is lame, and is suing me for hacking MY OWN PS3. Help me own them in court" geohot neden ağlıyor açıklasın.
İNGİLİZCE BİLGİN BURADA HERKESTEN DAHA İYİ DEMEK? BEN AMERİKA DOĞUMLU ÇİFT VATANDAŞIM VE 10 YILDIR TÜRKİYE- AMERİKA RESMİ DAİRELERİNDE YEMİNLİ TERCÜMANLIK YAPIYORUM. BENDEN DE DEDİĞİN GİBİ "100 KAT" DAHA İYİ MİDİR İNGİLİZCEN ? ŞU ÇOCUK TAVIRLARI BIRAKIP KONUYA YAPACAK KATKIN YOKSA DAHA FAZLA KİRLİLİK YARATMAZSAN SEVİNİRİZ, YETERİNCE İNSANLARIN SİNİRİNİ AYAĞA KALDIRDIN.
quote:
Orijinalden alıntı: bsirkeci
ben unlock için sabırsızlık edenleri anlamıyorum bizim elimizdeki cihaz dünyanın en iyi cihazlarından biri kendi adıma konuşayım benim resmen hayatımı kolaylaştıran bir cihaz çok çok yanında bir telefon daha kullanıyorum onun hat özelliğini iphonun da diğer bütün özelliklerini wireles olan heryerde telefondan bilgisayardan bütün teknolojik aletlerden çok daha öte bişey bence bedava paralara satıp yazık etmiyin cihazlarınıza ben şahsen unlock u hiç takip bile etmiyorum alo demesemde olur.
Aynı durumdayız, evde işte wi-fi sorun yok. Ama son cümlene katılmıyorum alo da diyelim sonunda bu kadar beklemişken
quote:
Orijinalden alıntı: karmateque
DMCA KAPSAMINDA "FOR ALL MOBILE DEVICES" DİYE BİR İFADE VAR GEOHOT BU YÜZDEN YARGILANIYOR, PS3 MOBIL DEVICE OLMADIĞI İÇİN. EFF ZATEN BAŞVURUDA BULUNDU DMCA KAPSANIN MOBILE DEVICE YERİNE ELECTRONIC DEVICES OLARAK DEĞİŞTİRİLMESİ İÇİN. AÇ BİRAZ OKU İSTERSEN HALA CAHİL CAHİL KONUŞUYOSUN. GEOHOTA NEDEN BU KADAR SARDIN SEN ARKADAŞ, SANA NE YA Bİ O MU KALDI? BİZ UNLOCK BEKLİYORUZ SEN DE DELİ **NE TUTUNUR GİBİ YOK GEOHOT YARGILANIYO UNLOCK ÇIKMAZ BOŞUNA BEKLİYOSUNUZ. BOŞU BOŞUNA İNSANLARIN SİNİRLERİNİ AYAĞA KALDIRIYORSUN. YÖNETİCİ ARKADAŞLAR BANLAYIN ŞUNU GİTSİN, KONU AMACI DIŞINDA PROVOKASYON YAPIYOR BU ARKADAŞ !!!
bana kalırsa bunun üstüne cevap gelmez....
quote:
Orijinalden alıntı: L.E.A.
quote:
Orijinalden alıntı: bsirkeci
Aynı durumdayız, evde işte wi-fi sorun yok. Ama son cümlene katılmıyorum alo da diyelim sonunda bu kadar beklemişken
O günlerde gelicek inşallah durmak yok yola devam :-)
quote:
quote:
İNGİLİZCE BİLGİN BURADA HERKESTEN DAHA İYİ DEMEK? BEN AMERİKA DOĞUMLU ÇİFT VATANDAŞIM VE 10 YILDIR TÜRKİYE- AMERİKA RESMİ DAİRELERİNDE YEMİNLİ TERCÜMANLIK YAPIYORUM. BENDEN DE DEDİĞİN GİBİ "100 KAT" DAHA İYİ MİDİR İNGİLİZCEN ? ŞU ÇOCUK TAVIRLARI BIRAKIP KONUYA YAPACAK KATKIN YOKSA DAHA FAZLA KİRLİLİK YARATMAZSAN SEVİNİRİZ, YETERİNCE İNSANLARIN SİNİRİNİ AYAĞA KALDIRDIN.
Hocam suç bunlarda degil, daha ergenlik dönemini tamamlayamamis cocuklara bu telefonlari alan velilerde :) yuzsuz herif battikca batio, bide hala cevap yetistirio millete. Ne kadar gereksiz ve bos bogaz insan var yaaa...
quote:
quote:
way be bazılarımız doğuştan şanslı... Napalım sağlık olsun.Ben Türkiye'de doğdum,büyüdüm tek vatandaşlığım var... İngilizcem de yok... İşçiyim...