Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
755.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ARTAKA

hakınızı helal edin
    ben kurtuldum artık
    almanyadan alacağım satdığım para ile, zararım yok (şartlar işte... 3 gün sonra almayaya gideceğim )
    en içten dileklerime inşallah sizde en yakın zamanda cıkarda sizde kurtulursunuz ve hayırını görürsünüz

herkese saygılarımı sunuyorum

hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi army6rr -- 24 Ocak 2011; 19:31:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

ARTAKA

alman cihazlari da kilitli diye biliyorum

saygılar

almanyadaki vodafone ve t-mobile, istek durumunda belli bir ücret karşılığı cihazları factory unlock yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: i-zede

Merhabalar,
    Uzun zamandir forumu sessiz takip edenlerdenim. Eylul ayinda amerikadan aldigim iphone4umu artik kagit agirligi(!!) olarak kullanmama uzulen esimin arastirmalari sonucu bu forumu takip eder oldum  Unlock yapiyoruz ya da yapacagiz diyen yerlerle ilgili bir yorumum yok, bekleyip gorecegiz. Ancak gecen Cuma gunu aldigim bir bilgiyi paylasmak istedim. Yine de kimseyi heveslendirmek istemem ama ben heveslendim 
    Simdi ofiste de bilindigi gibi (rezillik) herkes unlock bekledigimi biliyor. Cuma gunu bir arkadasim “aaa biliyomusun falanca 4.1’I kirdirmis” dedi. Ben de emin olamadim “4.01 olmasin?” dedim, ama neticede arayaip konusmaya karar verdik. Dedigim olay Ankarada geciyor bu arada. Herneyse anlasildi ki, henuz kirdirmamis ama gectigimiz hafta aldigi duyum uzerine bu haftanin sonunda unlockun cikacagini ogrenmis ve benim arkadasima dab u bilgiyi vermis. Bunu nerden bildigini sorduk sahisa, o da kayinbiraderinin appleda calistigini ve unlockun bu haftasonu (yani sanirim 28i mi oluyor?) cikacagini cok kesin bir sekilde soyledigini soyledi bize. Kendilerinde de 4.1 varmis, bendekini de kirabileceklerini sadece bu hafta sonuna kadar beklememizi soylediler. Artik dogru mudur bilemem ama en azindan apple-hacker anlasmasi teorisinin ne dogru olabilecegi yonunde bir isik yandi kafamda. Insallah dogrudur da bu bilgi, seviniriz  Herkese sabirlar, selamlar!!

ya bırakın şu tarihleri, her geçen gün bir yenisi ekleniyor. 22 geçer geçmez biri çıkıyor şurdan bir arkadaşımın dayısının bilmem nesi şurdan şiöyle öğrenmiş te şu gün kesin miş te...

ne bu ya. dalga mı geçiyorsunuz. dedikoducu karılar gibi vır vır vır. umudu da köreltiyorsunuz. burnunuz çok büyüyecek. bu kadar insana umut veriyorsunuz, yazık günah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boz Birlik

Unlock hiç çıkmazsa millet 800 liradan iphone4 leri satacak,simfree ip4 ler 1500-1600 liradan kapış kapış gidecek

Alıntıları Göster
    quote:

Unlock hiç çıkmazsa millet 800 liradan iphone4 leri satacak,simfree ip4 ler 1500-1600 liradan kapış kapış gidecek

şu anda zaten factory unlock cihazlar 1450-1600 arası peynir ekmek gibi gidiyor. sahibinden bakarsan açık açık satıyor adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokocan -- 24 Ocak 2011; 20:22:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

ARTAKA

saygılar

almanyadaki vodafone ve t-mobile, istek durumunda belli bir ücret karşılığı cihazları factory unlock yapıyor

Alıntıları Göster
    acaba amerikadan gelen at&t iphone 4.1 (02.10.04) ücret karşılığı almanyada actırabilir miyiz ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: skyline07

acaba amerikadan gelen at&t iphone 4.1 (02.10.04) ücret karşılığı almanyada actırabilir miyiz ne dersiniz?

Alıntıları Göster
    Şu meşhur caddeiphone a bugün gidecek olan bir arkadaş vardı. Yanlış hatırlamıyorsan nicki Oki1980 di galiba. Bu arkadaş foruma girdiğinde bir bilgi verebilir mi acaba.

Teşekkürler.
  • quote:

acaba fransadan orange hattıyla açtırabilirmiyiz telefonu belli bi ücret karşılığı olabilirmiki allahımmm :D düşünck başka bişi kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphnee4

quote:

acaba fransadan orange hattıyla açtırabilirmiyiz telefonu belli bi ücret karşılığı olabilirmiki allahımmm :D düşünck başka bişi kalmadı

Alıntıları Göster
    Ne caddeler ne salvationlar ne telefon tamircileri ne ben yaparım getir telefonu deyip bozan veya sürümünü yükselten adamalar gördük .Ama gel gör ki bu işi devteam ya da geohot'tan başka birinin yapacağına artk inancım kalmadı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: dragon-black

Ne caddeler ne salvationlar ne telefon tamircileri ne ben yaparım getir telefonu deyip bozan veya sürümünü yükselten adamalar gördük .Ama gel gör ki bu işi devteam ya da geohot'tan başka birinin yapacağına artk inancım kalmadı ...

Yapamadığı halde servis ücreti isteyen, üstüne üslük bb yi , fw yi yükseltip servis parası isteyen yerler var.
    O adamların yaptığı şeyde hepimizin bildiği yöntemler aslında, hiç birisinin özel bir yöntemi yok.

• quote:

ARTAKA

saygılar

slm
    şayet direk apple.de den alırsan unlock olarak satılmatka, hatta acıklamalarındada ''bizden al simlock ile uğraşma'' demekdeler
    syg
  • quote:

quote:

ARTAKA

saygılar

o2 den al.. direk factory unlock cihazlar satiliyor.. t-mo her cihazi acmayabiliyor(aslinda hicbir cihazi acmiyor ama siz arastirip ogrenmisseniz bisey diyemem), voda da 6 ay sonra istege bagli yapiyor...

edit: almanyadaki store larda factory unlock satiliyor (sadece 3 ilde yetkili store oldugu icin o2 onermistim, digerleri kilitli cihazlari satabiliyor dikkat edin derim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matteo Messina -- 24 Ocak 2011; 20:51:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Matteo Messina

quote:

quote:

ARTAKA

saygılar

o2 den al.. direk factory unlock cihazlar satiliyor.. t-mo her cihazi acmayabiliyor(aslinda hicbir cihazi acmiyor ama siz arastirip ogrenmisseniz bisey diyemem), voda da 6 ay sonra istege bagli yapiyor...

edit: almanyadaki store larda factory unlock satiliyor (sadece 3 ilde yetkili store oldugu icin o2 onermistim, digerleri kilitli cihazlari satabiliyor dikkat edin derim )

Alıntıları Göster
    arkadaşlar az buçuk ingilizcem ile e-bay sitesini inceledim de unlocksuz cihazlar var ve fiyatları 600 900 $ dolar arasında değişiyor buradan almak doğru mu bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_muhammet

arkadaşlar az buçuk ingilizcem ile e-bay sitesini inceledim de unlocksuz cihazlar var ve fiyatları 600 900 $ dolar arasında değişiyor buradan almak doğru mu bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum saygılar

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yanılmıyorsam burası sim-free cihaz nerden alınır,nasıl alınır konusu değil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogusvar -- 24 Ocak 2011; 22:12:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogusvar

Arkadaşlar yanılmıyorsam burası sim-free cihaz nerden alınır,nasıl alınır konusu değil?

Alıntıları Göster
    ben nereden ve nasıl alınır diye sormadım bu konuda bilgisi olandan paylaşmasını istedim..
  • İşte bende onu diyorum:) bu konuda değil başka yerde istemelisin paylaşmalarını ...
    quote:

ben nereden ve nasıl alınır diye sormadım bu konuda bilgisi olandan paylaşmasını istedim..
  • quote:

İşte bende onu diyorum:) bu konuda değil başka yerde istemelisin paylaşmalarını ...
    quote:

Alıntıları Göster
    ama senden başka rahatsız olan yok:)
  • İstersen bi süre daha bekle ve gör var mı yok mu:).Başkasını uyarırken kendim aynı şeyi yapıp sayfayı gereksiz şeylerle doldurmak istemiyorum... İyi günler
    quote:

• quote:

İstersen bi süre daha bekle ve gör var mı yok mu:).Başkasını uyarırken kendim aynı şeyi yapıp sayfayı gereksiz şeylerle doldurmak istemiyorum... İyi günler
    quote:

Alıntıları Göster
    @ufuk_muhammet

öncelikle onun yeri burasi değil ana konuya açman daha mantıklı burda insanlar zaten cihazlari almış unlock bekliyorlar onun için saygı çerçevesinde lütfen mesajına cevabını burda arama....

saygılar

• quote:

İstersen bi süre daha bekle ve gör var mı yok mu:).Başkasını uyarırken kendim aynı şeyi yapıp sayfayı gereksiz şeylerle doldurmak istemiyorum... İyi günler
    quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşım en sonunda çıldırdı telefonunu sattı 1300 tl ye ağlamaklıydı en son gördüğümde eğer yakın zamanda unlock çıkarsa kafayı yer herhalde

• quote:

Gümrükten geçmez o telefon takılır kalır..
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.