Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatih.kz

quote:

Orijinalden alıntı: ARTAKA

quote:

Orijinalden alıntı: quake9465

http://www.facebook.com/Georgehot arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Bu facebook sayfası güvenilir bence ve uzun zamandr takip ediyorum. Bütün unlock haberlerini zamanından önce duyurmuştu. Kaldı 3 gün

zannetmiyorum ama inş senin dediğin olur

arkadaşlar sayfayı bende inceledim eski gönderilere baktım daha öniceki gelişmeler için yaptığı yorumların tarihleri dev teaminki ile hemen hemen örtüşüyor bana göre doğru olabilir

Alıntıları Göster
    Twittw bir arkadaş şu linki teyit etirse yahttp://www.facebook.com/Georgehot#!/Georgehot?v=wall

• quote:

Twittw bir arkadaş şu linki teyit etirse yahttp://www.facebook.com/Georgehot#!/Georgehot?v=wall

Alıntıları Göster
    ya teyit ettirmeye gerek yok

cünki

Limera1n.cc veya us yazıyor

madem reel hesap neden

www.limera1n.com yazmasınki

fake fake fake :) Ama yinede umut kapımız şuan için...

• quote:

Orijinalden alıntı: cturna

cünki

madem reel hesap neden

Alıntıları Göster
    fake make ben inanıyorum 1 ocakta çıkıcak inşallaaahh

• quote:

Orijinalden alıntı: iphnee4

fake make ben inanıyorum 1 ocakta çıkıcak inşallaaahh

Alıntıları Göster
    o facebooktaki geohot sayfası %99.9 fake çocuk niye redsnow çıktı diye yazsınki limerain le alakalı güncelleme olsa yazardı

• quote:

cünki

madem reel hesap neden

İyide arkadaş www.limera1n.com adresinde öyle bişey yazacak bir yer yokki forum gibi anasayfa gibi falan bir windows bir mc os bide donatte tuşu var ben inanıyorum

• quote:

quote:

cünki

madem reel hesap neden

İyide arkadaş www.limera1n.com adresinde öyle bişey yazacak bir yer yokki forum gibi anasayfa gibi falan bir windows bir mc os bide donatte tuşu var ben inanıyorum

Alıntıları Göster
    Ama işin garibi facebook ta verilenhttp://www.geohot.us/ adresinde unlockla ilgili bişey bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtsnky

quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Orijinalden alıntı: Leth

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak11

Ganyanlar açıldı

a) 2 Ocak
    b) 9 Ocak
    c) 16 Ocak
    d) 30 Şubat
    e) Hepsi

Eğer 1 yada 2 güne açıklama gelirse 2 sinde çıkabilir yoksa ya 9 u yada 16 sı

subat 30 cekmiyoki ahaha saf

Ahaha naptin hocam. Ince bi espri vardi orda :)

saff

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrtsnky

quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Orijinalden alıntı: Leth

quote:

quote:

Ganyanlar açıldı

a) 2 Ocak
    b) 9 Ocak
    c) 16 Ocak
    d) 30 Şubat
    e) Hepsi

Eğer 1 yada 2 güne açıklama gelirse 2 sinde çıkabilir yoksa ya 9 u yada 16 sı

subat 30 cekmiyoki ahaha saf

Ahaha naptin hocam. Ince bi espri vardi orda :)

saff

Alıntıları Göster
    abi ayıptır artık ya, hala geohot ile ilgili haber paylaşıyorsunuz. adam kendi sayfası üzerinden açıkladı unlock çıkatmayacağım diye. pes yani.

geohot'a ait bütün twitterlar, facebook hesapları, siteler falan. bunların hepsi fake site, ve ordan burdan duydukları üzerine yazı yazıyorlar. sherif hashim ve musclenerd'i takip edin twitter'dan yeter.

saçma sapan spekülasyon yapıp ortalığı bulandırmayın arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: goldenwand

abi ayıptır artık ya, hala geohot ile ilgili haber paylaşıyorsunuz. adam kendi sayfası üzerinden açıkladı unlock çıkatmayacağım diye. pes yani.

geohot'a ait bütün twitterlar, facebook hesapları, siteler falan. bunların hepsi fake site, ve ordan burdan duydukları üzerine yazı yazıyorlar. sherif hashim ve musclenerd'i takip edin twitter'dan yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: goldenwand

Alıntıları Göster
    Bence gercekten Unlock bekleyenler çıkana kadar foruma herhangi birşey yazmasın.
    Laf ve mesaj kalabalıgından da kurtulmuş oluruz...
    En azından ben oyle yapıyorum. siz bilirsiniz tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: xcagatay

Bence gercekten Unlock bekleyenler çıkana kadar foruma herhangi birşey yazmasın.
    Laf ve mesaj kalabalıgından da kurtulmuş oluruz...
    En azından ben oyle yapıyorum. siz bilirsiniz tabi

Alıntıları Göster
    Bu asılsız haberlerle milleti heyecanladırıp sonra hayal kırıklığına uğratan arkadaşların kalbi kırılmadan sanırım bu tür davranışları sürdürmeye devam edecekler.

Bi haberden emin olup öyle paylaşın. Burda 4 aydır bekleyen arkadaşlar var ve bizde dahil hergün en az 10 defa bu siteye girip unlock çıktımı diye her seferinde bi hevesle giriyoruz. Rica ediyorum emin olmadan haber paylaşmayın. Ve birde unlock çıkacağına inanmayan arkadaşlar varsa başka foruma lütfen , burdaki insanlarıda karamsarlığa düşürmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: system_34

Bu asılsız haberlerle milleti heyecanladırıp sonra hayal kırıklığına uğratan arkadaşların kalbi kırılmadan sanırım bu tür davranışları sürdürmeye devam edecekler.

Bi haberden emin olup öyle paylaşın. Burda 4 aydır bekleyen arkadaşlar var ve bizde dahil hergün en az 10 defa bu siteye girip unlock çıktımı diye her seferinde bi hevesle giriyoruz. Rica ediyorum emin olmadan haber paylaşmayın. Ve birde unlock çıkacağına inanmayan arkadaşlar varsa başka foruma lütfen , burdaki insanlarıda karamsarlığa düşürmeyin.

Alıntıları Göster
    evet bu kadar sayfa var yarısından fazlası boş şeyler ile dolu

şu JB betalar da bitsede artık tek bir şeye konsantre olsalar ,daha önce beta test cıktığında asıl olan sürüm cıkayasa kadar cok zaman geçmişmidi

bilen var mi arkadaşlar
    tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTAKA -- 28 Aralık 2010; 14:49:07 >

• quote:

evet bu kadar sayfa var yarısından fazlası boş şeyler ile dolu

şu JB betalar da bitsede artık tek bir şeye konsantre olsalar ,daha önce beta test cıktığında asıl olan sürüm cıkayasa kadar cok zaman geçmişmidi

bilen var mi arkadaşlar
    tşkler

Alıntıları Göster
    arkadaşlar tel çöktü 4.2.1 yukseltmek zorunda kaldım unlok 4.1 .4.2.1 aynı zamanda cıkacak demi tabi cıkarsa

• quote:

Orijinalden alıntı: aple04

arkadaşlar tel çöktü 4.2.1 yukseltmek zorunda kaldım unlok 4.1 .4.2.1 aynı zamanda cıkacak demi tabi cıkarsa

dostum nasıl çöktü söylersen bizde dikkat edelim bende 4.1 jailbreak kullanıyorum bu arada shsh kaydın yokmuydu olsa onla 4.1 de kalabilirdin
  • Arkadaşlar daha Iphone 4 için unlock çıkmadımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justify34

quote:

Orijinalden alıntı: aple04

dostum nasıl çöktü söylersen bizde dikkat edelim bende 4.1 jailbreak kullanıyorum bu arada shsh kaydın yokmuydu olsa onla 4.1 de kalabilirdin

shsh almamıştım cyda program yuklerken oldu elma resimi ekranda kaldı ne yaptıysak olmadı mecbur bizde 4.2 yukseltik sizde dikkatli olun cogu kişide böyle olmuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: army6rr

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha
    Haydi gozunuz aydin. 2.10 icin unlock 31.12.2010 (yani new year's eve) cikiyormus.

http://img638.imageshack.us/i/imagepck.jpg/

sahte bu haber arkada turkcellin logosu var gormedinizmi

Arkada tabii ki Turkcell logosu olacak. Kendi telefonumun twitter'inden screen shot aldım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ingiltere de bir arkadaşım ip4 aldı lakin telefonu açınca no service yazıyormuş menü gelmiyormuş.Herhangi bir şekilde itunes ada bağlanamıyoruz itunes sorunlu.Yani yükseltme yapmış olamaz ama ilk aldığı sürümünüde bilmiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rcaslan

Arkadaşlar daha Iphone 4 için unlock çıkmadımı?

hayır
  • quote:

quote:

hayır

Alıntıları Göster
    arkadaşlar çok acil bir şey sormam lazım akşam iphone 4 alacam adamla konuştum sim lock yok dedi ama elimde micro sim kart yok gerçekten de simlock olup olmadığını sim kart taklmadan öğrenebilirmiyim??? micro sim kart yaptırmak kolay biliyorum ama sim lock varsa yaptırdığım microsim kartı kendi telfonumda kullanamayacam o yüzden sim kart takmadan sim lock olup olmadığını anlamanın bir yolunu bilen varsa acil cevap verirse sevinirim...

• quote:

quote:

hayır

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar bekliyoruz hep beraber de hiç değilse beklerken arada bir başka şeyler soruyoruz, konuşuyoruz vakit geçiyor hiç değilse.

Hayır yani unlock dışında bir şey soruluyor, millet ayaklanıyor sormayın diye. Ee unlock ile ilgili bilgi veriliyor, yalan yanlış bilgiler vermeyin deniyor. Bu ne biçim ortamdır ki. O zaman şerif midir nedir, onun mesajları, twitleri dışında hiçbir şey yazılmasın mı buraya.. Ee sadece onlar yazılacaksa bu foruma ne gerek var. Verelim adresi millet ordan takip etsin...

Şimdi benim derdim şu. 4.1 - 2.10.04 konumundayım. Shsh kaydım da var. Bu kaydı kullanarak restore yaptığımda 4.1 - 2.10.04 konumumu aynı şekilde koruyabiliyor muyum? Ve bu kesin midir? Malum riski bir konumda 4.2'ye geçmek istemem.

Öte yandan telefonda bir de sıfırlama bölümü var. Buradan sıfırlasam cihazı, mevcut bütün programlar gidiyor mu ve tabi en önemlisi jailbreak filan gidiyor mu? Baştan jailbreak mi yapmak gerekir? Birileri cevap verirse çok sevinirim. Yoksa sadece bu soru için yeni bir başlık mı açmalıyım??

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.