kardeşime satan eleman unlock yapman lazım demiş, o sözleşmeli almış yani anladığım kadarıyla, simi keserek yaptım ama kartı bozmamışım çünkü söküp tekrar eski telefona yerleştirdim telefon çalışıyor.
Alıntıları Göster
YAPTIIIIIM, CIKACAAAAK
quote:
Orijinalden alıntı: tyro06
YAPTIIIIIM, CIKACAAAAK
Alıntıları Göster
o twitter daki haber fake cünki limera1n.cc yazıyor orjinali com
quote:
Orijinalden alıntı: goldenwand
quote:
Orijinalden alıntı: bbaydin
merhaba, kardeşim kanadadan iphone getirdi yalnız elden almış ve içinde sim kart yok, turkcell simle denedim açılmadı, itunesa bagla işareti çıkıyor, itunestada invalid sim diyor. şimdi ben orjinal sim olmadan unlock çıktığında kırabilirmiyim bu telefonu, yada önce jailbreak mi yapmam gerekiyor. ssh kaydıda yoktur sanırım bunun, hangi adımları izlemem gerekiyor kabaca anlatırsanız sevinirim, çok teşekkürler....
arkadaşım kanada'dan gelen telefonlar sim kilitsiz olması lazım, zaten sim kilitsiz telefonların içinden sim kartı da çıkmıyor. ingiltere'den iphone getirttim oradan biliyorum.
1) kanada'dan sözleşmesiz geldiğine emin misin? 2) micro sim'i kendiniz mi aldınız, yoksa keserek mi yaptınız. keserek yaptıysanız, sim'i bozmuş olma ihtimaliniz kuvvetli.
itunes'a bağla işareti aktivasyon yapmak için çıkar unlock'suz telefonlarda da.
Alıntıları Göster
kardeşime satan eleman unlock yapman lazım demiş, o sözleşmeli almış yani anladığım kadarıyla, simi keserek yaptım ama kartı bozmamışım çünkü söküp tekrar eski telefona yerleştirdim telefon çalışıyor. bu arada telefon 2010 18 hafta üretimi hatırladığım kadarıyla seri numarasından bakmıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: burak11
Ganyanlar açıldı
a) 2 Ocak b) 9 Ocak c) 16 Ocak d) 30 Şubat e) Hepsi
Eğer 1 yada 2 güne açıklama gelirse 2 sinde çıkabilir yoksa ya 9 u yada 16 sı
quote:
Orijinalden alıntı: fatih.kz
quote:
Ganyanlar açıldı
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bu gün 28 aralık şu bize i4 kullanıcaları azdaha beklemek zorunda dedikleri enson çıkan unlockun üstünden tam bir ay geçti bunların az bir zaman kavramı minimum 1 ay demek. İyiki amerikada falan yaşamıyoruz
quote:
kardeşime satan eleman unlock yapman lazım demiş, o sözleşmeli almış yani anladığım kadarıyla, simi keserek yaptım ama kartı bozmamışım çünkü söküp tekrar eski telefona yerleştirdim telefon çalışıyor. bu arada telefon 2010 18 hafta üretimi hatırladığım kadarıyla seri numarasından bakmıştım.
o zaman bekleyeceksin unlock. ama 18. hafta dediğine göre unlock yapılabiliyor olabilir. telefonun ayarlar kısmından modem firmware'ini bul, eğer 1.59.00 iise unlock yapabiliyorsun demektir.
quote:
quote:
Ganyanlar açıldı
subat 30 cekmiyoki ahaha saf
quote:
Orijinalden alıntı: goldenwand
quote:
o zaman bekleyeceksin unlock. ama 18. hafta dediğine göre unlock yapılabiliyor olabilir. telefonun ayarlar kısmından modem firmware'ini bul, eğer 1.59.00 iise unlock yapabiliyorsun demektir.
Alıntıları Göster
Günaydın arkadaşlar.. Biraz daha sabır, mutlu sona az kaldı!...
quote:
Orijinalden alıntı: mrtsnky
Günaydın arkadaşlar.. Biraz daha sabır, mutlu sona az kaldı!...
arkadaşlar umut fakirin ekmeği derler, fake olsun sevinelim azcık
quote:
Orijinalden alıntı: Leth
quote:
quote:
Ganyanlar açıldı
Ahaha naptin hocam. Ince bi espri vardi orda :)
quote:
Orijinalden alıntı: quake9465
http://www.facebook.com/Georgehot arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Bu facebook sayfası güvenilir bence ve uzun zamandr takip ediyorum. Bütün unlock haberlerini zamanından önce duyurmuştu. Kaldı 3 gün
zannetmiyorum ama inş senin dediğin olur
quote:
Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123
quote:
quote:
quote:
Ganyanlar açıldı
telefonum orjinal Turkcell telefonu bu ne unlock arkadaş çıkmadı gitti. Amerikadan almanın da esprisi kalmadı artık durum onu göstermekte..
quote:
Orijinalden alıntı: mrtsnky
quote:
Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123
quote:
quote:
quote:
Ganyanlar açıldı
Alıntıları Göster
umut kapıları arıyoruz kendimize :D
inş yılbaşı gecesi cıkmaz kafamız iyi telefonu çöp yapmayalım
quote:
Orijinalden alıntı: cturna
umut kapıları arıyoruz kendimize :D
inş yılbaşı gecesi cıkmaz kafamız iyi telefonu çöp yapmayalım
Alıntıları Göster
sherif e gelsin bizden
quote:
Orijinalden alıntı: ARTAKA
quote:
Orijinalden alıntı: quake9465
http://www.facebook.com/Georgehot arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Bu facebook sayfası güvenilir bence ve uzun zamandr takip ediyorum. Bütün unlock haberlerini zamanından önce duyurmuştu. Kaldı 3 gün
zannetmiyorum ama inş senin dediğin olur
arkadaşlar sayfayı bende inceledim eski gönderilere baktım daha öniceki gelişmeler için yaptığı yorumların tarihleri dev teaminki ile hemen hemen örtüşüyor bana göre doğru olabilir