Şimdi Ara

Iphone 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sahibinden.comda bir sürü iphone4 ilanı var ben de almaya heveslendim.Kayıtsız alacağım ama kaydettireceğim pasaportun geçerlilik tarihi sona ermiş kayıt yapılabilir mi bu pasaporta?Eğer kayıt olmazsahttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-apple-apple-storeden-32-gb-kayitli-jelatiniyle-32005397/detay? şu iphone 4ü alacağım ama bunda da unlock var aldığımda nasıl kırarım bu unlocku?

• Üzerinde 4.1 versiyon varmış. Bu durumda alırsan JB ve Unlock çıkmasını beklemen gerekecek. Jb'in yakın zamanda çıkacağı söyleniyor ama Unlock'un ne olacak muallakta. Ayrıca istediği fiyat da çok yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 6 Ekim 2010; 14:24:16 >
  • Sakın unlock olmamış makinayı alayım deme 1 aydan fazladır jb ve unlock bekliyoruz. Sinir sitresten bi hal oldum. Halisinasyonlar falan görmeye başladım. O kadar para verip aleti kullanamıyorsun. Ben şahsım adıma seni uyarayım kardeşim bilgin olsun...UNLOCK OLMAMIŞ MAKİNA ALMMAAAAAAAAAAA
  • Kesinlike alma 1.400 TL istemiş zaten 1600 TL kilitsizi..
  • peki sizin bana önerebileceğiniz kilitsiz 1200-1400 arası bir iphone var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: galebatarus

peki sizin bana önerebileceğiniz kilitsiz 1200-1400 arası bir iphone var mıdır?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-apple-iphone-4-simlock-yok-1300-32430816/detay?
  • quote:

peki sizin bana önerebileceğiniz kilitsiz 1200-1400 arası bir iphone var mıdır?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-apple-iphone4-kayitli-sifir-kusunda-4-0-2-versiyon-hemen-teslim-32392279/detay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 16
    dün açıldı
    Iphone 13
    3 hafta önce açıldı
    ıphone 11
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bencede alma unlock beklediğim zamanları hatırlıyorum adamı deli ediyor her an siteyi güncelliyorudum ne zaman çıkıcak diye hele son dönemlerde fake unlock olayları vardı dalga geçiyolardı resmen. artı birde 1400 çok o makinaya daha ucuzları var sahibinden.com da hatta 1300 e kayıtlı unlock sorunu olmayan sıfır bir cihaz vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopfnickerz

Kesinlike alma 1.400 TL istemiş zaten 1600 TL kilitsizi..

+1
  • 1400 buna vereceğine 1600 e timden garantili kilitsizini alırsın
  • Turkcell'den alındığında jailbreak ve unlock yapmaya gerek kalmıyor değil mi
  • ben kaydettiririm bi pasaporta o sorun değil de 1300e iyi fiyat sim kilitsiz sıfır iphone 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtguardian

1400 buna vereceğine 1600 e timden garantili kilitsizini alırsın

tabi bulabilirse alır..
  • http://www.ucandairem.com/iphone/iphone-4-jailbreak-ve-unlock-yayinlandi-cok-basit-anlatim-iphone-4-3gs-ve-3g-ipad-tum-surumler-icin/ şurda bi unlock ve jailbreak var.4.0.1 sürümlü iphone 4 alıp yukarıdaki sitedeki uygulamaları yaparsam tüm hatları takıp kullanabilir miyim?
  • merhaba arkadaşlar iphone 4 stoklarımızda mevcut fakat biraz pahalı ama piyasan ucuz...
    örnek gold 1999 tl
    bizde: 1900 tl
    almak isteyen arkadaşların.
    www.oryox.net sitemizi ziyaret etmeleri veya 0212 526 21 81 nolu müşteri destek hatımızı arayarak bilgi edine bilirler.

bazı arkadaşlar bunu soracaklardır sormalarına gerek kalmadan soruyuda cvp aşağıda yazacağım...
    24 eylül'de yapılan iphone 4 türkiye resmi satış tarihinde fiyatlar 1650 ile 1750 tl olarak belirtildi...
    fakat her bayiye 2 tane telefon bırakıldığı için ürün hemen tükendi ve fiyatlar yine yükseldi...
    bu nedenle şuan türkiye bulunan cihazlar özel ithalatcı firmalar tarafından getirildiği için fiyatlar birz yüksek..
    2 parti gelecek ozaman fiyatlar tekrar düşecek ve piyasa rahat bir nefes alacak...
    ama şu 2 partinin ne zaman geleceğine dair net bir bilgi sunulmamaktadır.
    bu nedenle hergün bir sonraki haftaya gelecek diye atlatıyorlar...

bu nedenle tekrar soyliyorum...
    iphone 4 alcıları 2 partiyi beklemek istemiyorlarsawww.oryox.net sitemizden satın alabilirler.
    ayrıca yukarıdda özel ithalatcı demiştim onuda acıklıyayımda aklınızda soru işareti kalmasın.
    ürünü ülkemize getiren ithalatcı firmanın kendi bünyesinde zaten teknik servisi bulunmakta hemen hemen bütün illerde kısa bir zaman sonra bu firmada dist. olacak
    bu nedenle gönül rahatlıhıyla alabilirsiniz.
    Garanti durumu: 2 yıl
    saygılarımla
    www.oryox.net

• quote:

http://www.ucandairem.com/iphone/iphone-4-jailbreak-ve-unlock-yayinlandi-cok-basit-anlatim-iphone-4-3gs-ve-3g-ipad-tum-surumler-icin/ şurda bi unlock ve jailbreak var.4.0.1 sürümlü iphone 4 alıp yukarıdaki sitedeki uygulamaları yaparsam tüm hatları takıp kullanabilir miyim?

yapabilir miyim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.