Şimdi Ara

İphone 3gs ve jailbreak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Örneğin iphone 3gs aldım ve jailbreak yapmadan direkt istediğim herşeyi applestore dan satın almak istedim diyelim.
    bu çok pahalıya patlar mı? ve bir soru daha : bir kaç yazıda şunu okudum : Jailbreak yaparsan, applestore da olan yazılım ve oyunlardan daha fazlasını bulabilirsin..bu gerçek mi:)

• İstediklerini AppStore'dan alırsan evet çok pahalıya gelir.Güzel oyunlar 5-10 dolar gibi rakamlara ulaşıyor. Bir iPhone parası daha harcarsın yani.

İkinci sorunun cevabı da evet. Cydia'da AppStore'da olmayan uygulamalar mevcut.
  • hımm anladım. o zaman her iphone mutlaka jb yapılmalı anladığım kadarı ile
    aslında apple çok uyanıklık yapmış. dünya paraya telefon satıyorsun maden, bu uygulamaları da koysana içine.
    işmidir bu yani:)
  • Zaten 120000 uygulama ve oyun var hangi birini para ile alacaksın. Jailbreak şart.
  • yeni araştırmaya başladım iphone olayını. 3gs alabilirim bu ara
    herkes çok sevdiğine göre var bir keramet:)
  • yeni cikanlarda su an jailbreak onlemi var yanliz buna dikkat et. apple onlem aldi bu konuda
  • peki nasıl anlayabiliriz onu? ne öneriyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3gs vs Htc hd2
    14 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seri numarasına bakabilirsin. Seri numarasında 4. ve 5. rakamlar üretim haftasını gösterir 39 dan yukarı ise senin telefonda da önlem var demektir.
  • hım anladım. telefonu internetten almayı planlıyordum açıkçası. o zaman bakma şansım olmayacak desenize
    39. haftadan yukarı ise " kesin çözümü yok " dimi?
    o zaman Allah'a emanet alacagız telefonu:)
    şu an htc touch pro ve iphone arasında gidip geliyorum
  • Jailbreaksız iPhone'dan tat alamazsın. İnternetten almaktan vazgeçmeni tavsiye ederim.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 19 Aralık 2009; 13:21:12 >
  • Jailbreaksız iphone balkonsuz eve benzer :)
  • O rakamlar bende tam 39. Yaptim jb galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Jailbreaksız iPhone'dan tat alamazsın. İnternetten almaktan vazgeçmeni tavsiye ederim.

edit:imla

Piyasada 39. hafta öncesi üretim kaldığını sanmıyorum. Ben haftalar önce aldım ve Seri No' su 44.
  • arkadaşlar bu hafta sorunun bir çözümü yok mu veya ileride çözümü bulunabilecek bir problem mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_wizard

arkadaşlar bu hafta sorunun bir çözümü yok mu veya ileride çözümü bulunabilecek bir problem mi?

evet bu cevabı bende merak ediyorum:)yanlış bir cihaz almayalım. elimizde patlamasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bohem74

quote:

Orijinalden alıntı: mr_wizard

arkadaşlar bu hafta sorunun bir çözümü yok mu veya ileride çözümü bulunabilecek bir problem mi?

evet bu cevabı bende merak ediyorum:)yanlış bir cihaz almayalım. elimizde patlamasın

bende 3gs 16 gb almayı planlıyodum 3g satıp ama bu sorunu duyunca vazgeçtim
  • Bu onleme karsı bir çözüm bulunur elbet ilerde. Ben telefonu alırken haberim yoktu bu sorundan. Şansıma 37. hafta üretilmiş benimki. Jb ile bambaşka oluyor tel. Bu soruna çözüm bulunana kadar teli olabildiğince az kapatıp açarsan çok sorun olmaz.kapatıp acmak zorunda kalırsan bilgisayara bağlayıp blackrain ile açman gerekir teli.
  • bir an önce bulunsun bu çözümde rahat rahat 3gs alıyım
  • Jailbrake yapsaniz da guzel oyunlar yine parali sonucta. Hani jb yaptin, alsana bu oyun bdeva demiyor kimse. eger parali yazilimi ucreti odemeden kuracagim dersen bu sefer korsanliga girer durum, kimse de Iphone a 1500 lira verip de sonra bir oyun icin 5 dolar 10 dolarpahali demesin. Bunun yaninda bircok uygulama guzel oyun 3-5 dolar arasinda degisiyor. oyle 5-10 dolar da degil. cihazi aldiktan sonra su da olsa, su yazilim olmaz ise olmaz diye dusundugum hicbir yazilim olmadi(tabiki herkesin beklentisi farklidir) .

Bircok oyunun da free versiyonlari var, onlar yetiyor da artiyor bile, zaten oyun oynayinca pil suresini saatlere indirdigim icin gunluk 10-15 dakikayi da asmiyor oyunlar .
  • alimakkaya aslında mantıklı birşey söyledi.
    Şimdi bu yazılımlar yasal değil diyorsunuz. yani sonuçta iphone nun izin verdiği bir şey değil.
    ve " güvenlik " açısından da şaibe. yani onu yükleyince telefona ne olacagı belli değil ve okuduğum kadarı ile sorun yaşayanlar olmuş.
    kalkop 2.000 tl verip alınan bir alet, riske edilmez.
    zaten çoğu uçuk yazılımlar ve gereksiz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.