Beyler 3gs lere untethered olabiliyomus galba uretim tarihiyle alakaliymis neresine bakicam telefonun ve hangi dosyalari kullanicam jailbreakte?
Old bootrom olanlar untetheret jb olduğunu söylüyorlar. Alttaki linkte hangi rom olduğunu öğrenebilirsiniz. http://www.ikaynak.com/forum/14-jailbreak-unlock-yontemleri/18892-cihaziniz-old-bootrom-mu-new-bootrom-mu-ogrenme-idetectorv1-0-1-by-ih8sn0w.html
old bootroomu olanlar olabiliyor ben yükledim ios 5 i jb li 3gs 32 gb bb 6.15 ios5 (snowbreze ve ultrasnow ile mükemmel)
quote:Orijinalden alıntı: berkhınho New bootrom cikti.Benimki iphone 4 du kuzenime yapicaktim. Benımde New
quote:Orijinalden alıntı: berkhınho New bootrom cikti.Benimki iphone 4 du kuzenime yapicaktim. ios5 için bahsediyorsan nb için çıkmadı. 4.3.3 son diye biliyorum
quote:Orijinalden alıntı: desiya quote:Orijinalden alıntı: berkhınho New bootrom cikti.Benimki iphone 4 du kuzenime yapicaktim. ios5 için bahsediyorsan nb için çıkmadı. 4.3.3 son diye biliyorum Evet bu işleri yakından takip ediyorum son jbyi biliyorum hocam yinede teşekkürler.
quote:Orijinalden alıntı: berkhınho quote:Orijinalden alıntı: desiya quote:Orijinalden alıntı: berkhınho New bootrom cikti.Benimki iphone 4 du kuzenime yapicaktim. ios5 için bahsediyorsan nb için çıkmadı. 4.3.3 son diye biliyorum Evet bu işleri yakından takip ediyorum son jbyi biliyorum hocam yinede teşekkürler. Semi JB Neyinize Yetmiyor Anlamıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Alitech Electronic quote:Orijinalden alıntı: berkhınho quote:Orijinalden alıntı: desiya quote:Orijinalden alıntı: berkhınho New bootrom cikti.Benimki iphone 4 du kuzenime yapicaktim. ios5 için bahsediyorsan nb için çıkmadı. 4.3.3 son diye biliyorum Evet bu işleri yakından takip ediyorum son jbyi biliyorum hocam yinede teşekkürler. Semi JB Neyinize Yetmiyor Anlamıyorum. Hocam semi jb çok stabil değil diyolar.
quote:Orijinalden alıntı: berkhınho quote:Orijinalden alıntı: Alitech Electronic quote:Orijinalden alıntı: berkhınho quote:Orijinalden alıntı: desiya quote:Orijinalden alıntı: berkhınho New bootrom cikti.Benimki iphone 4 du kuzenime yapicaktim. ios5 için bahsediyorsan nb için çıkmadı. 4.3.3 son diye biliyorum Evet bu işleri yakından takip ediyorum son jbyi biliyorum hocam yinede teşekkürler. Semi JB Neyinize Yetmiyor Anlamıyorum. Hocam semi jb çok stabil değil diyolar. yapmak lazım yapmadan bısı dıyemessın ben sadece tetheret yaptım cok ıyıydı
quote:Orijinalden alıntı: Alitech Electronic quote:Orijinalden alıntı: berkhınho quote:Orijinalden alıntı: Alitech Electronic quote:Orijinalden alıntı: berkhınho quote:Orijinalden alıntı: desiya quote:Orijinalden alıntı: berkhınho New bootrom cikti.Benimki iphone 4 du kuzenime yapicaktim. ios5 için bahsediyorsan nb için çıkmadı. 4.3.3 son diye biliyorum Evet bu işleri yakından takip ediyorum son jbyi biliyorum hocam yinede teşekkürler. Semi JB Neyinize Yetmiyor Anlamıyorum. Hocam semi jb çok stabil değil diyolar. yapmak lazım yapmadan bısı dıyemessın ben sadece tetheret yaptım cok ıyıydı Tethered kullanıyorum hocam zaten.
quote:Orijinalden alıntı: berkhınho quote:Orijinalden alıntı: Alitech Electronic quote:Orijinalden alıntı: berkhınho quote:Orijinalden alıntı: Alitech Electronic quote:Orijinalden alıntı: berkhınho quote:Orijinalden alıntı: desiya quote:Orijinalden alıntı: berkhınho New bootrom cikti.Benimki iphone 4 du kuzenime yapicaktim. ios5 için bahsediyorsan nb için çıkmadı. 4.3.3 son diye biliyorum Evet bu işleri yakından takip ediyorum son jbyi biliyorum hocam yinede teşekkürler. Semi JB Neyinize Yetmiyor Anlamıyorum. Hocam semi jb çok stabil değil diyolar. yapmak lazım yapmadan bısı dıyemessın ben sadece tetheret yaptım cok ıyıydı Tethered kullanıyorum hocam zaten. 5.0.1 Tethered mı
quote:Orijinalden alıntı: Alitech Electronic quote:Orijinalden alıntı: berkhınho quote:Orijinalden alıntı: Alitech Electronic quote:Orijinalden alıntı: berkhınho quote:Orijinalden alıntı: Alitech Electronic quote:Orijinalden alıntı: berkhınho quote:Orijinalden alıntı: desiya quote:Orijinalden alıntı: berkhınho New bootrom cikti.Benimki iphone 4 du kuzenime yapicaktim. ios5 için bahsediyorsan nb için çıkmadı. 4.3.3 son diye biliyorum Evet bu işleri yakından takip ediyorum son jbyi biliyorum hocam yinede teşekkürler. Semi JB Neyinize Yetmiyor Anlamıyorum. Hocam semi jb çok stabil değil diyolar. yapmak lazım yapmadan bısı dıyemessın ben sadece tetheret yaptım cok ıyıydı Tethered kullanıyorum hocam zaten. 5.0.1 Tethered mı 5.0.0 hocam 5.0.1 untethered çıkarsa ona geçerim.