Merhaba.Öncelikle İyi akşamlar. iPhone piyasasını tam bilmediğim için konu açma gereği duydum.Bir tanıdıktan haber aldım bana iPhone 3gs'nin fazlasıyla olduğunu almak isteyip istemediğimi sordu.Bende ikilemde kaldım.Alırsam 4tane alıcam 1 tanesi bana geri kalan 3 makineyi satmayı düşünüyorum.Makineler 16gb sanırım.İmei kayıtlarının haftasonuna kadar tamamlanıcağını söyledi.Şimdi bu 3gslerde unlock falan varmış makineler simkilitlimi kilitsizmi bilmiyorum.Kilitli makineler ise unlock çıkıcak diyorlar bu kesinmi?Eğer çıkmazsa bu makineleri sadece iPod olarakmı kullanabilirim. Ayrıca bu makineleri kaçtan satabilirim.Makineler 0 kutusunda. Eğer bu telefonlar 950-1000lira arasında satabilirsem almayı düşünüyorum.Elimde kalma olasılığı varmı sizce bu piyasada gidermi bu telefonlar?
1000 liraya satabileceğini düşünmüyorum... 1-2 hafta önce olsaydı belki..
quote:
Orijinalden alıntı: rainhard
1000 liraya satabileceğini düşünmüyorum... 1-2 hafta önce olsaydı belki..
Ayın 24üne kadar satabilirsen 950den gidebilirler sıfır 3gs cihazlar..Ancak Tr garantisi olmaması ve yeni nesil iphone'un dolu bir şekilde gelmesi işini çok zorlaştırır..
Sana gelişi uygunsa alabilirsin ancak bir teli 900e getirip 950den satcam diyorsan bulaşma derim
quote:
Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}
Ayın 24üne kadar satabilirsen 950den gidebilirler sıfır 3gs cihazlar..Ancak Tr garantisi olmaması ve yeni nesil iphone'un dolu bir şekilde gelmesi işini çok zorlaştırır..
Sana gelişi uygunsa alabilirsin ancak bir teli 900e getirip 950den satcam diyorsan bulaşma derim
Bana gelişi uygun.900'den getirsem zaten hiç bulaşmam.Ben kendime almak istiyorum bukadar uyguna bulmuşkan birazda kar etmek istiyorum 950den satabilirsem almayı düşünüyorum
900 liraya belki satarsın...
iphone 4 ile beraber 3Gs 8GB çıkacak, bununda fiyatı şimdiki 3G ler gibi olacak yani 1150-1200 lira falan. Yani iphone 3Gs 16GB ların fiyatlarında öyle sanıldığı kadar bir düşüşün olacağını sanmıyorum. Sonuçta marketlerde en düşük model 16gb olmayacak. 3G 8GB lar raflarda artık uzatmaları oynamasına rağmen fiyatları hala 1150 lira civarında.
Şu anki satış fiyatları gayet düşük fiyatlardır, bunun sebebi ise dünya borsalarındaki değişmelerin kaynağı olan beklentilerle alakalıdır. Yeni iphone'ların çıkışı ve 3Gs lerin fiyatlarının düşeceği beklentisi ve paniği şu an ki fiyatları düşürmektedir. Beklenti bitip iphone 4'ler marketlerde yerini aldığında, 3Gs lerin mevcut modellerinde beklenilen düşüşler olmayacaktır.
Bir nokia, bir samsung; Apple'a rakip olamadıktan sonra ne yazık ki Iphone'ların fiyatları arzu edildiği kadar düşmeyecektir...
sen bana 900 liraya bulsana hemen alayım, tatlı su kurnazına bak hele fiyatı öldürüp sonrada telefonları alma peşinde. forumda 2. eller 950 ye gidiyor bunlar sıfır
950 - 1100 tl arası gider iPhone 3Gs 16GB lar piyasadan kaldırılacağı için öyle çok büyük bir düşüş olmayacak iPhone 4 çıktığı zaman ama iPhone 4 çıkmadan satman daha kolay olur
hougras,Hocam teşekkürler.Bende 900'ü görünce acaba gerçekten o fiyatamı gider demiştim.Şuan kararsızım satmak için alıp almama konusunda. Fashionality,Hocam ürünleri bi terslik olmazsa pazar günü alıcam.Daha tam kesin değil ama konu açıp araştırmam gerekiyordu.Çünkü nakit ayarlamam lazımdı.Ürünleri pazar alırsam akşamına ilanları koyarım zaten.
Kendi fikrimi söyleyecek olursam 2.el 3Gs ye şu an 1100 TL vereceğime 4 ay daha beklerim her ay 100TL daha koyarım kenara gider iphone 4 alırım
quote:
Orijinalden alıntı: zeratull
Kendi fikrimi söyleyecek olursam 2.el 3Gs ye şu an 1100 TL vereceğime 4 ay daha beklerim her ay 100TL daha koyarım kenara gider iphone 4 alırım
1100 tl nin yanında küçük gözükebilir ama 400 tl gerçekten büyük bir miktar..
Garantisiz ama kayıtlı 3GS 16gb cihaz için istenen fiyatı gözünün de bulundurmakta fayda var, fiyatlar bir kez bu seviyeye düştü mü bu forumda ürün satmak geride kalanlar için ne yazık ki büyük sıkıntı.
1100 tl nin yanında küçük gözükebilir ama 400 tl gerçekten büyük bir miktar..
Açıkcası ikisininde 16gb olması haricinde 3Gs ile iphone 4 arasındaki farkları göz önüne koyduğumuz zaman ayrıca verilmiş 400 TL nin çokda önemi olmayacağını düşünüyorum
Bir de şöyle düşünmek lazım. Okullar kapanıyor yaz tatili geliyor her an banka destekli kampanyalar olabilir. Mesela 2-3 hafta önce Best-Buy'un telefon kampanyasında 16GB 1150TL ye geliyordu. Faturalı, garantili, kayıt derdi yok ve kredi kartına taksitle. Ben almaya gittiğimde 16lık kalmamıştı 32lik vardı o da 1400 civarıydı. Alış fiyatınızı bilmiyorum ama çevrenizde alacak varsa en az 200TL karla önden müşteri bulabilirseniz alın derim yoksa riske girmiş olacaksınız. Hayırlısı olsun
sanırım iphone 2g ni herhangi bir sorun yoksa 600 liraya yada 700 liraya satarsın gibi dusunuyorum... Yuksekmi soyledim acaba ? temizse gider bence...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme