Şimdi Ara

iphone 3gs klasör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 3gs kullanıyorum ve cihazım jailbreakli. geçen bir arkadaşımın jailbreaksiz iphone nu kullandım ve klasör ve multitasking barının göz ile hissedilir derecede hızlı olduğunu farkettim. bu neden olabilir diğer kurcaladığım jailbreakli cihazlarda da aynı problem var. acaba klasör açılış hızını cydia dan yükleyeceğimiz bir tweak ile halledebilirmiyim?

ve de jailbreak ve jailbreaksiz iphone u biraz konuşur birbirimize fikir verirsek jailbreak olayına yeni başlayanlar için oldukça yararlı olur. jailbreak in getirileri saymakla bitmez fakat jailbreak ve arkada çalışan cydia tweakleri telefonun stabilitesini ve hızını nasıl etkiler?

• Öyle bir tweak yok. Çok fazla cydia uygulaması ve tema kurmakla telefonda yavaşlama olabilir.
    Jailbreak ve cydia ile ilgili forumda ciddi manada başlık var.
  • cydia ve uygulamaları hakkında bilgim var. benim sormak istediğim jailbrek ve jailbreaksiz telefonların stabilite açısından farkları nelerdir?

tema vb şeyleri kullanmıyorum arkada çalışabilecek bir tek sbsetting, bitesms, infinidock var. 3d oyunları akcı bir şekilde oynatan bir telefonun nasıl olurda basit bir klasör animasyonunda azda olsa kasar bunun sebebini merak ettim. bir de tweak harici bir çözümü varmıdır? aynı sorun iphone 4 kullanan arkadaşlarda varmı yani donanımsalmı, yazılımsalmı bu sorun?
  • Folder Enchancer `i deneyin, standart klasor uygulamasindan cok daha guzel calisiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmerdal
    Folder Enchancer `i deneyin, standart klasor uygulamasindan cok daha guzel calisiyor

+1 ayrica orjinal halinden cok daha hizli..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.