Şimdi Ara

Iphone 3gS Kapanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce sıfır iphone 3gs 16 gb telefon aldım . Garantili aldım . içinde 4.01 sürümü yüklüydü ve itunes'a taktığımda uyarı verdi 4.02 yükledim . 4.02 yükledikten sonra telefonda sorun çıkmaya başladı . telefonla konuşurken pat diye telefon kapanıyor elma işareti çıkıyor ve 1-2 dk bekledikten sonra telefon açılıyor .Fakat 1-2 dakikalık telefon görüşmelerinde olmuyor minimum 15dk 16 dk uzun görüşmelerde bu başıma geliyor.Acaba yazılımsal bir sorun mu yoksa donanımsal bir sorun mu .Bilgi verirseniz çok sevinirim

• büyük ihtimalle yazılımsal.Bence cihaz restore istiyor.
  • 1 kere restore yaptım .herşey silindi yeniden yüklendi falan . ama hala aynı . 4.02 sürümünden kaynaklanıyo olabilir mi
  • peki kılıftan kaynaklanıyo olabilir mi . hani telefonla çok konuşunca ısınıyo belki kılıf soğumasını engelliyodur .
  • bende de aynı sorun vardı cihazım degistirildi..ama bu iş kolay olmadı 4-5 kere servise yolladım, bagırıp cagırdım telefonda arıza bulunamadı diyenlere, sonra genpa teknik servisteki en yetkili hanımla konustum ve sonunda degistirttim..o telefonu hicbir sekilde servisten almayacagımı soyledim..falan filan iste..yani gidip hakkınızı arayın, kavga dövüş alın yeni telefonu
  • biraz önce telefonun kılıfını çıkardım ve yaklaşık 45 dk telefonla görüştüm . herhangi bi kapanma olmadı . ama kılıfsız halde gene olursa garantisine yollucam .
  • eger yazilimsal ise tekrar back up cagirmayin yeni telefon olarak gosterin. icindeki resimleri falan zaten kendiniz yedeklersiniz. ama icindekiler de silinecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy s4 3g sıkıntısı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeni telefon olarak nasıl göstericem ?
  • restore ettiginde sorar zaten eski dosyalarinizin backup ini cagiralim mi yoksa sifirdan mi baslasin diye. siz de setup as new iphone derseniz duzelir tabi sorun yazilimsal ise...
  • söylediğini yaptım bakalaım olucak mı gene . bekliyip görücem
  • arkadaslar aynı dertten bende çekiyorum 3-4 gündür yeni yazılım paketi yüklettim telefona ios4 ten midir nedir bilmem telefonla konusurken 6.dakikada telefon kendine res atıyor ama pin kodu fln istemio anlamadım bu sorunu bi türlü !
  • dostum ben restore etttim. restore ettikten sonra yeni telefon diye tanıttım 4-5 gün oldu yapalı daha bişey olmadı yani kapanma sorunu olmadı gerçi 30-40 dk görüşme yapmadım 4-5 gündür .
  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum kılıftan mı kaynaklanıyor acaba ???
  • aynı sorun aynı dert.kılıfı çıkardım düzelmedi.ekran filmine dokunmak istemiyorum.cihazın ısındığı falan yok.sim kartla ilgili bişi olabilir mi diye de vodafonea gideceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanmeay

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce sıfır iphone 3gs 16 gb telefon aldım . Garantili aldım . içinde 4.01 sürümü yüklüydü ve itunes'a taktığımda uyarı verdi 4.02 yükledim . 4.02 yükledikten sonra telefonda sorun çıkmaya başladı . telefonla konuşurken pat diye telefon kapanıyor elma işareti çıkıyor ve 1-2 dk bekledikten sonra telefon açılıyor .Fakat 1-2 dakikalık telefon görüşmelerinde olmuyor minimum 15dk 16 dk uzun görüşmelerde bu başıma geliyor.Acaba yazılımsal bir sorun mu yoksa donanımsal bir sorun mu .Bilgi verirseniz çok sevinirim

arkadaşım ben telefonu aldığımın 2'inci gün bende de aynı sorun vardı.restore ettim,dfu modda restore ettim.ne yaptım ne ettiysem sorunu çözememiştim.özellikle uzun telefon görüşmelerinde(10 dakka) telefon kendi kendine reset atıyordu.ilk servise vermemde değiştirdiler.şimdikinde saatlerce konuşıyorum hiçbir sorun yok.sana tavsiyem servise ver.yalnız formun açıklama bölümüne dfu modda restore falan ettiğini,hepsini yaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.