Şimdi Ara

iPhone 3GS iOS Update [YARDIM LAZIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ö
    Benim sorunum elimde iPhone 3GS[YURTDIŞI] bir cihaz var iOS 4.1 sürümü yüklü ve ben bunu 5.0.1 veya daha üst sürüm yüklemek istiyorum.

Forumlarda baktım ettim herkes baseband sabit tut falan yazmış fakat bu konuda gerçekten bilgim çok yetersiz.Telefonu ilk aldığımda 5.0.1 yüklemek istemiştim ama kilitlenmişti bir telefoncuda yaptık 5.0.1 yapamadı o zamanlar (5 Ay önce) 395 hatası mı ne veriyordu :)

Şuan sürümü 5.0.1 yapıp Jailbreak yapıp telefonu kullanmak istiyorum eksik bilgiler olabilir söylerseniz yazarım yardımınız lazım :)

Yardım edenlerden allah şimdiden razı olsun
    Forumda bir dünya böyle konu var diyenlerde konudan uzak dururlarsa sevinirim :)

• Yok mu ? 3Gs baseband koruyarak güncelleme yaz. 5.1.1e güncellenecek sonra jb yapıp ultrasnow yükle yazdıklarını tam okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap verdiğin için teşekkürler aklıma takılanları yazayım.

1.Dediklerinden anladığım 5.1.1 indirip yükleyeceğim sonra telefon kilitlenicek daha sonra ultrasnow ile unlock edip jailbreak yapacağım değil mi?

NOT:CİHAZ YURTDIŞI Pasaport kayıtlı
  • Kardesim baseband koruyarak guncelleme yapicaksin ondan sonra jailbreak yaparsin. İnternette çok konu var Baseband koruyarak surum yukseltme hakkinda. Google a yazarsan detayli bir konu bulabilirsin. Kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan 5.1.1 yükledim sn0wbreze ile

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/1215161/AF0E102959B14FCAB31C3470A2980D20.jpg

bunu veriyor ekranda bulamıyorum yardımcı olabilicek yok mu arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 jailbreak için yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.