Şimdi Ara

iphone 3gs hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhahaba arkadaşlar ben iphone 3 gs 8 gb yada 16 gb almak istiyorum.aklıma takılan bir iki soru var ben bu telefonu alırsam pişman olurmuyum verdiğim parayı hak ediyormu ? gibi sorullar var akllımda doğrusu iphone 3 gs kullanan arkadaşlar bana biraz bilgi verebilirlermi bide ucuza nereden alabilirim bi yardımcı olursanız bana mutlu olurum :)

SAYGILARIMLA

• Bende niyetliydim dediler iphone 3gs niye alıyorsun ? Kullandıktan sonra (yaklaşık 2-3ay) yavaşlama sorunları yapıyormuş. Bunun içinde bissürü program felan var yani programlama uzmanı olursun 3gs sayesınde :) Bana 4 al 4s ten tek farkı hafıza ve kamera. 4 te 5mp kamera var neyine yetmiyor. 4 tede 16gb neyine yetmiyor :S

-Yani ben iphone 4 alıcaktım ama internette biraz gezindim ve Samsung Galaxy S2'yi gördüm ve dedim işte bu. Telefona benzemıyo zaten plazma gibi :D TElefonla ilgili forumları dolastım yorumlara baktım ve hep olumlu. Tek olumsuz yönü küçük elli insanlar tutamıyor ve ısınıyormuş. Isınmayı koruyucu kılıf ile gideriyormuşsun ama eli büyütemiyoruz maalesef :D Neyse sonuç olarak;

----> Samsung Galaxy S2 al derim. Ama olmaz, ıphone nın adı yeter dıyorsan 4 al. Son olarak şunuda söyliyim samsung galaxy s2 ıphoneden kat kat hızlıymış. özelliklede webde.
  • Ben alalı yaklaşık 1 hafta oldu. Garantili Türkiye çıkışlı cihaz alacaksan sanırım en uygun fiyat şu an m.marketlerde. 999 tl. Kartına göre 9 taksite kadar yapabiliyorlar. Sahibinden.com gibi yerlerde bazen garantili açılmamış kutusunda cihaz satanlarda olabiliyor. 900 tl. ya bulmuştum. Mağazadan taksit imkanı ile almak daha mantıklı geldi.

Değer mi? ye gelince kişinin maddi imkanlarına beklentilerine göre değişir. Ama eğlenceli bir alet. Sıkılması zor. Tam herşeyini öğrendim derken kurcalayacak yeni birşeylerin daha olduğunu farkediyosun. Galiba biraz insanı bağımlı kılan da bu yönü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Ben alalı yaklaşık 1 hafta oldu. Garantili Türkiye çıkışlı cihaz alacaksan sanırım en uygun fiyat şu an m.marketlerde. 999 tl. Kartına göre 9 taksite kadar yapabiliyorlar. Sahibinden.com gibi yerlerde bazen garantili açılmamış kutusunda cihaz satanlarda olabiliyor. 900 tl. ya bulmuştum. Mağazadan taksit imkanı ile almak daha mantıklı geldi.

Değer mi? ye gelince kişinin maddi imkanlarına beklentilerine göre değişir. Ama eğlenceli bir alet. Sıkılması zor. Tam herşeyini öğrendim derken kurcalayacak yeni birşeylerin daha olduğunu farkediyosun. Galiba biraz insanı bağımlı kılan da bu yönü.

abicim geç cevap yazıdım kusura bakma memlunmusun telefondan acaba :)
  • Memnunum dostum. Hani derler ya şimdiki aklım olsa... İste olsa yine 3gs alırım.:))
  • quote:

Memnunum dostum. Hani derler ya şimdiki aklım olsa... İste olsa yine 3gs alırım.:))

ya çoğu arkadaşım pek önermedi güncelemelerde problem filan varmış ??
  • arkadaşım yeni 3gs aldım
    http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MME0zUnpNRE16RVRRK05qTnk0WE13RURNMjRYTXdZek1Q

bu siteden aldım hem genpa garantili fiyatıda uygun.

sorun yaşamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meh1996

quote:

Memnunum dostum. Hani derler ya şimdiki aklım olsa... İste olsa yine 3gs alırım.:))

Ben acemi halimle aldığım gün güncellemesini yaptım ve bir sorun yaşamadım. Sorun yaşayanlar daha çok sim kilitini açacağım, jailbreak yapacağım vs. gibi şeylerle uğraşanlar. Ve bunun İphone modelinin 3gs olması ile ilgisi yok. 4 de olsa 4s te olsa o tip şeyler ile uğraşıyorsan ve yeterli deneyimin yoksa başına gelebilir.

4'lerin en önemli üstünlüğü ekran kalitesi ve resim/video çekiminin daha iyi olması. Bunun için de bence benim maddi imkanlarım ölçüsünde gereksiz olduğunu düşünüp 700-800 tl fazla vermedim, 3gs aldım.

• quote:

quote:

quote:

Ben acemi halimle aldığım gün güncellemesini yaptım ve bir sorun yaşamadım. Sorun yaşayanlar daha çok sim kilitini açacağım, jailbreak yapacağım vs. gibi şeylerle uğraşanlar. Ve bunun İphone modelinin 3gs olması ile ilgisi yok. 4 de olsa 4s te olsa o tip şeyler ile uğraşıyorsan ve yeterli deneyimin yoksa başına gelebilir.

4'lerin en önemli üstünlüğü ekran kalitesi ve resim/video çekiminin daha iyi olması. Bunun için de bence benim maddi imkanlarım ölçüsünde gereksiz olduğunu düşünüp 700-800 tl fazla vermedim, 3gs aldım.

aynen arkadaşın yazdığı gibi fazla söze gerek yok.

• Bugun canli canli baktim 3gs ile 4 arasindaki farklara tek kelime herturlu 3gs alinir o kadar fiyat farkini haketmiyor 100 tl olsa beklemem zaten 4 alirim 700 tl nedir ya sifir telefon parasi ekrana gelince bir tik daha onde 4 hiz konusunda benimki jb olmasina ragmen nenu gecisleri kapanis acilisi ayniydi 5 beklenmeli elinizdeki 3gs kullanilmali o sure icerisinde Atwn apple halen destekliyo cihazini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyla ilgili milyonlarca baslik acildi neticede kesinlikle 3gs almalisin tamamen fiyat performans urunu sana burda herkes iyi kotu bisey dicek ama sonucta 3Gs i alip evde kutusunu acip eline alinca iyiki almisim diceksin emin ol
  • bende 3gs al diyorum. özellik farkı aradaki fiyat farkını karşılamıyor. iPhone 3GS Forever
  • hepinize ayrı ayrı teşekür ederim. İçimi çok rahatlatınız doğrusu :) şubat tatiinde ilk işim bitane iphone 3 gs almak olacaktır heralde 8 gb bana yeter galba
    bide bir soru soracam iphone 3 gs nin hafızası yükseliyormu yani ben 8 gb lik aldım sonradan 16 gb yapabilirmiyim ??
  • quote:

hepinize ayrı ayrı teşekür ederim. İçimi çok rahatlatınız doğrusu :) şubat tatiinde ilk işim bitane iphone 3 gs almak olacaktır heralde 8 gb bana yeter galba
    bide bir soru soracam iphone 3 gs nin hafızası yükseliyormu yani ben 8 gb lik aldım sonradan 16 gb yapabilirmiyim ??

Bildigim kadarıyla mümkün değil. Hafıza kart girişi yok iPhone da.
  • quote:

Merhahaba arkadaşlar ben iphone 3 gs 8 gb yada 16 gb almak istiyorum.aklıma takılan bir iki soru var ben bu telefonu alırsam pişman olurmuyum verdiğim parayı hak ediyormu ? gibi sorullar var akllımda doğrusu iphone 3 gs kullanan arkadaşlar bana biraz bilgi verebilirlermi bide ucuza nereden alabilirim bi yardımcı olursanız bana mutlu olurum :)

SAYGILARIMLA

simetri olarak ve dayanıklılık olarak en sağlam telefonlardan bendede 3GS var 5 Çıkana kadarda destek çekilmiyicek 4 ve 4s almaya gerek duymuyorum şahsen çünki 5 ile çok radikal değişiklikler yapılacak :)
  • Bütçenizi zorluyorsa 3gs i alın ve gönül rahatlığıyla kullanın.. Şuan 3gs kullanıyorum ve iPhone 5 i bekliyorum. 5 çıkana kadar Apple 3gs ten destegini çekmez bence. 5 çıkana kadar 3gs her türlü gider
  • biraz fazla soru soruyorum bunun pil ömrü ne kadar yani kaç saat dayanır ?
  • quote:

biraz fazla soru soruyorum bunun pil ömrü ne kadar yani kaç saat dayanır ?

48 saat dayanıyor dostum. Tabi kullanım ağırlığına göre bir kaç saat az veya çok olabilir.
  • 3g, wi-fi , konum servisleri kullanma, aydınlatma, oyun oynama , video izleme, internete girme, müzik dinlemeye göre degisiklik gösterir. ancak ben her aksam şarja koyuyorum diğer türlü 2. güne dayanma.
    Şuan şarjım %56 da kullanım : 3 saat 47 dakika
    Bekleme : 7 saat 40 dakika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 2 Aralık 2011; 14:41:29 >
  • ya almamak için bir sebep yok bulamıyorum :D galba şubat tatilini bekleyemeyecem hemen alacam galba :D şarjı baya bi gidiyor ben internete girecem wi-fi den bide arada oyun oynayacam şey peki buna göre uygulamaları nereden yükleyecem ??
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.