Şimdi Ara

İphone 3Gs garantisiyle ilgili sorularım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2012 eylül ayında 0 iPhone 3gs 8gb cihaz aldım. Cihazımı yaklaşık 9 aydır ekran jelatinli arka taraf kılıfsız olmak üzere kullanıyorum.
    Cihazımın henüz 15 ay garantisi mevcut.

Arka taraf kılıfsız kullandıgım için küçük küçük çok sayıda güneşte gözüken çizikler var baya hemde.
    Birde Home tuşu cihazın ilk gün ki gibi değil sert basmak gerekiyor.

Bu sorunları garantiden hallettirebilirmiyim. yani kapağı ve home tusunu orjinaliyle değiştirirler mi ?
    Amacım uyanıklık değil daha önce başıma gelmediği için bu konuda bilgisizim.

• Cihazım Brightstar garantili bu arada.
  • Konu güncel ACİL.
  • Home tusu icin cozumler vardi , google amcaya yaz " iphone home tusu cozumu " diye o sorununu cozebilirsin , ama surekli o cozumleri tekrar etmen gerek . Yoksa eski haline doner .
    Hocam arka tarafa ekran koruyucu alsaydiniz keske , ya boyle idare edin yada servise gonderin ama bir kac cizik yuzunden servise gondermek biraz saçma . -__-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka kapagınızdaki çizikler kullanıcı kaynaklı oluyor hocam garantide hiç bir şey yapmazlar ama home tuşu için şansınızı deneyin isterseniz =)
  • Cihazın arka kapağını sadece para vererek değiştirebilirsin garanti kapsamına girmiyor tuş içinde kullanım kaynaklı diyip geri yollayacaklardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuş için touch bilmemne vardı erişebilirlikte bir seçenek vardı kurcalayın hocam şuan ipadim yanımda değil orada aktif herneyse orta tuş yerine orayı kullanabilirsiniz ben öyle yapıyorum gayet memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.