Şimdi Ara

İphone 3gs bilgisayara resim atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iphone nun içinde zamanında bilgisayarımdan yüklediğim bazı resimler var . Bilgisayardan bu resimler silindi şu an sadece iphone da yüklü. Bunları tekrar Bilgisayara nasıl atıcam. USB ile sadece iphone ile çekilmiş resimleri atabiliyorum.

• ifunbox programını bilgisayarınızda açıp telefonu bağlayın.

Resimleri hangi dizine attıysanız, o dizini açıp resimlerinizi alabilirsiniz. (Büyük ihtimalle "camera roll"dadır.).
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

ifunbox programını bilgisayarınızda açıp telefonu bağlayın.

Resimleri hangi dizine attıysanız, o dizini açıp resimlerinizi alabilirsiniz. (Büyük ihtimalle "camera roll"dadır.).

Sanırım bahsettiğiniz işlem için jailbreak gerekiyor benim cihazım kırılmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nv gece

quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

ifunbox programını bilgisayarınızda açıp telefonu bağlayın.

Sanırım bahsettiğiniz işlem için jailbreak gerekiyor benim cihazım kırılmamış

Bildiğim kadarıyla ifunbox kullanmak için jailbreak gerekmiyor. İndirip deneyin isterseniz. Büyük boyutlu bir program değil.
  • Teşekkür ederim dediğin gibi çalıştı program hallettim
  • Rica ederim.
  • phone drive programinida tavsiye ederim.direk kablosuz olarak pc ye atabilirsiniz benim gibi usengecler icin ideal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone telefona şarkı atma
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.