Şimdi Ara

IPHONE 3GS ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Neden olmasın?

• evet
  • Bütçene göre en kullanışlısını al illa iphone olması gerekmiyor. Ama 3gs de gayet iyi alınabilir tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Caesar

Neden olmasın?

Daym
  • Arkadaşlar saçmalayın neresi iyi biraz daha güncel telefonlar alın fikrimce.

• 5.1.1 bulursaniz olabilir. Onun disinda alinmaz su an elimde ve klavye dahi kasiyor. En basitinden soyle diyeyim;

Youtube de video izliyorsunz. Whatsapp tan mesaj geldi. Hemen cevaplayip doneyim dersiniz degilmi. Cevaplarsiniz ama geri dondugunuzde YouTube en bastan acilir ne videonuz kalir ne baska bir sey.

Whatsapp basli basina sorun zaten klavyede sismeler, bazen fotograf atarken cokmeler oluyor.

Safaride DH nin inceleme videolarinda, bol reklam bulunan sitelerde surekli olarak cokmeler oluyor.

Kamerasi zaten Allaha emanet sadece isik ayari var. netleme vs. yok.

Ayarlar a girmek 5 saniye suruyor. Bazen 6 da, bazen de cokerek aciliyor. Yani beyaz bir sayfa geliyor, cokuyor, tekrar aciliyor.

Hep mi kotu yanlari var? Tabiki hayir olumlu yanlarini da saymakta fayda var tabi.

Ilk olarak ne zaman telefonsuz kalsam bu alete donuyorum aramizda bir bg var seviyorum kendisini. ios 6 nin da son temsilcisi olarak gonlumde yer edindi.

Kendisi bayagi saglam. Yere dusuyor hic tereddut etmeden aliyorum, gercekten asiri saglam. Gecen dustugu sirada ayagimla tutayim derken bir tekme de ben attim cercevede bir cizik gibi bir sey oldu.

Muzik kalitesi hala iyi. Hala Cogu androd cihaz bu seviyede degil.

O benim telefonum degilde ben onun telefonuymusum gibi davranmasa guzel telefon kisaca.

Sifiri olmadigini dusunursek 2. Eli 200-250 arasi degisiyor. Ciddi anlamda diyorum alinacak bir cihaz degil. Ama ios 4.1 de resmen ucuyor ayarlar 2sn de geliyor.

Edit: Ek olarak bu fiyata ne tavsiye ettigimi de yazayim. Bu fiyata hicbir sey almayin daha iyi. 450-500 seviyelerinde Moto G var ona bakabilrsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 4 Kasım 2014; 20:55:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    İphone 7 alınır mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu telefona en fazla ne kadar verilir ?
  • Çok eskidi hocam.
    Alınmaz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: reachthetop

Bütçene göre en kullanışlısını al illa iphone olması gerekmiyor. Ama 3gs de gayet iyi alınabilir tabi.

Apple 1000 tl ye patates çıkarsa alırsınız siz. 3gs neresi iyi yıllar yıllar önce çıkmış muadili dolmuş bir cihaz. Iphone 4 bile alınmayacak konuma gelmişken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 4 Kasım 2014; 22:36:14 >
  • Ben almayı düşünüyorum ikinci hattım için. Ama birincil telefon olarak alınmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s'ten aşağısını düşünmeyin. O da ios 7'liyse.

• al kardeş iki sene sonra müzeye satarsın nasıl olsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

Orijinalden alıntı: reachthetop

Bütçene göre en kullanışlısını al illa iphone olması gerekmiyor. Ama 3gs de gayet iyi alınabilir tabi.

Apple 1000 tl ye patates çıkarsa alırsınız siz. 3gs neresi iyi yıllar yıllar önce çıkmış muadili dolmuş bir cihaz. Iphone 4 bile alınmayacak konuma gelmişken.

Farkettiysen illa iphone olması gerekmiyor demişim adam 3gs düşünüyorsa bütçesi ona göredir. Tahmnini 300tl. O fiyattaki androidler almaya değmez. Şimdi apple fanı fobinle seni baş başa bırakıyor,iyi forumlar diliyorum.

• Para 3gs için yeterli ise android hiç düşünme bence tabi ki alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En bomba soru benden. Sıfır 3gs bulunur mu? Varsa nereden? Babam emekli adamdır hiç bilgisayar ile alakası yok 3gs alsam kullanabilir mi? Yada normal cep telefonu almam daha mı mantıklı olur arkadaşlar? Tavsiyelerinizi bekliyorum

İyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

En bomba soru benden. Sıfır 3gs bulunur mu? Varsa nereden? Babam emekli adamdır hiç bilgisayar ile alakası yok 3gs alsam kullanabilir mi? Yada normal cep telefonu almam daha mı mantıklı olur arkadaşlar? Tavsiyelerinizi bekliyorum

İyi forumlar..

http://www.sanalpazar.com/Apple-Iphone-3gs-8gb-Siyah__isp29657958

• o berbat samsunglardan almak yerıne 3g bile alınır
  • Ne kötülediniz be arkadaş anlamadım ya
    Abi telefonu kullanmasam kötü bir cihaz olduğunu zannedicem.telefondan beklentin nedir şimdi sosyal medya,internet,telefon,video izlemek için kullanacaksan alınır.
    Ha ekran kalitesi çok düşük 360 p ve lcd tft ekran var ama alışırsan sorun olmaz kamera gerçekten çok eski fotoğraf çekemeyebilirsin.
    Ben asphalt 7 oynuyordum sorunsuzca neyin kafası bu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk akıllı telefonum 3gs idi.
    Geçenlerde elime aldım çok özlemişim. ios 5 canmış meğer.
    ama malesef hoparlörü çalışmıyordu. yoksa iphone 5ten eski telefonuma dönecektim.

ios 5 bulursanız alın bence çok iyi bir telefondu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.